Ja onaj vaucer aktivirah ali kad ocu da uplatim tiket kaze da mi je balance low .. sto je ovoooooo glas za rukometasicu a ne mogu pare dobit
Juče očajno, zato je danas naš dan.
Southend - Barnet 1 1.70
Tri kola prije kraja, domaćini ako hoće da osiguraju playoff ovo im je pobjeda biti ili ne biti. Trenutno su na 5. mjestu, kući sasvim solidni, 10-6-5 uz gol razliku 31:18. Utakmica jeste nezgodno iz razloga što su gosti davljenici, ali im je forma u padu i definitivno ovo nije utakmica na kojoj bi tražili slamku spasa. Očekujem da će oni više fokusirati i na sledeću utakmicu kući gdje imaju šansu da osvoje važne bodove u borbi za opstanak i da se danas neće previše trošiti znajući da su im šanse minimalne. U poslednjih 10 utakmica, 8 nisu pobjedili.
Last edited by zoumaar; 20-04-12 at 12:21.
Gods of Betting I Bow to Your Beautiful Influence
Ja onaj vaucer aktivirah ali kad ocu da uplatim tiket kaze da mi je balance low .. sto je ovoooooo glas za rukometasicu a ne mogu pare dobit
1 Rubio Nu Rubio Nu v Tacuary
(Fulltime Result)19/04/2012 None 1.83 To Run 2 Under 5.5 Atletico Madrid v Valencia
(Number Of Cards)19/04/2012 None 2.10 Won
Zna li ko kad je prekinuta ova prva utakmica i oce li se odigravat u skorije?
Ima li sta za danas da se baci![]()
---Chelsea Fc---
ja razmisljam da Buducnost odigram singl bar sa 20,30 e... greote je ne ispostovati 4,5 kvotu![]()
poklanjam vaucer kupon od 5e za bet-at-home ko mi se prvi javi na pm.
napomena: ko je jednom iskoristio drugi put ne moze, tako da nek se jave oni koji nisu glasali i koji nisu koristili ovaj vaucer poklon.
Who let the dogs out
sto ga ti ne ukucas?![]()
ides deposit pa Redeem voucher i onda ukucas samo kod..
20:45 Southend - Barnet
Eng. League Two, TIP: 1, @1.60
U Engleskoj Ligi 2 sastaju se Sautend i Barnet . Meni ovo deluje kao jedan od sigurnijih meceva za petak .
Ostalo je jos 3 meca do kraja regularnog dela sampionata pred plej-of . Trenutno je Sautend na 5. mestu i cilj im je da obezbede ucesce u plej-ofu . Iako beze osmoplasiranoj ekipi 7 poena u sledecem kolu gostuju Oksfordu koji se takodje bori za plej-of a u zadnjem kolu igraju sa Maklesfildom kojem ce verovatno trebati pobeda za opstanak . Pobedom u ovoj utakmici Sautend bi obezbedio plej-of i verujem da ne zele da rizikuju i da ce ici po pobedu .
Ove sezone na domacem terenu imaju vrlo dobar skor od 10 pobeda , 6 remija i 5 poraza uz gol razliku 31:18 .
U solidnoj su formi a dobili su prosla 2 meca kod kuce .
Za ovaj mec nemaju problema sa izostancima .
Na drugoj strani imamo ekipu Barneta .
Barnet je poptuno drugacija ekipa od Sautenda i bore se za opstanak . Sada su na 22. mestu i jos nisu osigurali opstanak jer su Maklesfild i Hereford iza njih samo 3 boda .
U gostima igraju poprilicno lose i imaju 5 pobeda , 4 remija i 12 poraza na gostovanjima uz gol razliku 2:36 . U jako su losoj formi i imaju samo jednu pobedu na poslednjih 10 utakmica i vec su 8 utakmica bez trijumfa . Za ovaj mec nemaju novih izostanaka . Verujem da se nece usredsrediti previse na ovu utakmicu jer znaju da nemaju sta da traze a sanse za opstanak trazice u utakmici sa Vimbldonom u sledecem kolu kod kuce .
Inace Sautend je mnogo uspesniji od Barneta u medjusobnim susretima . Dobili su 5 prethodnih duela a u skorije vreme prethodna 3 ligaska duela rezultatima 0:3 , 2:1 i 0:2 . Ocekujem novi trijumf za Sautend jer verujem da zele da osiguraju plasman u plej-of dok Barnet nije nista posebno i mislim da se oni ovde nece trositi , sigurno ne zele da dobiju neki crveni karton ili tako nesto jer im je mnogo vazniji sledeci mec sa Vimbldonom .
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Meppen-Herta II 1 2.10 Gost dolazi sa mnogo juniora ima problema sa povrijedjenim igracima,info,8/10
Dender v Charleroi 1 @2.55
Guests are champions and in this match play without Dzinic, Ederson, Gnohere, Gueye, Kage, Kudemor and Satli. Hosts wil miss only one first team player. Info takodje !
20:00 Willem II-Zwolle 1 @2.20
|| INFO ||
-Holandsko prvenstvo 2 liga igra se jedan veliki derbi Willem II precekuje prvoplasirani Zwolle,ova dva tima imaju cudnu istoriju sto se tice medjusebnih duela,Prvi duel izmedju ova dva tima se odigrao na 28.09.2002 godina gde rezultat je zavrsio 5:2 slavio domacin Willem II,ova dva kluba su se susreli tacno 8 puta gde Willem II dobio 5 pobjede a dok Zwolle zabelezio samo 3 Pobjede dok jedna je bila na penale.U ovom mecu u timu Willem II Se vraca najbolji strelac D. de Groot odigranih 30 utakmica 13 pogodtka.Sa druge strane Zwolle je malo slabiji u odbrani dok nece igrati G. Aafjes a mozda nece na teren i D. Lachman.
Ovo su sve informacije,ne mora da znaci da ce proci ijedan mec,al mozda pomogne nekome pri odabiru !
Tubize-Borinage 1 2.00 domacin bi mogao zavrsiti pitanje opstanka u ligi vecerasnjom pobjedom
vjerovatno nisi odabrao da uplatis tiket nego ako si npr stavio 4 utakmice na tiket i oces da uplatis 2e tiket, ostalo ti je aktivirano da svaku utakmicu uplatis kao singl sa 2e a to je 8e ukupno i nemas para. ako je do toga prebaci sa 'pojedinačno' na 'kombi'
evo ti slika pa vidi
http://www.dodaj.rs/?24/5t/2rdLXy4r/untitled.png
Ja odigrah online moj prvi tiket u istoriji online da sam uplatio ahhaaha![]()
Tubize 1
Dender 1
Monaco 1
Meppen 1
Dery CIty 1 sa 2e za 30eura![]()
Hahah
S kim igra Buducnost,kvota 4.5
---Chelsea Fc---
ako je vjerovat nocas u francusku 3 ligu prelaz 2u1
vannes i jos neki te su na more
ima u meridijan kvota 28 ali se mora vezat sa jos necim,
u premijer i olimp nema u ponudi 3 lige danas
cottbus gg (1,67)
furth 3+ (1,65)
vejle 1 (1,65)
------------------
wolfsburg gIIp1+ (1,95)
----------------
istres 3+ (2,20)
le mans 3+ (2,10)
tours 3+ (2,10)
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
dender je kvota u olimp 3,00
Ono sto ti kaze sofro ti odigraj suprotno,nema sanse za pad![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks