Results 1 to 15 of 15

Thread: Prodajem / Poklanjam razne stvari (ciscenje sobe/stana)

Thanks Thanks Given 
    3,592
    Thanks Thanks Received 
    6,846
    Thanked in
    3,583 Posts

Cool Prodajem / Poklanjam razne stvari (ciscenje sobe/stana)

Kao sto i naslov kaze... sredjujem svoje stvari pa nalazim dosta toga sto bi prodao/poklonio pa ovdje mozete pratiti temu i vidjeti ako ima nesto sto vas zanima...

Pokusacu da na sto bolji nacin opisem stvari (i sa fotografijama) kako bi vam priblizio ono za sto ni ja sam ne znam sta je i za sta sluzi a mozda ce nekome bas to trebati

NAPOMENA: Pratite uvijek zadnju poruku jer ce tu biti ono sto je najaktuelnije.

INFO: Pokloni idu izabranim clanovima (od onih koji se priajve kao zainteresovani), tj. sistem nije da onaj koji prvi kaze 'moje je' dobija poklon. Cijene stvari na prodaju mogu da se dogovaraju na PM.

*** Grandmars infra-red adapter. Koriscen par puta dok sam imao staru Nokiju te nije bilo druge opcije prebacivanja podataka nego preko InfraRed-a.

KLIK NA SLIKU ZA VECU REZOLUCIJU

*** A4 Tech
    mis sa kuglicom. Praistorijski prikljucak za koji sam ja nekad davno koristio adapter te prikljucak dodje kao onaj od starih tastatura. Zadnji put kad je koriscen (prije 7-8 godina) je radio

*** Siemens - punjac za mobilni. Koriscen na (pra)starom modelu, C45. Na njemu pise: 'Travel Charger', Input: AC:100V-250V, 50-60Hz, 100mA. Output: DC:4.7V-11V, >550mA. I jos ima neka mala naljepnica dje pise: 'For: 3508' i onda na dnu 'SIE'. Evo i slika...

KLIK NA SLIKE ZA VECU REZOLUCIJU

*** Lenovo Floppy citac sa USB prikljuckom. Nov, koriscen JEDNOM na dan postavljanja oglasa da se utvrdi funkcionalnost i radi savrseno. Cijena: 20 eura.

Inace dolazi sa futrolicom za njega koja izgleda ovako:

A na poklon se dobija jos 10-ak praznih floppy disketa. Za one koji su zaboravili kako one izgledaju ove i slike 5 SONY-evih komada...

Info: Kome ovo ne treba 20 eura ce mu zvucat' smijesno, onome kome ovo treba nece mu biti ni malo skupo da da. Iskreno ne znam kakva je ponuda ovoga na nasem trzistu ali mislim da nije lako naci ovo vise a nekome bas ovo treba iz poslovnih ili privatnih razloga. (na netu sam gledao i jace cijene za koriscene)

*** Casio Digital Diary SF7100SY. Cijena: 20 eura

Link: http://www.ciao.co.uk/Casio_Digital_...100SY__5293083

Upustvo
    : http://ftp.casio.co.jp/pub/world_man...0_7200SY_E.pdf

Info
    : U pitanju je 'digitalni dnevnik', marke Casio. Ja sam ga kao mladji koristio da na njemu pisem gluposti, igram igrice kao sto su poker i sl. Ima milion korisnih fukncija, sve u tradicionalnom 'CB look'-u, Testiran na dan postavljanja oglasa i radi kao sat (potrebne su mu samo dvije AA baterije koje mogu MASU da drze).

*** Royal Personal Organizer ds3080. Cijena: 15 eura

Link: http://www.ebay.com/itm/Royal-ds3080...-/200622839696

Info: Nesto slicno kao gore-pomenuta stvarcica. S' tim sto je ova par godina novija, stigla iz USA prije jedno 5-6 godina. Nije nikad koriscena a nisam u mogucnosti da je testiram trenutno jer joj trebaju malo 'cudnije' baterije (one pljisnate okrugle, 3 komada).

*** Canon Intelligent Organizer DM-2500. Cijena: 10 eura

Link: http://collections.delcampe.net/page...anguage,E.html (trenutno je neko bid-ovanje koje je doslo na 20 eura pa ne znam oce li link-a biti i nakon 21. aprila (kada se aukcija zavrsava) ali bolji link nisam uspio da nadjem.

Info: Ovo je opet nesto slicno kao gore pomenute stvarcice. S' tim sto je znatno manji a sto se stanja tice fali mu poklopac (koji i nije potreban) a i minimalno je ogreban (sto se moze vidjeti sa prilozene slike), iako nije koriscen da ja znam. Siguran sam da radi ali su mu bice baterije lose a trenutno nisam u stanju da nabavljam nove baterije i isprobavam.

*** Next Century Roget's Thesaurus (Words from Franklin). Cijena: 10 eura

Link http://androo.smugmug.com/Electronics/113-calculators/5884166_PDmHDW/370052337_Agbnt#!i=370052337&k=Agbnt (pogledati sa desne strane web stranice)

Info: Mozda je najbolje da kopiram recenicu sa gore-postavljene stranice: "Works as a dictionary or thesaurus and has games too, like hangman.". Ne pamtim da sam ikad ovo koristio a nisam u mogucnosti da ga testiram jer koristi neke dvije pljosnato-okrugle () baterije.

Info: Ovdje cu postavljati knjige koje imam po kuci a koje mi (vise) ne trebaju. Njih vjerovatno ne bi prodavao po komadu nego u nekim kompletima pa ako neko nadje nesto sto mu je zanimljivo ili mu trebaju neke od navedenih knjiga, neka posalje PM pa cemo se dogovoriti bez problema. (moguce i kao poklon 'izabranim' clanovima)

http://www.goodreads.com/book/show/8...Caribbean_2007

Info: Fantasticni 'prirucnik' o Karibima, pogotovo za one koji planiraju da posjete te djelove planete. Sadrzi 784 strane gdje se nalaze informacije o svim ostrvima, mjesta koja treba obici, korisni brojevi telefona, mape sa lakse snalazenje itd. itd. Ocuvana je maksimalno, bez ispisane tackice unutra.

Naziv Knjige: Zajedno sami
    Autor: Marko Selic (Marchelo)

Info: Knjiga je jednom procitana, kao nova je. Kupljena u BG-u, 2008. godine. (prvo izdanje).

Naziv knjige: INFORMATIKA - Udzbenik za prvi razred opste gimnazije
    Autor: Nikola Klem

Info: Vrlo klvalitetan udzbenik sa visoko kvalitetnom stampom i slikama/ilustracijama. Stampana u Beogradu (Publikum) 2008. godine. Kao nova, bez ispisane tackice u njoj. 384 strane A4 formata.

Info: Prilicno ocuvan udzbenik Tehnickog obrazovanja za 7. razred osnovne skole, 2000. godine. Knjiga je bez ispisane tackice unutra.

Info: Prilicno ocuvana radna sveska Tehnickog obrazovanja za 7. razred osnovne skole, 2001. godine. Radna sveska je polu-popunjena ali je sve pisano olovkom tako da bi moglo da se izbrise po potrebi.

Info: Odlicno ocuvan udzbenik Matematike za 7. razred osnovne skole, 2000. godine. Knjiga je bez ispisane tackice unutra.

Info:Odlicno ocuvan udzbenik Likovne kulture za 7. i 8. razred osnovne skole, 2001. godine. Knjiga je bez ispisane tackice unutra.

Info: Ovo je vise 'skripta' nego 'udzbenik' Tehnicke mehanike jer je cak pisana rukom (iako je veoma citko i precizno). Koristena minimalno na Fakultetu za pomorstvo u Kotoru (za brodomasinski odsjek), izdata 2000. godine. Sadrzi 154 strane. Knjiga je bez ispisane tackice unutra.
    Last edited by Fidel Castro; 26-04-12 at 20:30.
    --------------------------
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako do ove Marcelove knjige , zainteresovan sam ?
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    26
    Thanked in
    24 Posts

i mene interesuje ista knjiga Marcheloo, a ostalo pokloni po sistemu lotoa

Thanks Thanks Given 
    3,592
    Thanks Thanks Received 
    6,846
    Thanked in
    3,583 Posts

Pokloni uglavnom po sistemu ko se javi najvjerovatnije je njegovo.

Ali svakako prednost imaju oni iz Bara (zbog prakticnosti predaje) ili oni koji prolaze kroz/dolaze u Bar. (jer se ne bi cimao sa dostavom poklona)
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mene interesuju one Hama slusalice ili Marcelova knjiga ako moze? na pm se mozemo dogovorit oko "primopredaje"

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    6 Posts

a mene interesuje infra red dje bi ga mogo uzet, posto treba mi to, a ne kupuje mi se.)))

Thanks Thanks Given 
    190
    Thanks Thanks Received 
    664
    Thanked in
    356 Posts

mene slusalice zanimaju a jos sam iz Bara...lijepo i korisno

Thanks Thanks Given 
    3,592
    Thanks Thanks Received 
    6,846
    Thanked in
    3,583 Posts

Slusalice su za sad rezervisane, najvjerovatnije ce bit poklonjene sutra u toku dana, kada cu i potvrditi da znate.

AK47, sto se tice InfraRed-a, kao i sto sam rekao prije - ako si iz Bara nije nikakav problem. Ako nisi onda vidi kako da dodjes jer ja necu da putujem po CG i djelim poklone. Sezona deda mrazova je prosla odavno...
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    3,592
    Thanks Thanks Received 
    6,846
    Thanked in
    3,583 Posts

HAMA slusalice su poklonjene i uklonjene sa liste.

Sve ostalo i dalje auktuelno.

(bice jos stvari uskoro)
    Last edited by Fidel Castro; 18-04-12 at 22:16.
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    3,592
    Thanks Thanks Received 
    6,846
    Thanked in
    3,583 Posts

Default 2 stampaca za POKLON (time-limited offer)

Evo na POKLON 2 stampaca...

Link: http://www.sk.rs/1998/07/sktd01.html

Info: U pitanju je prastari HP-ov DeskJet690C. Da odma napomenem da nisam bio u mogucnosti da nadjem kablove za njega, ni onaj koji ide u struju niti onaj koji ide u komp. Onaj koji ide u komp ne bi trebalo ni da bude tesko naci (jeste stari ali standardno stari koji mnogi imaju po kuci) dok ovaj za struju ne znam ni kako tacno izgleda. U njemu nema ni ketridza ali eto.. ako neko nema nista mozda ce uz minimalnu pomoc prijatelja/poznanika osposobiti ovaj printer i imati nesto sto ce ipak raditi. Na kraju krajeva, ipak je POKLON.

Link: http://www.itsvet.com/proizvod/lexma..._printer/51/37

Info: U pitanju je Lexmark-ov Z612. Za ovaj stampac je ista prica kao i za prosli sto se tice kablova. Nisam bio u mogucnosti da ih nadjem. Medjutim, s' obzirom da je ovaj stampac dosta noviji pretpostavljam da mu je lakse i naci kablove. Inace je jedno 2 puta laganiji i bolji. Koliko me pamecenje sjeca njega sam platio 20 eura a kad mi je nestalo ketridza nije mi se isplatilo da kupujem novi ketridz (tad jos uvijek nije toliko popularno bilo punjenje mastilom) te sam kupio novi, nesto bolji a ovaj je ostao bez ketridza. (a sada i bez kablova).

VAZNO!!! =>>> Ova ponuda (za oba stampaca) vazi do ponedeljka, 23. aprila. Razlog tome je sto mi zauzima nepotreban prostor te bih zelio da ga sto prije nekome poklonim a ako niko ne pokaze interesovanje do vikenda onda ce se odloziti u ispred-zgradnom kontejneru i zakopati negdje ispod Volujice s' obzirom da mi nemamo nikakav program reciklaze da valja.
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    190
    Thanks Thanks Received 
    664
    Thanked in
    356 Posts

Mene zanima ovaj noviji stampac,a mozda mogu da udomim i drugi
    Javi mi na pm br pa da se dogovaramo

Thanks Thanks Given 
    3,592
    Thanks Thanks Received 
    6,846
    Thanked in
    3,583 Posts

Kao sto napisah prije... OBA STAMPACA SU POKLONJENA!
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    113 Posts

Ono ti je od Siemens mobilnog punjač.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    3,592
    Thanks Thanks Received 
    6,846
    Thanked in
    3,583 Posts

Zahvaljujem na info.

Imao sam neki C45 prije jedno 7-8 godina.. bice da je od njega..

Opticki mis sa kuglicom iz prvog posta POKLONJEN!

SVE (ostalo) I DALJE AKTUELNO
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    3,592
    Thanks Thanks Received 
    6,846
    Thanked in
    3,583 Posts

Do Not Disturb.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)