A super, ovo ćemo sad viđet i sledeću stvar tamo sledeće godine. I to ako se svidi Srbima.
A super, ovo ćemo sad viđet i sledeću stvar tamo sledeće godine. I to ako se svidi Srbima.
Jos sat vremena i da se gleda ovo![]()
47 to go
Dosao je i taj daaaaaan... A ne, ne, nije to to. Nego, da mozda ne ocekujemo previse od svega ovoga, hm?
I am so post-rock I shit sad birds.
neka ovo nocas neko snima i uploaduje![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
E vidji Popaja, besvia.
:lolblue:
I am so post-rock I shit sad birds.
Neće se ljeba najesti od ove serije, ako su ovih prvih petnaestak minuta realan pokazatelj.
Meni je ovo dosadnjikavo, zanimljiva mi je prosjecna njihova radio emisija od ovoga. I ne svidja mi se gluma vecine ovih likova izvan tbok.
Fijasko za sad...
Pa.. ima dobrih fora. I to je to, za sad.
Ća je život vengo fantažija!
Nije lose ali smorilo zadnjih 10 minuta
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
Podgorica Podgoricanima!
Cekam ih na radio.
Ne sviđa mi se ovo vala,nekako mi sve na silu priča..
A dobro je ovo, ali su ipak su mnogo bolji na radio.
Ne valja boba,da se ne lazemo..Bez Popaj sto me nasmija 2 puta.Eto.
Radio emisije su komedija u odnosu na ovo:apologetic:. Sumnjam da ce ovo iko razumjeti van CG, a iskreno i nije previse zanimljivo. Jedino ono malo sa Zonjom i Popajem oko tableta mi se dopalo. Ostalo je bez veze...
Jes nego emisiju rade 20 godina .A da ne valja boba ne mozhesh reci .
Da nije neko snimao ovo da upl? Nisam stigao da pogledam.
ja zadovoljan
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Snimam ja ali prekida sliku da je to sprdnja..ako ovako nastavi ništa od snimka makar sad..
..radio emisije su za ovo holivud,navikli smo na mnogo bolje od njih..
Meni je ovo super bilo. Bas kao da slusam treci dio radio emisija, samo sto jos i vidim
. Ovo me je opet podsjetilo na Pythone.
DICIOTTO
Razočaran.
Ne uzimaju dovoljno tečnosti.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks