Mislim da ti nema tu opciju.
Cetvorka TDI, 130ks, 2001, 3 vrata...
Mislim da ti nema tu opciju.
TAKUMI
Mene je to kljucar napravio koji radi one kodirane kljuceve itd na bivseg golfa 4vrata da mi s ena daljinski zatvaraju i prozori i siberS tim sto je to cini mi se na alarm koji je bio Scorpion ja mislim,a ne na elektroniku od prozora
poceli su da izmisljaju malo. pazite sto vam pisu u rjesenja o kaznjavanju. dali su mi tri kaznena boda za nenosenje dokumenata a treba 1...
f6
ja cuh kao nesto sad da se oduzima vozacka za prekoracenje brzine na 3mj a ne na 2mj kao sto je bilo do sad ?
jel neko ima informaciju o tome ?
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
ne moze marko. na golf 4 i passata b5. a npr moze na a4.
f6
Zna li ko dje se mogu ocistiti dizne od benzinca u ultrazvucnu kadicu? Pg ili Nk?
Ko zna zašto je to dobro?
20-30 eura, PG.
TAKUMI
Imas pm...
TAKUMI
je li to sa ili bez skidanja? je li za dizela isto?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Moze li mi neko reci dje se moze kupiti u pg ili okolini zadnji lonac za audi b5 1.9tdi pozeljan bi bio br prodavca ili neka okvirna cijena.
pa je li to cijena 20-30e po dizni sa skidanjem?
jbg ja ne mogu ni 10 oodvrnut kad nemam alat...zato pitam...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
ali to nije ULTRAZVUCNO ciscenje, a covjek je pitao za ultrazvucno.
E pa kako se naljuti coek jer rekoh da nije sijelica nego sijalica :/
Originally Posted by my name is ...
hhahah a ne ljutim se vala, ja priznam kad pogrijesim
no mi je smijesno podjebavanje ka mala djeca
da sam htio podjebavat komentarisao bi onamo na post dje si ih POMENUO
onako manje zaboli haha :P
Originally Posted by my name is ...
Ekipo pitanje![]()
Stavio sam danas felne 16' sa gumam barum bravuris2 195/45 i na desno kad skrecem na pola pocinje da lupa nesto bas se cuje dobro...nije u trap nista jer je novo skoro sve,e sad sto moze jos bit ? Dal mogu kacit nedje na neku plastiku ili ? Ovaj promjer ne bi smio kacit nidje...pocelo je da lupa otkad sam stavio ove znaci odma..
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Pa skini tocak i pogledaj sve plastike, coskove...da li ima kakvih tragova od gume.
TAKUMI
Auspuh servis popovic?
Sent from my MotoA953 using Tapatalk
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks