Ne bogomi sa ovakvim sudijama....![]()
Meni je zao mladost ti nece biti uljepsana.
Ne bogomi sa ovakvim sudijama....![]()
Lambda
Zanimljiva stvar da na bet365 nema uzivo da se igra Kerkira,jedini mec iz Grcke lige koji nije u ponudi live kladjenja.Gubi 0-1 sada,mozda su neki prelaz dogovorili,ko im zna.
1-1 u medjuvremenu dok napisah ovo gore.
Opet edit:2-1 sada za Kekiru.![]()
celzi gg marsej 3+ lion 0-2 kvota 5i sitno
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ovaj Lion nema neku tradiciju protiv Tuluza kada im dolaze u goste,1X @ 1.4 fino kvotica.
Edit:Kerikira 3-1Sta se radi.
![]()
1 Al Jazira SC Al Jazira SC v Esteghlal
(Draw No Bet)18/04/2012 None 6.00 To Run Stake: 15.25 To Win: 76.25 Returns:
je li realno da igram kerkiru vise golova u drugo i pada 4 gola u 20 min OOOOOOOOooooOOOOo
amo marsej jos jedan, a lion neka miruje xD
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
ne mogu da vjerujem da Kopenhagen ne moze da postigne minimum dva gola! U 90 min za Sonderjyske dosudjen nepostojeci ofsajd za cisto 1:1 (i naravno ja bih bio zadovoljan ahah)
Egrotelis a?..cc
nece ga ovaj marsej davat...
2 gola u prvo i tu ga vezi.. sreca pa sam osto bez love on line inace bi sve spicio na 4+....
posrani tuluz daje treci u 90ti .. uzas
chelsea 1
vasas 1
hvala kladionicama na kvoti 5 na chelsea,u zdravlje !![]()
1908.
neopisivo mi je milo sto ih je celzi dobio, jos da oce proc dalje napio bi se od srece
Nevjerovatno nešto.Pobaca me Chelsea noćas najstrašnije.Ka s kruške,ka svoje dijete.Samo ovaj rezultat nisam pokrio i dođe 1-0.Za nevjerovat.Kako sam poludio.Jebote na 4 tiketa padam.Smrdljivi Chelsea.U tom timu ima nešto baksuzno za mene.Ja ne vjerujem u te baksuze i te stvari ali ljudi,Chelsea je tim na koji ja gotovo uvijek padam i tim koji sam najviše puta promašio na kladionicu.Nijedan drugi tim me nije ni upola puta bacio kao Chelsea,ni četvrtinu puta.I večeras od svih mogućih rezultata na planeti Zemlji dođe 1-0 jedini koji meni ne odgovara.Ima u tom Chelseau nešto što me tera da poludim i da ga nikad više na tiket ne stavim.
Prvi put da vidim kvotu na Barselonu uzivo 25.a i jace je posle bila.
![]()
atl. madrid gg (1,65)
sporting gg (1,70)
-------------------
inter turku x2 (1,40)
jjk 3+ (1,65)
kups 3+ (1,80)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks