Strashni.
^ sljedeca recenica bi bila da su dobri momci![]()
Strashni.
Slazem se.
Ma sigurno su zbog tebe reagovali, no jedva cekali da izbace safru na nekog![]()
Onii uvijek su tako reagovali ako su komshinice u pitanju i nakache im ih neki koji nijesu iz naselja. jbg, igrom sluchaja sa najstarijim i sa markom shakovicem sam 4 god osnove klupu drljala.
kao shto vec rekoh (nikad ne branim nasilnike), jedino su opasni s oruzhje
PS.prepodobni Mojsije, da mi je da nadjem post dje me ne minirash, uokvirila bih gaPPS.ima josh ljudi koji su saglasni sa ovim... i to na forumu...
![]()
Last edited by luv_is_a_verb; 08-05-12 at 07:35.
"ujutro je bilo jutro i josh sam bio zhiv"
ma to su sve super momci i trebalo bi da im se da kao dzejms bondu license to kill...e pa ...sad ispade jos da su to sve uzorni momci ..
Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !
Aoo koju ste frku digli oko ovih ljudi. Oni zive od medijske paznje. Kakav klan? O cemu mi pricamo ovdje? Daj nek admin lockuje ovaj topik, stvarno pridavat paznju nekomw ko nije dva razreda osnovne svezao je ravno zestokoj gluposti.
LOCK
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
ozb, mediji ih uzdizhu, a opsani su samo kad su s oruzhjem... teshko 1 na 1![]()
@Mojsije dje du mladi, shala shalu sustizhe![]()
"ujutro je bilo jutro i josh sam bio zhiv"
shto rece Krkna,potreban je jedan Jovo Kapicic i svi mu*ashi grada bi primirili..Kad mi brat prica da se u Pg-u nekad nije smjelo na travnjak nagazit a da ti cuvar parka samar ne opali.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks