ovdje imas vise upustva za otvaranje PP naloga...
https://forum.cdm.me/showthread.php?35524-Paypal/page30
U principu bi u zavisnosti od banke čiju karticu imaš, trebao da se registruješ na paypal pod državom Hrvatska ili Slovenija ( to će ti iskusniji po tom pitanju kazati ) Na osnovu toga, ti se skine s računa npr. 2 eura, koja ti refundiraš pošto izvadiš posljednji izvod ( odnosno taj ) i sa tom šifrom transakcije povratiš preko sajta paypal-a - i na taj način ti se aktivira nalog. Pošto se aktivira nalog, ti onda možeš da plaćaš paypal- nalogom bilo gdje. Najčešće je to sve automatizovano, dovoljno je samo ulogovati se i ostalo sve radi kompjutOr za tebeA kao shipping adresu, staviš adresu tog tvog frenda u USA .
Nadam se da sam bio od pomoći
A sad da mi neko kaže odakle obraz ovima po buticima da starke naplaćuju 50 € ? ? ?Dajte neki sajt za to, da poručim par komada
ovdje imas vise upustva za otvaranje PP naloga...
https://forum.cdm.me/showthread.php?35524-Paypal/page30
To sa PP ne radi više. MOže samo preko entropay. Odavno su naše kartice blokirane za direktnu registraciju.
Što se tiče patika, Koma, već sam ti rekao kakva je situacija. Tražio sam i ja za neke drugove. Manje više ista cijena dođe kad se obračuna poštarina. Jedini način je na ebay da pratiš aukcije ili iskopaš nekog da prodaje par patika po povoljnoj cijeni.Al obrati pažnju da bude iz Evrope jer iz USA će te više koštat shipping negoli patike.
Moze li se to uplatit jednostavno prek kartice, ako upisem broj kartice, ime prezime,itd... a da se ne moram registrovat preko ovoga Entro ?? dok mi je shipping adresa u U.S.A. Moze li ?
.addiction
Ne možeš iz razloga što PayPal više ne dozvoljava naše kartice. Prije si ih mogao provući na Hrvatsku/Sloveniju/Mađarsku, ali to više ne funkcioniše, sada ti raspoznaju tačno iz koje si zemlje i ne možeš ih slagati. Jedina opcija za korišćenje PP servisa je EntroPay ili slična usluga virtuelne banke.
Na EP se registruješ, dobiješ broj kartice, dopuniš je. Pri svakoj dopuni imaš 4.95% provizije - dopuniš npr. 100€ skinu ti s kartice 104.95€, min dopuna je 15€. Dopunjavaj uvijek u €.
Registruješ se onda na PP sa EP karticom, i adresom iz "city: 81000 Podgorica, state/region: Montenegro, country: Croatia" ili ako ti odg USA neka adresa. PP će ti skinuti nešto novca, i tražiće verifikaciju koliko je skinuo. To ćeš kroz dan-dva vidjeti na EP računu koliko je to bilo, i poslaćeš verifikaciju. Nakon toga možeš da kupuješ na ebay-u i plaćaš.
Što se tiče shipping adrese, ima jedan zajeb. Može prodavac da insistira da dostavlja na PP adresu, ali ih je sve manje. To provjeri sa prodavcem.
Moze li se platit kao na Amazon obicno preko kartic,e a da to ne bude preko pay pal-a ?? A sto mislite mozda je jos jednostavnije da posaljem taj novac drugu preko racuna banke u USA, i da on to zavrsi?
.addiction
Pa možeš li sam viđet to? Svakom prodavcu piše koje metode plaćanja prihvaća. 95%(a vjerovatno i više) rade samo sa PP jer je najsigurniji način plaćanja.
Payment details
Payment method Preferred / Accepted Accepted Accepted Visa/MasterCard, Amex, Discover Accepted
.addiction
Zapravo ima potrebe jer kao što rekoh 95% samo PP prihvata. Vrlo je moguće da ćeš imat i sa ovim probleme oko plaćanja. Da nije PP toliko bitan ne bi se toliko pričalo o njemu.
Okay.
.addiction
jutros podigoh paket koji je poslat iz kine 11.04.
u postu je stigao 30.04. al kako nije posta radila tako jutros uzeh.
ne mogu da vjerujem da je za 20 dana stigao paketic![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Nije to toliko cudno, obicno ide od 14-20 dana, ali kada zakasni onda to bude i preko 30-45-60 dana...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
je li realno da ja duze cekam na pakete iz UK nego iz US/Kina/Japan itd ?
i to mislim bas na pakete, ne obicno 'preporuceno pismo'.
wtf.
evo 3 paketa su narucena prije 25 dana, skoro isti dan, sa razlicitih adresa iz UK i nema traga nijednom jos uvijek.
Originally Posted by my name is ...
Imam pitanje u vezi transfera novca preko paypala. Ja saljem novac preko paypala drugu u U.S. Da li on treba da bira opciju Request Money ili Create Invoice? Da li neko zna kako to ide?
.addiction
Interesuje me koliko robe covjek moze da poruci iz inostranstva a da mu to prode a se ne obracuna carina i ostalo?
I drugog maja sam porucio sa ovog sajta http://www.mytrendyphone.com, gumenu masku za x10mini pro i stigla mi je danas. Svaka cast za brzinu.
do vrijednosti od 150e, zajedno sa postarinom. Sve preko toga ide carina 5% i na sve to pdv 17%(osim u nekim slucajevima npr racunari i komponente su 1% carine i 7% pdv)
Pa i nije to to. Mene su prolazili satovi iz Singapura od nekolike stotine eura. Naravno, na kutiju je pisalo 15$ a ovi naši vjerovatno mislili da su u pitanju kopije i bezvrijedne drkalice. Obično se provjerava roba iz USA i teži paketi iz Evrope. Ovo iz Azije slabo ko čačka.
Evo za ljubitelje PC gamesa... http://www.g2play.net/store/
Stranica je sigurna i igre su s dobrim popustom. Svake nedelje ima neka nova cijena. Na sajtu kupujete CD-Key i onda skidate igru.
Npr:
- BF3 - 15,99eura
- MW3 - 19.99eura
- Crysis 2 - 12.99eura
p.s. Uvjek kada izade neka nova igra imate uglavnom popust, ne kupujte odmah na ovom sajtu, ja bih vam preporucio da sacekate koi dan jer ovde daju kasnije jos veci popust. "Nesoto ko popust na popust"![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks