NOT, mozes se regovat na ebay i bez kreditne, jer imas i opciju placanja na licu mjesta, kad se prodaje auto i tako te stvari sto se moraju pogledat, sto ih nece postar dovozat do vrata
Ja mislim da, kad se regujes na ebay, moras ostavit i broj kreditne?
TAKUMI
NOT, mozes se regovat na ebay i bez kreditne, jer imas i opciju placanja na licu mjesta, kad se prodaje auto i tako te stvari sto se moraju pogledat, sto ih nece postar dovozat do vrata
Njak Njak Njak
http://www.youtube.com/watch?v=T9JLndh1hfQ&feature=relmfu
On htio da se potrkaju od semafora?![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Odavno mi se nije desila svadja u saobracaju do jucePada kisa pljusak najveci i idem nasprem Bonus pumpe kad kralj se ukljucuje i ne gleda , ja mu sviram jedan put,on nista, ja nagazio na sirenu on nista i kad mi je usao u putanju stane i otvori prozor ,otvorim i ja i pitam oli da me udaris na ovu kisu a on mi kaze da sam te udario zapamtio bi me haha. A doslo mi je bilo da izadjem i da mu pendrekom razlupam auto no nisam bio sam u auto pa nisam htio da pravim skandal samo sam rekao da produzi
![]()
---Chelsea Fc---
...i onda napravis drugi nalog, pa treci, pa cetvrti...
TAKUMI
Zato i postoji sistem bodovanja (feedback) gdje po tome ko ima veci feedback vidis jel ozbiljan kupac/prodavac... cim vidis da neko sa feedbackom 0 biduje na 125 000 znas da nije pouzdan
Njak Njak Njak
Bio je sudar danas ovdje na Autobusku na raskrsnicu gdje ulaze autobusi. Sudarili se stariji ford i novije neko auto , od udara ford je produzio na stubice kod Zetske stanice , razvaljena kompletna vozaceva strana , ovom novijem autu pukao samo far. Nista neobicno tu nebi bilo da manijak iz novijeg auta nije izletio i poceo da bije momka, niti da ga pita je li povrijedjen no fino sakama po njemu. Najzalije mi je bilo sto je u auto , ford taj stariji bila jedna djevojcica koja se em sokirala od sudara em od ovog manijaka koji joj bije brata , pa je vristala . Srecom ovi momci iz kafane dosli su za 30 sekundi trceci i razdvojili ih. A smrad je mogao da tuce a kad je dosla policija , poce da se isteze,kao boli ga noga i radi cucnjeve.
---Chelsea Fc---
To se samo u našu država dešava, da se pošibaju ljudi posle udesa... e pa sprdnja...
Bio na samopranje kod titeksa.
Pistolj ima 10 kila, crijevo je tvrdo, pjena kurca ne valja, mlaz takodje, uslovi oko praonice uzas, osoblje takodje.
Ocjena: 3/10.
Ona kod MP Auta je i dalje najbolja.
TAKUMI
Ona izmedju mosta i roki pistolata? a valja li ona kad se prodje roki, kad se ide put one raskrsnice zajebane na zabjelo?
E, preko puta Titeksa, Mazde...onamo gdje smrdi...
TAKUMI
E, a to sto si ostavlja 1 mm gliba to je OK.
I ne ***** ja tu osmozu, kad imam ovo:
![]()
Last edited by Fabia_Elegance!; 28-04-12 at 01:03.
TAKUMI
potpuno se slazem s fabijinom pricom...
sramotno lose pranje...
osmirglas auto kad ga cistis posle ...
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Ali ko je izmislio takav pistolj?
Em sto je katastrofalno tezak, i sto izbacuje mlaz sirine 2 cm, pa jesu li mogli barem da stave plastiku bez ivica da ne unistis prste?
I pise TOPLA VODA...my ass.
TAKUMI
meni za audija da ga detaljno operem onom sirinom mlaza treba 15 eura onamo![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
B92: Zastava predstavila "srpski hamer" http://bit.ly/JX0uPu
Koliko ste zadovoljni tehničkim pregledom i registracijom vozila?
Eto, danas registrovah motor. I prijatno sam bio iznenađen u Auto Zetu, koliko su se posvetili i svojski mi odradili tehnički pregled. (vozačima polu ispravnih krama ovo sigurno ne bi bilo po volji).
Većinom, gdje god u CG prisustvovah - tehnički se radio po kratkom postupku. Dok su ovamo sve provjeravali po protokolu i bilježili u njihove papire.
Ne kažem da mi je prijalo što sam morao 20 minuta da čekam. Ali eto. Čisto da podijelim s Vama iskustvo da sam prijatno iznenađen!
Antwerpen-Dubrovnik-Sofia
![]()
niujedne mi gace lastike nema
Originally Posted by my name is ...
nek je sa srecom! zdravo da ga vozis![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks