mislim da bih tesko izdrzao da vozim B klasu samo zbog te fore...
@offtopic: sto bi fora bila da svi sada pokupujemo polovne B klase, iste boje ko i ovi pomenuti, pa ako nas zaustave : "O dje si kolega, ja dimio za onim ispred mene".![]()
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
mislim da bih tesko izdrzao da vozim B klasu samo zbog te fore...
She is only here to annoy herself!
Prebaci je meni, slobodnoInace znam da budem skroman....
![]()
Viđeh pasata noćas, kotorske su mu tablice
Danas u Donje Uliće, pored one kamene kafane, Golf V plavi i sa strane, tronožac, radar sa kamerom,ne znam jesu li to ovi novi sto neko reče da su kupljeni...
Tu su bili i juce rano, oko 6...i naravno, da nije bilo Cobre, vozacka bye bye.
TAKUMI
inace sad redovno su i po 3 patrole u bilo kojem pravcu, pisu kazne za svaku sitnicu, jedni nacin da izbjegnes kaznu je da vozis po propisima, prosle nedjelje krenuo na aerodrom oko 5:45, kad patrola na Barutanu kod škole, nego srećom bili zaustavili neki šleper... onda prije neki dan, CT -KO, patrole na Brajiće, na rasksrnici za Bečiće,na Jazu kod Lukoila, onda policajac na motoru prije restorana Šebelj, dalje kod Vuk Petrola, haos , gledam u Bd jos pretresaju auta...
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Vidjeh i ja toga radara tronozca, ali na zabjelo, posle nadvoznjaka kad se ide put Zete.
bilo bi normalno da su bar propisi/znakovi svugdje postavljeni normalno, i da se putevi normalno odrzavaju.
a ovako, na magistralu mi bupnu ogranicenje 40 km/h i jedva cekaju neku zivinu da naidje, e to mi nije normalno.
nije mi normalno da mi na magistralu stavljaju lezece policajce. ja uvijek idem po propisima, a najeb*em zbog ovih koji idu van propisa. I sta je onda normalno, pitam se ?
4-5 patrola po podgorici, motori, radari, golfovi, mercedesi... showtime![]()
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Vidio malo prije. Katastrofa.
Treba platit ove radare i auta...
TAKUMI
a sto je ta frka danas?
jutro od zabjela do aerdroma tri kontrole prodjoh...dosadni su postali![]()
neće niko dočekat ljeto s vozačkom kako su krenuli![]()
ne moze nsita bit crnje no vozacku preko ljeta kad nemas![]()
bulevar ka maslinama. vazda zaustavljaju na 80+ da bi uzeli vozacku ili ono kao ,,ajde necemo ali ocemo kaznu samo,, . danas zaustavljaju na 70.ovo ono buc 30e kazne.
f6
Duplirajte te vozacke, za svaku slucaj.
TAKUMI
Cikam ikoga da se zaustavi kulturno pjesaku na zebru a da ne vidis kretena otpozadi koji koci rucnom noznom padobranom da mi ne otvori kasu. Jako je tesko voziti po propisima ovih dana....jaako tesko ...prema aerodromu je ogranicenje 80..ako kulturno vozis 80 oce da te polome....e i konacno hoce li ikada ukapirati da prema aerodoromu dvije trake ne znaci brza i spora !!!! Ima ogranicenje i ako idem 90 nije mnogo vazno sto sam u desnoj ili lijevoj traci....!!.
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Smiješna situacija jutros ka CT... Prve tri trake od PG, mjesto kamenica... znak prije tri trake na pravcu 80km... ulazim na tri trake i vozim i dalje 80... dolazi znak 60... ispoštujem ga i posle prolaska kafana i skretnice ka buronjima, povećam na 75, kad ti fino momci u plavoj odori... izlijeću i zaustavljaju...
Prvo pitanje je obično "Znaš li zašto smo te zaustavili?"... klasika odgovor "neznam" :subdued:
Pol: "ograničenje je 60km na sat, vozio si 75...mandatna kazna je..."
Ja: "zakonom je predviđeno da je ograničenje na djelovima puta sa tri kolovozne trake 70km, koliko sam ja upoznat"
Pol: "da ali imate znak od 60km, hoćete reći da ga nijeste vidjeli?"
Ja: "naravno da sam ga vidio i taj znak koliko sam upoznat važi do prvog semafora, ukrštanja puteva ili skretanja... a ako vi ne znate pitajte komandira. Nego da se ne prepiremo, pišite prijavu, pa se vidimo na sud... I usput, dopišite da me nijeste propisno zaustavili jer mi vozilo stoji u kolovoznoj traci i ugrožava ostale učesnike u saobraćaju, a i nemate zakonom propisanu vidno istaknutu značku i identifikacionu pločicu..."
Pol:"dobro momak, šta sad pametuješ, ionako sam htio samo da te upozorim..."
smiješno, ali treba da te neko zaustavi i da te kazni a nezna da li je postupio pravilno ili ne...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks