Meni nije loša na Fox life serija Titanic:Blood and steel, mada , volim i The gates pogledati, i Once upon a time, a serija Touch me nervira nešto. E da.. Volim i True blood.
Onda nemoj da gledaš nijednu.![]()
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Meni nije loša na Fox life serija Titanic:Blood and steel, mada , volim i The gates pogledati, i Once upon a time, a serija Touch me nervira nešto. E da.. Volim i True blood.
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Moze li mi na PM ko bacit direkcije gdje bih mogao "nabavit" seriju Srecni Ljudi, staru dobru?![]()
rm -rf /
Odgledao spartacusa predobra ...
ja pogledah veceras jednu epizodu Luthera, samo zato sto vidjeh da glavnu ulogu tumaci stari dobri stinger bel.
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Thanks pogledat cu, ne znam te nase sajtove
rm -rf /
Elba je odličan, kao i ostatak ekipe. On i Alice... uf. Ima serija padova, ali je generalno bar za koplje iznad većine konkurencije u žanru.
mnogi ce me lincovat, ali HIMYM je meni totalno kul serija. zadnjih nekoliko dana pogledah poslednje dve-tri sezone i bas su mi dobro pale
Last edited by Voidgp; 25-04-12 at 00:53.
^ Meni je postala potpuno negledljiva, prvih par sezona su bili ok prvenstveno zbog NPH, ali sad to vec ne lici ni na sto...
Kreč, kolica i mešalica.
Odgledah Homeland. Preporucujem!
Doktor Haus 5 poena
Je li gledao ko Falling Skies? Sinoc prve dvije zavrsih - razocaran sam. Specijalni efekti nikakvi, sirovi a vanzemaljcima, koji su naselili Zemlju i imaju daleko modernije naoruzanje, treba pola sata da nanisane i pucaju. Ni scenario nije nista bolji...
Ja gledam Falling Skies. Nije uopšte tako jednostavno. Prva sezona se završava na jako primamljivom cliffhangeru.
dzaba im kad je okosnica price odnos tata+sinovi i njihove unutrasnje trivijalne pizdarije, dok je svijet na rubu istrebljenja (makar se tako ja sjecam radnje posle skoro godinu dana :mrgreen: ). Walking Dead je u S2 bio slican, ali je makar drama izmedju likova realnija, a ne americko patriotisanje i sl
(nečitko)
Ako ćeš svjetsku krizu bez "trivijalnih" ljudskih priča, gledaj neko g'ovno od Michael Bay-a. Meni je puno interesantniji pogled na ekstremne uslove kroz pojedince i njihove odnose. Ne kažem da je Falling Skies neki kvalitet, i nije, ali mi je puna ona rabota a priori odbacivanja takvog pristupa u SF-u. Kad je išla BSG, dolazilo mi je da bijem zbog takvih komentara.
Skinuh tera nova, javljam utiske![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks