:embarrased:
Pa nisam uzeo dovoljno, not to share...
Ajde, mozda cu se snac...
as I said, jedna boca je mine, name your price
Originally Posted by my name is ...
:embarrased:
Pa nisam uzeo dovoljno, not to share...
Ajde, mozda cu se snac...
TAKUMI
zna li mi ko reci koliko vrijedi bmw e46 320d 2000god u dobrom stanju oprema standardna ?
4-4500...
TAKUMI
qwert ce ti reci stanje i opremu svakog koji ima na prodaju u CG![]()
hehe ovaj je iz kotora pa ako ko sto zna neka prica daju mi ga u kompezaciju pa ne znam sto da radim jer bih ga prodavao posle
Nemam, ne bavim se oglasima.
TAKUMI
Vi sto vozite Bimmere sa losim sistemima za hladjenje, preporucujem da kontrolisete nivo vode-antifriza, da ozracite sistem, da imate dobru pumpu koja normalno vrti vodu, dobar termostat koji otvara/zatvara i jos nesto: plasticne sarafe za ozracivanje.
Ja sam do sad potrosio oko 20 eura na te sarafe, po 6 eura kostaju u BMW i kurca ne valjaju.
Ovo pod 2:
Ovo nije rijedak slucaj:
Pazi sad:
Napravio ih danas, 10 eura 2 komada, od mesinga.
I onda sam kupio jos 2 nove gumice silikonske i vidimo se.
TAKUMI
kako se ozracuje sistem, kad se mijenja antifriz, moze li to kod bilo kojeg majstora?
mozes to i sam. mene fabia naucio
parkiras auto na nizbrdicu i ispustis tecnost iz hladnjaka.
onda uspes tecnosti u njega parkiras na uzbrdicu, ukljucis grijanje na full, odvrnes ovaj cepic pod brojem 2 i sipas u bocu od hladnjaka dok prestanu da izlaze baloncici iz otvora dje je stajao cep br 2 (sa slike gore). znaci kad
pocne samo voda da izlazi. zasarafis oba cepa. trebalo bi da imas grijanje u kabini.
ako sam sta zajebo molim pametnije da me isprave :applause:
they share a look in sileNce and everything is understood...
Prvo parkiras na uzbrdicu pa onda uspes...
Treba da otvoris i saraf ispod izduvne...
Ke, antifriz se mijenja svake 3 godine, otvoreni sistemi ne traze ozracivanje.
TAKUMI
http://www.vijesti.me/vijesti/bmw-ov...u-clanak-71656
Henri Vulf iz San Franciska odlučio se požaliti sudu zbog nevolje koja ga je snašla. Naime, ovaj čovjek je vlasnik BMW- ovog motocikla iz 1993. godine i tvrdi da su dvotočkaš i njegovo sjedište krivi za duge erekcije od kojih pati u poslednje vrijeme.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TAKUMI
JOLE jeli ovo tvoj bivsi sreco ?
http://www.autodiler.me/auto_oglasi/11315
jes srece mi![]()
Originally Posted by my name is ...
ovoliki udar i NEMA POVRIJEDJENIH, u auto staro 20 godina!
She is only here to annoy herself!
I poslije mi pricaju da mi auto nije valjao, a PRESAVIO ga je!
EDIT:
Gledam komentare sa sajta
Ja sam bila na mjestu dogadjaja i svakako hvala Bogu sto nema povrijedjenih u ova dva auta koje je divljak u BMW-u udario! Lik je letio iz trake u traku 200 na sat! Slazem se da ovakvu stoku na robiju treba poslati!!!
Koji je ovo kreten, oko 19:30 je kod opstine novi grad proletio pored mene da sam se prestravio, dlaka me spasila udesa, sjetio sam mu se sve familije... i malo prije olimpijskog bazena na otoci vidim guzva se stvorila, raja izlazi iz auta, tramvaja i gleda, nekakva djevojka se fata za glavu... kontam evo ga lola nekog pokupio, kad fakat, udario u dva auta i pokupio semafor. idiotovaj divlja vec mjesecima!!!!!!!!!ne zna voziti ispod 100km/h,leti iz jedne u drugu traku,ne staje na semaforu,lijepi za pedu svakom autu iza kojeg se nadje,drifta po najvecoj spici u cetiri popodne na alipasinom,zivi sam svjedok!!!...tipa na neuriopsihijatriju,maltretira sve ucesnike u saobracaju duzi period.bilo je krajnje vrijeme,sad nek ide tramvajem ili nek se nosi u crnu goru!!!
Last edited by cvxcomputers; 09-05-12 at 01:45.
ovo mu se zanio onaj krivi krajili je proba coek da ga ispravi sam udarcem sa te strane
da bas cudno sto se zanio na 200 na sat![]()
She is only here to annoy herself!
viđeh malo prije preko puta nice vice Bmw 520d GT. Kakva grdosija od auta, ko tenk
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks