Treba da znaš da je funkcionisanje televizije u svim gradovima u kojima posluje m-kabl potpuno odvojeno tj. odvojene su im bazne stanice. Ja sa tražio, normalno, podešavanje za Podgoricu, jer je i kod nas bila nekoliko dana zumirana slika na nacionalnoj geografiji, pa im se pola logo-a nije ni vidjelo iz razloga što se taj kanal počeo prije dvadesetak dana emitovati u 16:9 formatu slike pa je bilo potrebno da to oni i podese preko uređaja sa koga primaju signal i nama ga šalju....Naravno, potrebno je da pozoveš call centar u Baru ili ako hoćeš piši na adresu [email protected] ali računaj da odgovor šalju u prosjeku za 7 dana i u mejlu moraš da se identifikuješ kao korisnik tj. da navedeš broj ugovora, nosioca ugovora i adresu, u protivnom ti vjerovatno neće odgovoriti. Fox movies se počeo emitovati od danas i to koliko vidim, a vidim, u 16:9 formatu, što je odlično, mnoge televizije su prešle a u bliskoj ili malo daljoj budućnosti sve će i preći na emotovanje programa u ovom formatu slike....Takođe i prva se emituje u istom formatu i logo se vidi na svim ovim televizijama što se tiče Podgorice, ali očigledno tako nije i u Baru po tvojoj priči..... i kod nas se, što se tiče Sportklub kanala, do prije nedjelju dana kada su konačno to ispravili, nije vidjelo pola slike sa lijeve i desne strane i to se lako moglo uočiti i po reklamama i po prenosima utakmica pojedinih liga kada se nije ni vidjelo pola rezultata u uglu ekrana i u momentima kada je išla najava programa. Zato odmah zovi, jer oni očigledno nemaju običaj da pregledaju kanale da li su u redu i slika i ton, nego reaguju samo po prijavama korisnika, i traži da i za Bar podese kao i za Podgoricu.

, jer ovako zumirano je od prije nekoliko dana koliko sam ja primjetio a na National koliko mi se cini sam ja imao prevoda, samo sto je zumiran zadnjih 20 dana... Ja sam im poslao dva mejla na lokalnu adresu, al nit odgovora nit efekta... Ne znam jeli to u ostale gradove, tako je u Bar.
Reply With Quote
. Jedini TV sa smart sistemom je sony bravia. Jedini način ti je da promijeniš format na 4:3 ali onda gubiš sa strana dosta.
Bookmarks