kad izlazi Iphone 5?
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
kad izlazi Iphone 5?
Na jesen...
Sent from my Nexus S using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Da li ima u PG neko ko radi ovo novo otkljucavanje ? Samo da mi ubaci jailbreak i obavi ovu proceduru oko otkljucavanja da ne petaljam sama ..
"Samo kada volimo,želimo postati bolji nego što stvarno jesmo."
(Paulo Coelho)
Hvala,ali ja nemam jailbreakovan telefon,pa mi je potrebno da ga neko jailbreakuje![]()
"Samo kada volimo,želimo postati bolji nego što stvarno jesmo."
(Paulo Coelho)
Ima li neko sredjene speedcams za iGo?!![]()
jel zna neko malo preciznije kad izlazi jailbreak iphone 4s 5.1 untethered?
Radi se, ocekujem za 20 dana...
TAKUMI
Jos 4 dana do novog iPada![]()
Originally Posted by Nk-001
Ja nisam nesto previse ukljucen, nemam kad, ja na 4s apdejtovanog softvera 5.1 ne mogu da imam cyndi-u jel tako?
Mora se dzejlbrejkovati prvo? A bez nje ne mogu da imam milion nekih aplikacija dobrih no moram da ih placam u App prodavnicu ako ih uopste i nadjem? [potrosio sam nekih 15$ na par zaebancija al mi se nesto ne daje vise]
Nije da imam neke strasne potrebe, uglavnom nisam napredni korisnik, al eto da pitam telefon je kupljen simfree, ima li potrebe da ga dzejlbrejkujem kad izadje ta muka za 5.1?
Ima li neko da koristi App store da predlog za neke korisne stvari?
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
mislim koja oblast amplikacija.. hoces games, social network ,sport...
@JugoslavD i @Fabia pa pretpostavio sam da je tako, nista bez da se strpim, mada mozda mi i ne treba to uopste.
Radje mi je da sjednem za desktop, phone samo kad se mora.
@Igi Ja bih da pitam a ti da pokusas da mi objasnis, al da se sto ne naljutis.
Za sta je napravljen taj iPad? Studiram informacione sisteme, koristim iPhone, iPod, laptop i desktop racunar i bas nikako ne kapiram svrhu tih 'zaebancija'.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Dok ga ne kupis ne pada ti na pamet za sto ti sve moze koristiti. Kupio sam ga zbog posla prvi put jer sam mislio da mi kuci ne treba, ali onda da pocinje da ti postaje neophodan.
Originally Posted by Nk-001
Neka je sa srecom.
Trebao sam ga kupit kad sam upisao fakultet...
Super stvar za to.
TAKUMI
Od prije par dana imam sledeći problem: ko god da me zove ne piše ime koje je memorisano u adresar već samo broj telefona, kad se prekine poziv, u listu propuštenih poziva mi stoji ime osobe koja me zvala. Znači nije u pitanju ID fix jer su svi brojevi upisano sa +382 67 123456 npr, od kad sam ga kupio, unio sam tako brojeve i nikad nisam imao problema.
Softver je 4.0.1, modem 05.13.04, 3g model.
Apdejtuj to na 5.1...
TAKUMI
Ako ne pomogne update na 5.1 i onda resetuj network (settings > general > reset > reset network settings)... pogubice ti profile za wifi mreze, ali ovo mozda rijesi taj problem.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Zar može 3g da se digne na 5.1 ? A i ne bih da čačkam nešto jer hoću da ga prodam, smorio me stvarno posle dvije godine. Samo da ga popravim i prodam, odma kupujem četvorku...
Molim upucene da mi malo pojasne situaciju... Imam iphone 4 na 5.0.1 zakljucan na mrezu, do skoro sam koristio gevey karticu, ali kad je izasao SAMPrefs uradio sam unlock i od tada je ne koristim. Medjutim, vidio sam da je Apple napravio zakrpu na serverima i da SAM otkljucavanje vise ne radi, a navodno ni Gevey jer se on bazirao na SAM-u? Jel to tacno?
Meni SAM unlock radi i sad, mada kad rebootujem telefon moram da ga bootujem preko rednsn0w-a kao da je semi-tethered, iako je instalirana Corona.
Da li je SAM unlock koji sam ugrabio trajan, i koje su sad trenutno opcije za otkljucavanje, jer cujem da Gevey vise ne radi??
Koliko sam ja zakljucio trajan ti je unlock sa sam-om ako si backup-ovao fajlove neke (imas tutoriale).
Ako nemas to backup-ovano a odradis restore, onda valjda ne mozes ponovo otkljucati.
I da, unlock radi samo za tvoju SIM karticu, bilo koju drugu mislim da ne prihvata.
Moguce i da grijesim, ali ispravice neko
Sto se unlock-a tice ne postoji trenutno. Gevey je povucen.
Hvala webmaster na odgovoru. Bojim se da nisam sacuvao taj bekap... Sad je kasno?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks