Markez---prvobitno smo imali ok saradnju (zamjena u pitanju, iako sat nije bio 100% ispravan, sitnica je bila u pitanju pa sam presao preko toga), zatim doslo je do saradnje br 2, kod koje sam dobio stvar (dvd) upakovan kao poklon, izlijepljen samo tako, ali dobro (tu sam ja ispao idiot sto stvar nisam na licu mjesta otvorio i pregledao, ali posto nije bilo prvi put recimo da sam imao utisak da se covjeku i moze vjerovati)...Kada sam dosao kuci, ispostavilo se da fali kabl, ali uz njegovo izvinjavanje i obecanje da ce ga brzo dostaviti-recimo da nisam pravio problem..Onda su poceli izgovori, (inace momak je iz Nk-a, zbog cega sam morao imati razumijevanja),...onda je pocelo: 'sledece nedelje', 'nemam prevoz', 'ovih dana' i td..Malo po malo, mjesec i po dana, i vise je proslo..Imam stvar u kucu, nemam pojma jeli ispravna (iako mi je data svaka garancija-usmena naravno)..U medjuvremenu sam ja dosao na potencijano resenje,, pa sam se dogovorio sa jednim drugarom koji zivi u Nk, da mu ga ostavi..Naravno, doticnom to odgovara, ali opet problemi..Danas, sjutra..nista se ne mijenja..Onda ga gledam po Pg-u, prije nekoliko dana..itd, itd..onda vise i ne odgovara na poruke..

Reply With Quote
)..U medjuvremenu sam ja dosao na potencijano resenje,, pa sam se dogovorio sa jednim drugarom koji zivi u Nk, da mu ga ostavi..Naravno, doticnom to odgovara, ali opet problemi..Danas, sjutra..nista se ne mijenja..Onda ga gledam po Pg-u, prije nekoliko dana..itd, itd..onda vise i ne odgovara na poruke..

Bookmarks