http://www.autodiler.me/auto_oglasi/8170
Kilometraza 100% prava![]()
![]()
Dobar, baš!
http://www.autodiler.me/auto_oglasi/8170
Kilometraza 100% prava![]()
![]()
Pusti te starudije, ta je mozda bas prava (prevrtio komplet), nego ima masu ovijeh 2001 sa po 160000, tu do 200000 max.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
http://www.autodiler.me/auto_oglasi/9082
Ako se kome javi na tel odmah dajem kesh.. Mada mislim da neko ovdje laze
![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
On, pocevsi od "svijetla za maglu" i "161 000 km".
TAKUMI
Pa dobro prevrtio 3put. Golf je to.
17 Al-Isra, 37:
Komplet motor je kao taj lanac.
TAKUMI
zna li ko ima li dje u pg da se kupe poklopci za alu felne, zapravo zanima me samo onaj mali plastični čep koji ide na žabice, obično je to znak BBS ili VW?
znam da na pijacu ima onih naljepnica za alu felne, ali bih radje poklopac tj čep uzeo ako se to ima dje naručit ili kupit.
Jesu li original VW felme?
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
TAKUMI
Forbs je na listu 100 najvećih kompanija svijeta uvrstio deset proizvođaca automobila, koje prevodi njemački Folksvagen /Volkswagen/.
Forbs je prilikom sastavljanja liste analizirao poslovanje dvije hiljade najmoćnijih korporacija.
Za razliku od ranije objavljivanih rang lista, kada su korišćeni pojedinačni pokazatelji, kao što je prodaja, Forbs je rangirao kompanije po profitu, prodaji, imovini i tržišnoj vrijednosti, kako bi odredio odgovarajuće mjesto, podjednako analizirajući svaki od tih faktora, prenosi B92.
U dvije hiljade svjetskih kompanija zaposleno je 83 miliona radnika. Sjedište najvećih firmi nalazi se u 66 zemalja. Sjedinjene Američke Države (SAD) imaju najviše kompanija na Forbsovo listi, 524, a Japan je drugi sa 258 korporacija.
Njemački Folksvagen, najveći evropski proizvođač vozila, nalazi se na 17. mjestu, ispred japanske Tojote /Toyota/ koja je sa prošlogodišnje 55. pozicije došla na 25., kao druga među autokompanijama.
Dajmler /Daimler/ je 37., ispred američkog Forda koji se našao na 44. mjestu. Japanska Honda je zauzela 59. poziciju, ispred grupe BMW koja je 61.
Američki Dženeral /General/ motors, najveći proizvođač vozila po obimu prodaje je 63., ispred Nissana koji je 85., i južnokorejskog Hjundaija /Hyundai/ na 96. mjestu.
Italijanski Fiat, matična kompanija američkog Krajslera /Chrysler/, je na 314. mjestu.
Ukupan prihod dvije hiljade kompanija iznosi 36 biliona USD, a profit 2,64 biliona USD. Vrijednost njihove imovine je 149 biliona USD.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
dje da uzme coek rotkape za vw polo, najnoviji?
this is pointless
Pogledaj post #991.
TAKUMI
Ne vjerujem da imaju/prodaju rotkape za novog Pola.
A da, u Roksped su oko 35-40 eura komad.
TAKUMI
odlicno ide za 1.4 na plin![]()
She is only here to annoy herself!
Slabo...
TAKUMI
Kad smo kod 1.4tsi http://www.autobild.de/artikel/vw-1....n-2892135.html
niujedne mi gace lastike nema
da, ne samo kod 1,4 tsi, i na druga auta na koje su se ugradjivali pogonski lanci od te iste firme...
idealan za presretača...
Volkswagen Passat R-line
Volkswagen je predstavio Passat R-Line.
Glavne razlike u odnosu na standardni model su novi branici i pragovi i sjajnocrni zadnji difuzor.
Ugrađen je i spojleru boji karoserije, oslanjanje je sportski podešeno čime je visina smanjena za 15 mm, a tu su i 17-inčni aluminijumski točkovi.
Kabina je opremljena dvobojnim sportskim sjedišptima, detaljima u imitaciji titanijuma i srebra, a vozač u rukama drži volan zaravnjen u donjem dijelu.
Pedale komandi su od nerđajućeg čelika, a na pragovima su postavljene posebne oznake modela.
Passat R-Line će u Njemačkoj da košta 30.225 eura u osnovnoj verziji.
Zanimljivo je da će Volkswagen ponuditi i takozvani R-Line paket kao dodatnu opremu kod nivoa Comfortline i Highline.
On će koštati oko 1.000 eura, a sadržaće pomenute branike, bočne suknjice i zadnji spojler.
Ja reko 3.6 ispod haube...kad ono...
TAKUMI
to je minimum za ovaj auto..
ali -
The Passat R Line comes with a choice of three gasoline engines (122 hp, 160 hp, and 210 hp) and three diesel engines (105 hp, 140 hp and 170 hp), all of the turbocharged four-cylinder variety. Strangely, what you can’t get in the R Line is our favorite engine: the naturally aspirated 300-hp, 3.6-liter VR6. The previous-generation, European-market Passat R36 was offered exclusively with that engine.
U USA 3.6 je bio doplata.
TAKUMI
17 Al-Isra, 37:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks