meni se jedino svidjaju ove brankaste prve duboke ravne....
ali, dje ima... to ti nemam pojma, jer i ja trazim taman ovakve kao ove shto mi se svidjaju![]()
ajde, sad da mi pomognete!
Znam da sad obijate po buticima itrazite opremu za maturska, polumaturska, apsolventska ... ja nemam kada trebaju mi cizme neke za leto...
nijansa drap do svetlo braon,dubina do pola listova, stikla naravno polu debela, kozne obavezno,prevrnuta koza... detalji u vidu kaisa i supljika su skroz dobrodosli...
evo kako ih ja zamisljam, a vi ako ih dje vidite, javljajte na private!!!!
ko ih u pg nadje, ja cu da mu ih poklonim!
ove roze su mi secer, sam o da su malo dublje!!!!mh...
joj!!!!divota!
sto mi je nesto vruce![]()
stavila sam strik pored onih koje dolaze u obzir!
javite mi!!!!!
vjerovatno odje ima vlasnika i P.R.-ova butika obuce i kozne galanterije, pa neka mi se i oni jave sto pre!
pozdravcic!
meni se jedino svidjaju ove brankaste prve duboke ravne....
ali, dje ima... to ti nemam pojma, jer i ja trazim taman ovakve kao ove shto mi se svidjaju![]()
ma i te su zvek ,a li meni trebaju makar sa potpeticom... 5cm
Paradiso, Bata... cini mi se da vidjeh nesto slicno tamo...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Vidjeh ja u Batu, ali potpetica nije ni 5 cm, a i cesto se desi i ljepilo da se vidi tamo dje se djon spaja...od toga ne da ludim, negooooo...
Ima li i dalje PARADISO u Giuntasu?
nema... u centru imas 3 i u delti 1
U Moderato.
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
jeste li bas vidjeli ovakve ili slicne ili samo mislite da cu ih tamo naci? nemojte da lupim do tamo bez veze!
A odakle treba da podjes?
Ovakve su u Moderatu - 80e kožne, a ima i da nije koža - 5oe.
![]()
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
ove prve su zvek!!!!! Big big like!!!!! moram reci da mi se bas svidjaju, mada bih ja na neku makar potpeticu!!!!
hvala, mnogo!!!!!
p.s. u moderato sam bila pre 10ak dana...bas mirise na kozu... i bas mi se svidja mirisnego mi je ovo za cizme palo na pamet juce, pa tad nisam gledala imaju li ih.
Nema na čemu.
Jesu, baš su slatke. Da sam pri parama, možda bi ih taman i uzela.Meni i odgovara što su ravne.
Ma vidi, ionako ih skoro svako ima, pa bolje ovako... :mrgreen: (da se utješimo ;D)
SimonaS, vidjeh ti maloprije u Paradisu pored Mil Popa u ulici Slobode ovakve kakve ti tražiš, sa malom, debelom, drvenom petom su i koštaju 120e.
Bravo, macko!!!!!
znaci da trcm da ih vidim!
Paradiso onaj novi na mjesto TODORA, pored ulaza u robnu kucu, je li?
hvala!
Jeste, jeste. Na izlogu su prljavo roze, ne znam imaju li još koju boju, nisam ulazila.
A viđeh ti ih na još jednom mjestu, bijele, isto 120 e, mada manja peta, tačnije samo od centimetra/centimetra i po možda. Neki butik u ulici zlatara (ne viđeh naziv), preko puta pica pepe-a otprilike, više ka Forum kafiću, ali su mi se učinile ove u Paradisu ljepšim.![]()
si!
ista pomisao
Mislim one stvarno slatko izgledaju i sve, ali ja jedva cekam da otopli da pocnem sa sandalama i papucama,
nekako ovo ne bi mogla ljetos obut ni pod razno,
al za ovaj malecni "prelaz" koji jako kratko traje bi mogle proc..
Iako ipak dajem prednost cipelicama, sandalama...![]()
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
ove su iz Paradiza,*EUR 215.00, ne znam koliko su ti za ovo vrijeme, al meni su daleko najljepse cizme koje sam vidjela u posljednje vrijeme..
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
ljetnje chizme? isto ka sandale za snijeg
vi ste shenule![]()
Dobra ideja McS. Sal kao sal moze biti od raznih materijala, a mnogi nece grijati tijelo. A dzemper moze za neki svjeziji ljetnji dan, ili neku ne bas toplu noc...
U svakom slucaju, itekako je izvodljivo. A ljetnje cizme su nista novo. Bolje obuce izbusenu cizmicu, nego obicnu cipelu iz kolekcije ljeto/zima/i za izmedju.
Bogami, za sjever CG moze slobodno i za najtoplije periode u CG... A tek ako postoji opasnost od gmizavaca itd... "Amerikana"stil..
Hvala Lepo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks