Kakva crna arena, jos ove sezone imaju spansku ligu , sledece godine je na SK, tako da je i njima pusiona. I za italijansku ligu sam isto cuo. Areni ostaje peta holandska i prva gruzijska liga.
Kakva crna arena, jos ove sezone imaju spansku ligu , sledece godine je na SK, tako da je i njima pusiona. I za italijansku ligu sam isto cuo. Areni ostaje peta holandska i prva gruzijska liga.
Narode imam jedno pitanje pa ko god zna pričajte...
Nestala mi je struja bukvalno na jedan trenutak (čujem da je veliki dio grada od tad bez struje, ali nama je bukvalno samo štrecnula) i extra tv mi se istog trenutka restartovao počeo da učitava, o jadu radi, pa jedno petnaestak minuta...uglavnom ne mogasmo da gledamo Barsu, čitavo prvo poluvrijeme....ok, kad se risiver konačno smilovao, upalismo ga morasmo iznova da podesimo sve parametre bla, bla i HARD DISK- koji je btw bio 85 % ispunjen snimljenim emisijama, serijama, filmovima- je potpuno PRAZAN?!
Šta uraditi i da li uopšte išta može da se uradi? Ili je to to, imamo prazan hard disk, blago nama?![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
kod nas u bar nije bilo struje jedno pola sata,i kad je dosla vidim sat 12:14..sta sam uradio?uradio sam to da sam uzeo cackalicu i zabio je u rupicu iza resivera drzao je jedno 10-15 sec i sad je sve ok...samo sto nema nista snimljeno![]()
Ne serite ljudi ne bih mijenja extra tv za spas.
Iskljuci oba uredjaja, pa onda prvo ukljuci router i sacekaj dok se DSL lampica ukljuci (oko 2 minuta), a onda ukljuci STB.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
evo opet X a na resiveru mi trepcu zelena boja(link)i crvena boja(reset)
u pm !
ada nema se tu sta ciniti,bilo pa otislo u nepovrat
Moze li mi ko dati dimenzije i tezinu risivera? Pravim neku policu a jos nisam dobio uredjaj.
Ajde nek neko uzme metar u ruke, to je minut posla ( :
Ili mi bar recite koja je to marka i model risevera pa cu nac na netu!
Dimenzije su 333 mm x 76 mm x 282 mm. Težina je 2,94 kg. Ovi podaci se odnose na model X 300T, ali valjda je i onaj crni risiver tu negdje, ako ne i sasvim isti.
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
Zahvaljujem!![]()
Ostavi malo prostora okolo - za hladjenje uredjaja...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Zašto Cafe del Montenegro ne funkcioniše već nekoliko dana?
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
Uvode se novi servisi pa je cdm trenutno nedostupan.
Cuh da dobijamo sportklub
Da li sam u pravu
Ili sam noob
Dobicemo kanale nove
muzika, sport i film
Da li godine ove
ili neke druge... shtilm
ne znam, nemam, ne mogu, necu
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks