103e promo ako je ugrabis inace 125-150. nista ti isic nece pomoci
103e promo ako je ugrabis inace 125-150. nista ti isic nece pomoci
I Vueling je poskupio, ja sam redovno nalazila kartu za 100 do 120 eur, vise se za te pare ne moze naci. A vidim i da su makli pregled karata po cijenama, jer su ljudi tako imali uvid za cijene tokom citavog preioda kada lete iz Dubrovnika.
Oni pocinju da lete 23. juna, karta od Du do Mad se moze naci jeftino i do 40 eura ali je povratak dosat skuplji, nema ispod 100 eur.
Ja sam isao iz Dubrovnika za Barselonu prosle god za nekih 140e koliko se sjecam a nalazio sam to za Madrid i mislim da je isto izlazilo 140
Zna li se oce li bit kakva akcija mne airlines-a za Cirih-PG?
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Ja kupih karte za Madrid preko easyjet-a za avgust, dvije povratne za 389e. Uzeo sam ih početkom aprila, polovinom marta su koštale 290eali ih ja ne kupih tada...inače putujem treći put sa easyjet-om i ne bih ih mijenjao!
Stetni jesi li putovao iz Madrida u Barsu sa brzim vozom?
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Avion ti nije skup, ali vozom je mnogo ljepse.
Mada ja nijesam odusevljena tim unutrasnjim predjelima ka Madridu.
je li moguce da se za jul/ avgust ne moze nac karta za barsu ispod 200???
this is pointless
prije mjesec i po su bile 130, kakav njakcr
this is pointless
montenegrina mnogo je bolje brzim vozom jer kreće iz centra Madrida u centar Barse...pa nema cimanja sa prevozom sa aerodroma i td.
Stetni pomislih da si bio, jer me interesuje cijena te karte, kažu da je 50-60 eura povratna, a šanse nema da mogu đe po netu da dođem do te informacije
Najjeftinija povratna je 95€(sad sam bio na sajtu Renfe tj njihove željeznice 2 x 47.10 € - bar je tako za početak jula)
moram i to kupiti sad, ko zna koliko će to koštati tamo![]()
Nema jeftinih avio karata.
kupljena juce povratna karta dubrovnik-frankfurt za 160e sa svim taksama. Kod MA je 310e
ako kome treba, ubjediljvo najbolji sajt za karte www.edreams.com i www.ebookers.com koji pretrazuju sve moguce avio kompanije
inace za rim je 86e sa svim taksama, od 2 jula cini mi se
E ja kupih 2 karte za Lisabon iz Beograda za 300 € sa bratskom nam alitaliom.
Dako konačmo odem
dje je najbolje trazit smjestaj u barselonu? u centar, dje...nisam bio pa ne znam
this is pointless
Bogomi su se ti katalonci pomamili i podigli cijene baš lijepo-maltene kršteni hotel ne moš nać ispod 100 € sobu.
Po mom mišljenju svaka je lokacija dobra u širem centru ako je još i metro tu onda vrh!
nadjoh vrh cijenu na ebookers ali ne mogu da uzmem prtljag nego moram da ga kupim na aerodrom. oce li me vueling odrat na aerodrom? je li moguce da ne mogu da dodam prtljag na ebookers ?
this is pointless
dje ste putnici?![]()
this is pointless
How can I check in more luggage?If you have forgotten to select a luggage option during the booking process or your luggage is larger than you thought. do not worry!Contact our Customer Service centre for further assistance.Save up to 50% off the cost of checking in luggage at the airport.If you're travelling with luggage through Madrid or Barcelona, avoid the queues and use the separate check-in desk set aside for you."
Najbolje da ih direktno kontaktiras
http://www.vueling.com/EN/vueling/contact.php
Kad se čovjek presabere ja mislim da mu je ručni prtljag od 10 kg sasvim dovoljan za putovanja od nekoliko dana-ionako pola čekiranog prtljaga čovjek vrati kući neupotrijebljeno.
Da ne govorim o meraku da ne čekaš prtljag nego odma na prevoz pa u hotel a plus niskobudžetne kompanije deru za ekstra prtljag-sve kad se sabereš isplati se spakovati se u 10 kg.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks