ceka se jos sporting gg... nadam se da ce mi to ulecet
momci dobijate li kakav redirect kada pokusate uc na forum ?
ja sam sada upalio mozilu pa prvo uso direkt na prodaja i oglasi, pa onda u svoj profil i u prosle postove pa tek odatle sam uspio uc odje....
edit: inace koristim operu, pa neznam je li to do nje?
Last edited by Shadow'91; 19-04-12 at 20:44.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
ceka se jos sporting gg... nadam se da ce mi to ulecet
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ma đed mu je umro pa mu se neda da igra. Razmisljao je da ne igra i preda mec ali su ga ubijedili da to ne radi. Vidjecemo kako ce proteci nastavak meca.
3622659 Atletico Madrid - CF Valencia (Više golova) 2. Poluvreme 1,90 19.04.12 21:00 3622671 Sporting Lisabon - Athletic Bilbao (Više golova) 2. Poluvreme 1,90 19.04.12 21:00
evo se pogodi nesto s one 5 eura sto dobismo na bet at home![]()
bravo doktore
ja i dalje preko opere nemogu da udjem.... hm, eo sta mi izbacuje:
Redirection Status
The URL was redirected to https://forum.cdm.me/. Please click the link to go there.
Generated by Opera.
i kad kliknem na ovaj link nista se ne desava...
ja ih odigrah iz x al stavih neku crkavicu![]()
poklonu se u zube ne gleda
i sto ce ti to cudo od opere? koristi google chrome ili firefox i neces imati problema
Phoenix - La Clippers (197.5) Vise @1.85
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
eo dobih konacno vaucer od betathome![]()
Ima li jos neki NBA-a pored ovog što je postavio IJa da se veže i obrne ovaj vaučer bet at home-a?![]()
eo nesto da se proba:
mjalbi 1 (2,50) http://www.betexplorer.com/soccer/sw...atchid=6867393
probat mozda ovaj internacional uzivo 2 (2,80)
ja ga nmg nac na bet-at-home
nema ga,ali zato ima majami heat h1 1cetvrrtina, -1.5
Dodaj bar jos jednu 0![]()
1908.
a los im je sajt,nema hendikep pp na kosarku,treba im 10 minuta da mi uplate pare kad uzivo pogodim,pi
kad si ga dobio?
meni ga jos nisu zapepelili
EDIT: nevjerovatno, al koliko sam postovao stigao mi je mail. ukucam vaucer i pise mi "vaucer ne mozete iskoristiti na ovom kladionicarskom racunu. molimo vas da stupite u kontakt sa nasom korisnickom sluzbom" sto je ovo za ime boga ?![]()
Last edited by BlackVelvet; 20-04-12 at 08:17.
Who let the dogs out
Ajmo strucnajci, danas sam raspolozen da se uzme koji dinar...![]()
Tu es mon héro!
ima li brata Kotoranina
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks