Izvini molim te, kakva greska sve mi *****.. nije 5.23 nego 5.62.
isto mi je lakse koristit ovaj kalkulator, hvalapa neka grijesi TOLIKO MNOGO
))
ps, ja sam kucao 45 mpg, mislio sam da je toliko rekao. Ne 42. Mada isti kujac
Izvini molim te, kakva greska sve mi *****.. nije 5.23 nego 5.62.
isto mi je lakse koristit ovaj kalkulator, hvalapa neka grijesi TOLIKO MNOGO
))
ps, ja sam kucao 45 mpg, mislio sam da je toliko rekao. Ne 42. Mada isti kujac
Originally Posted by my name is ...
Ali nije isto 42 US MPG i 42 UK MPG.
TAKUMI
to US i UK treba izbombardovat pa da koriste litre kao i normalni svijet
She is only here to annoy herself!
probali su, al tradicija je tradicija kodnjihTek da vidis kad udjes u problematiku da, sve i da imaju svi racunanje u litrima i km, Ameri imaju drugacije standarde za mjerenje potrosnje, a pride i u EU se radi na uvodjenju novih standarda, jer em sadasnji nisu bas realni (skoro je nemoguce postici navedene vrijednosti proizvodjaca, tipa 3-4l na 100 km prosjecne), em ne prave razliku izmedju npr. 1 putnik ide sam bez klime, ili 5 putnika sa klimom na full, po veoma visokim ili veoma niskim spoljnjim temperaturama. Tako da ce po novim standardima biti i taj best/worst case scenario uveden. Al to za jedno 5 godina min.
(nečitko)
Posto mi je neko skinuo post sa AVIODIZELOM, mozemo odje nastavit tu temu. Bila je prica da je to marketinski trik, da se ne radi o nista boljem dizelu od eurodizel itd. Danas sam sipao na Eko pumpi i nemate mogucnosti da BIRATE izmedju obicnog i ovog dizela, sto je bila jedna od poduzih polemika u postu vezanom za aviodizel, za koji su neki argumente iznosili tipa "zasto je iste cijene i zasto onda mogu da biram koji cu ako je vec toliiko bolji", vec je aviodizel jedini dizel proizvod koji nude. Dakle, radi se u stvari samo o tehnologiji po kojoj je prociscen obicni dizel, koji se sipa na tim pumpama. Obradjen je specijalnim filterima koji se koriste u avioindustriji za preciscavanje goriva za avione. Ja sam danas napunio pun rezervoar, sjutra putujem za Sloveniju i cim se vratim sa puta dobicete detaljne informacije, ako primjetim neke promjene.![]()
Trenutna potrosnja mog golfa, na otvorenom tj autoputu je oko 4,5 po bordu. Ne vjerujem da ce trositi nesto pretjerano manje (kud će manje) ali se nadam da cu osjetiti neke promjene!!
ahahahah
danas sam nesto radio oko kola i samo da recem da je gorivo sa bonusa masu cisto...
zadnje 150 eura je usuto na bonus tako da je gorivo iz mog auta mjerodavno![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
ja sam presao 8000 kilometara od zamjene filtera goriva (izmedju ostalog) od toga je 90% sipaTo na bonus... i par puta na ekopetrol pumpama kad nisam bio u pg.
Zamijenjen prije par dana..filter pun vode, sljunka, gradjevinskog shuta, tompusa, maloljetnica itd
Nemamo mi cistog goriva.
Imamo...nijanse.
Originally Posted by my name is ...
Plin je cist u zadnje vrijeme, svugdje.
TAKUMI
U regionu krenulo pojeftinjenje
http://www.jutarnji.hr/od-ponoci-niz...-lipa/1025118/
Cus aviodizel... Pffff... Gorivo za mlazne (turbomlazne) motore mnogo je losijeg kvaliteta od goriva za klipne motore. To vam je kao gaz za petrolejske lampe. Kod mlaznih motora nema finih zazora medju pokretnim djelovima (npr. kao kod ventila na klipnim motorima), nema sistema sa visokim pritiscima (npr. sistemi za ubrizgavanje goriva kod dizel motora)....
Tako mislim da je patka sa avio dizelom cisto ******...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Bolje imat no' nemat....
aj srecno bilo![]()
Ja samo da pohvalim aviodizel, auto manje trosi, posebno gradske voznje
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Đe si ovo vozio magistralom 32km/h
Jesi li ga puštio na ler kod DG pa usporio na kružni![]()
stvarno nemam namjeru da se prepucavam sa vama ođe kad brojke sve govore, podijeli kilometražu sa satima pa ćeš viđet da je prosječna brzina 55 km/h, ovo je sa vožnjom kroz gradove, a taj mjerač prosječne izgleda ne radi, nego se uskladi tek kad pređeš 1000 km.
ovo je prosječna potrošnja, drugi je problem što vi vozite pasate, pa mislite da postoji samo trenutna
Ja ne vozim pasat
Pa jesi li preša 110km ukupno?
To baš i nije puno gradske vožnje pošto je taman nešto oko 50 od semafora cetinjskih do onih na ulaz nk![]()
Passat ima trenutnu i dvije prosjecne.
TAKUMI
This is the spirit:
Appelle, beat this if you can.
TAKUMI
iskreno, mislim da nemas sanse da napravis 5.2 litra na 100 km do NK sa upaljenom klimom, to dodje nekih 7 eura na 100 km, znaci ne u povratku, nego samo do NK, tj. samo uzbrdo.
Naravno da ne mogu, ali 5.2 na cruise 70 na sat, cetvorica unutra.
TAKUMI
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks