zajeba me sedan juce..
edit: uzivo arsenal 2 (1,90)
levante 1 (1,85)
liberec 2 (1,80)
pazi svonsi, pp 6+ hahaha
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
zajeba me sedan juce..
edit: uzivo arsenal 2 (1,90)
levante 1 (1,85)
liberec 2 (1,80)
Last edited by Shadow'91; 28-04-12 at 15:51.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
ziceri za danas
Espanjol 1
Hetafe 1
Sosijedad 1
kvota 5.27
probati i 1-1 sa manjim ulogom.
mgladbach i arsenal sve najgore im zelim !
edit: cim ja uplatim neku vecu paru na tiket, ja nemogu dobit!!!
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Iznenadjenje,
ESPANYOL - GIJON 2
kvota oko 5.00
e pa u***** se u ovaj arsenal, dabogda im ovaj van persie otiso
ako levante ne iskoristi ovaj zicer danas nek idu i pm!
heh
taman sto napisah 1-0![]()
ja sam ovih dana expert da uvatim gubitnicke tipove... zilina gubi trnava gubi
Nocas urugvaj liga, danubio iz 2 u 1, samo kad bi mi neko rekao dje to ima u ove zemaljske da se igra
Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk
been there, done that !!!
Cisto probati, ja sam stavio 2e, kvota 27 u sb
Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk
been there, done that !!!
€25Free In-Play Bet on Man City v Man Utd
Man City welcome rivals Man Utd to the Etihad Stadium on Monday 30th April for what promises to be a pivotal game in this season’s title race - and we’ve got a fantastic free bet offer to add to the excitement.
Place a pre-match bet on the Manchester derby and we will give you a free In-Play bet to the same stake on the big match.
To qualify for your free In-Play bet, simply place a bet before kick-off, then once the game starts place another bet on any In-Play market. If your FIRST In-Play bet loses we will refund this stake, up to the same value as your largest pre-match bet (max €25).
Ima li neko predlog šta odigrati ovdje?
liverpul je bio poklon danas.. 2,00 naravno ja ga nisam iskoristio, draze mi je igrat neke debile no to
edit: ima li sanse da ova celta preokrene ovo ?
sefild j me zajeba ostalo sve prodje.
ovaj viteze muti nesto. trebaga ispostovat
za veceras, posto ocigledno nemogu dobit kad odigram 2-3 utakmice sa nesto jacim paricama, da probam ovako 5 utakmica sa 2e pa sto bude bice
[5/5]
0983 29-04 01:30:00 D.C. United-Houston
Golova 90 min. 3+ 2,00
0984 29-04 02:30:00 Chicago Fire-Seattle
Golova 90 min. 0-2 1,65
0986 29-04 03:00:00 Salt Lake-Toronto
Dupla Opklada 1&3+ 2,14
0985 29-04 03:00:00 Colorado-CD Chivas
Golova 90 min. 3+ 2,10
0989 29-04 04:30:00 Los Angeles-Dallas
Golova 90 min. 3+ 1,80
evo me baci mons
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
meni dodje na ovaj jedan jedini tiket sto je u igri celta i to dosla 2-1, i sad cekam romu 3+, za neku sicu al bolje istsa no nista
edit: eto je i roma, a red je vise bio da uvatim neku crkavicu majku mu
Last edited by Shadow'91; 28-04-12 at 21:23.
nisam vidio,a bihhhh
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Melgar - Jose Galvez 2/1 ovo sam vidio od jednog momka koji stvarno masu pogadja kaze da je max bet pocinje u 12 i 25 posle ponoci..peruanska liga valjda
Šta čini Napoli, je*eNtiiiiiiiiiii
e ovako momci drugovi prijatelji braco prognoziram da ce na jednu utakmicu da padne 7+ ...nema "dojave" cisto moja prognoza. kvota (sitnica) 26.00 ... objavicu je sjutra oko 12h pa ko oce neka prati
ovo je opste zlo ova kladiona
Lambda
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks