rechesh mu fino ja bi da se mi dogovorimo ka ljudi shto mislish? ili ono ja bi te chastio no nzn smijem li![]()
Pali i to, beliv mi.
TAKUMI
rechesh mu fino ja bi da se mi dogovorimo ka ljudi shto mislish? ili ono ja bi te chastio no nzn smijem li![]()
Pa ti napishe kaznu jos za mito.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Hahaha,ma neceeeeeiako su mom hazbndu pisali kaznu i za to ... neznam jeli ikad ista stiglo od toga
Zatrepkaj mu okicama,mozda prodjes i na sharm![]()
samo ostanes priseban i ponudis mu jos 20 da i to zavrsite![]()
Oni ne mogu da dokazu da si ga koristio, jedino mogu da te iskljuce iz saobracaja i da te posalju na tehnicki, pa da tehnicki pregled utvrdi jesi li na vozilo instalirao kakvi uredjaj za ometanje, ali ja mislim da mogu da se raskace te laserske glave i main unit prije nego ga povedes na tehnicki.
ada chus eno ga neki cobra radar detectori na ebay po 50 - 100 $ velicine mob. telefona, a prikljucuju se na upaljac.. ako te povede na tehnicki, samo ga skines u medjuvremenu![]()
sent from tabure
Kad smo vec kod toga.. Zadnji put kad sam vozio ka Pg, pratio nekog beogradjanina, fino je vozio (to je bio moj radar detektor), i blizu Kl kod one pumpe dje pocesto stoje, znaci buca ga lik bas fino, i prije tog mjesta lagano uspori na jedno 60 (ogranicenje je 50 tuda), kad radar tu, posle cim ih prodje opet bucanje. Vrlo vjerovatno da je imao neki radar detektor, dobra stvar ko je cesto na putu.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
zavisi od cijene ali bas za jednu max dvije kazne ti se isplati.
f6
ma isplati ti se jednom sto ti uzmu na 3 mj pa taxi da platisda ne pricamo 2x i vise + pare sto platis kaznu..
sent from tabure
E ljudi! Garantu vi dajem... Iduci auto koje uzmem ce mi imat i to i jammer i satelistki tanjir!
i JDAM sistem![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Sinoc me zaustavise na bulevaru na Starom aerodromu. Naravno na famoznih 83km/h, kako znam da tamo stoje ja sam vozio 50km/h. Odmah su me zvali da dodjem kod njih jer jer radarska kontrola i da sam napravio prekrsaj. Ja im rekoh da sam 100% siguran da nisam vozio preko 50 jer znam da su tu ali da mi pisu kaznu, cak na neki nacin sam insistirao jer bih onda imao neki pisani trag protiv njih.
Pogledali si me i vratili dokumenta bez rijeci.
Ovo je vec drugi put ove godine da me ova dvojica zaustavljaju. Auto je u oba slucaja bio Golf 5 pg-pg173.
Onaj sto sjedi u autu je neki 180-185 celav, a onaj koji zaustavlja je isto tolike visine mrsav i crne kose (jadnjikav).
Eto cisto da vas upozorim da ne nasjednete nedje. Ovo cu prijaviti njihovoj unutrasnjoj kontroli pa sto god hoce.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Last edited by GaD; 10-05-12 at 20:19.
to su ovi baksuzi sto su meni uzeli dozvolu...
She is only here to annoy herself!
Ti si baksuz, rekao sam ti na vrijeme (2 dana prije) da ce ti je uzet.
TAKUMI
Da ne znash 2 dana unaprijed sastaviti tiket?![]()
Evo ima detektora na ebay, pa potrazite..
sent from tabure
Imam ga ja kod retrovizora, ali nije to to.
Jammer je mrak i tacka!
TAKUMI
daj pricaj nam malo o tome, koji uzet,koliko novca,kako se koristi i jel efikasan?
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks