Skupljali bi ga kao lego kockice jedno 3 dana da je neko od vozača kola krenuo da se prestroji...
jel ovo upao prednjim tockom...pase prevrnuo..jer ovako izgleda kao da ga je neso katapultiralo![]()
Meni djeluje da ga je pritisak iz ove rupe katapultirao...ili grijesim ...
Nekako je zakacio taj poklopac.
TAKUMI
Nije bilo poklopca. Upao je prednjim tockom i evo sto se napravi.
Meni je ovo nerealno zivota mi. Jos ovoliki dzip da se prevrne. Ne znam.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ja mislim da je pukao ili upao poklopac, jer se na snimku vidi da je poklopac tamo prije nego je ovaj naisao. Ili haluciniram ? Uglavnom, nauk je (bar moj iz BG), nikad po sahtovima, to jest zaobilazit sahtove. A to sto ih magarci stavljaju asimetricno to je za ubit te koji su to radili ili dozvolili...
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
TAKUMI
ovo je pukla plinska cijev, jer se griju na gas, pa je izbio pritisak,
nindza kornjace coce![]()
Mozda je nekako zakacio tu mrezu.
Pazi ovo:
![]()
TAKUMI
ovo je namjerno da bi zamijenio gume
Na trecoj i cetvrtoj sekundi iz zadnjeg snimka se vidi da ga je pritisak iz sahta katapultirao...mislim ne razumijem se u ovo i od sad cu ih zaobilaziti,ali tako mi djeluje![]()
Udes u Podgorici: Povrijeđene dvije djevojke i dječak
Tri osobe su povrijeđene u udesu koji se jutros dogodio na putu od Doljana prema Kučima.
Mirjana Nuculović (19) koja se automobilom kretala iz pravca Meduna, iz za sada nepoznatih razloga, izgubila iz kontrolu nad vozilom i udarila u betonsko autobusko stajalište. Vozilo kojim je upravljala M.N. kretalo se iz pravca Meduna. Iz za sada neutvrđenih razloga M.N., koja je u autu bila sa I.D. izgubila je kontrolu nad vozilom, koje je udarilo u betonsko stajalište za autobuse. Pored stajališta nalazio se dječak P.A. (16), koji je zadobio teže tjelesne povrede. Njih troje su prevezeni u Klinički centar. Vještak Goran Čarapić će dati nalaz i mišljenje kako je došlo do nezgode”, kazao je Miroslav Turković, zamjenik Osnovnog državnog tužioca.
Svi povrijeđeni su hospitalizovani u KC-u. Van životne su opasnosti.
Izvor: Vijesti
Usluge spremanja Photoshop-a/Corel Draw-a. Info na PM.
E onda zaista ne razumijem zasto je poletio ovoliko u zrak ako da nesto nije "oduvalo"...
Jednostavno upao tockom u poluotvoren saht I to je to.
Sent from my SPORET NA DRVA
ne nikakav pritisak ne postoji u gradskoj kanalizaciji, ali isti slucaj se desio u nk i od tada vjerujem da je ovo moguce, tj znam.
sta se desava, auto naleti na sahtu, podine poklopac i jednostavno podigne auto + brzina i eto prevrtanja. dzipovi se inace lakse prevrcu nego putnicka auta
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
O cemu pricate ljudi, on nije točkovima ni dotakao rešetku. Evo i prevod:
A Land Rover drives down the street over a manhole cover when explosive gasses below cause not only the cover to fly into the air, but the entire vehicle. Looks like a movie stunt, but it’s real life.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks