Single To Win
1st Half Over 1.5 @ 2.501st Half Over/Under GoalsOpen
Bunyodkor v Gamba Osaka
Stake: €12.73Potential Returns: €31.82
Počeli smo malo da se igramo.
Nista momci zdravo trosili pare,srecni vi-srecan i ja !![]()
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Single To Win
1st Half Over 1.5 @ 2.501st Half Over/Under GoalsOpen
Bunyodkor v Gamba Osaka
Stake: €12.73Potential Returns: €31.82
Počeli smo malo da se igramo.
5-0 O.o
ERGOTELIS- LEVADIAKOS 1 1,75
veli lik blokirace ih . ako vec nisu
Nisikori 1
PAOK D2+
Celje 1
Marsej 1
Ergotelis - Levadiakos x/1
Koblenz - Bochum (Am) 1
Toulouse - Lyon GG
CHELSEA FC VS FC BARCELONA
Tip za kladionicu
Na papiru, momčad Barcelone ima znatno bolju igračku strukturu nego što je to slučaj sa ekipomChelsea i sigurno je da će to malo prostora i posjeda lopte koju budu imali Plavci morat iskoristit na najbolji mogući način ukoliko žele da se nađu u finalu Lige Prvaka.
Barcelona je vrlo opasna sa svojim posjedom lopte kojim polagano znaju stezat obruč oko protivnika kojeg napadaju a kako ekipa Chelsea ima naviku da dopusti pogodak u zadnjih deset minuta utakmice mislim da će te stvari uveliko morat promjenit za ova dva duela.
Sve sugeriše na pobjedu Katalonaca pa čak i plaćanje na njihovu pobjedu izgleda po prilično nisko od strane određenih kladionica, iako su oni izraziti favoriti za prolaz u naredni krug i za pobjedu u ovom duelu ja sam se ipak odlučio za opciju zbroja golova u kojem mislim da će biti od 2-3 a za što vam Bwin kladionica nudi veoma dobro plaćanje a također i opcija u kojoj oba tima postižu pogodak izgleda vrlo dobro po plaćanju Bet365 kladionice pa stoga sretno svima tko isprati neku od ovih opcija.
Edit: Sinoc je strefio Bayern 2-3 golovaH.
Last edited by Markouskas; 18-04-12 at 14:14.
Ergotelis - Levadiakos X-1 4.50
Kobleny - Bochum AM 1 2.10
Toulouse - Lyon gg 1.77
Kerkyra - OFI 1 1.30
Celje - Sencur 1.60
Ukupna 34.79
Sta mislite?
celje 1
kerkira w2>
al dzazira 1
olimpiakos t22+
marsej h1
tuluz gg
kvota 89
barca 2 3+
celje 1
tuskoble- bochum 1
ergotelo levadiak x-1
lion gg
paok 1
kv 84
da prboam ovako danas:
daugava 4+ (2,25)
ventspils 4+ (2,05)
edit:
marseille 3+ (1,85)
tauras 3+ (1,85)
zalgris 0-2 (1,80)
Last edited by Shadow'91; 18-04-12 at 14:53.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
To je lutrija kad ce pasti vise golova.
Kerkyra - OFI Crete Tip 1, Kvota 1.4
Domacini se bore za opstanak,dok su gosti sigurni u prvoj ligi Grcke, a za Ligu Evrope imaju samo teoretske sanse ali ne i ambicija.
Za OFI Crete ne igraju: Giorgos Georgiou (DF / 26 games /2 goals), Ricardo Verón (MF / 20+4 games), Zeljko Kalajdzic (MF / 24 games / 3 goals), Fotios Papoulis (FW 23 games / 6 goals), Mirnes Sead Sisic (FW / 24 games / 4 goals), Leonidas Kampantais (FW / 11+9 games / 1 goal)
Idemo dalje, posto su Bugari vec zaokruzeni. Igramo da domaci nece dobiti sa vise od 8 razlike.
Fuchse Berlin - Bergischer HC (+8.5) 1.75
Gods of Betting I Bow to Your Beautiful Influence
Toulouse zadnjih 12 meceva kod kuce 0-2 gola, dok je Lyon 6/8 gostovanja igrao 0-2 sa danasnjim domacinom. Kvota na 0-2, 1.8
Grcka I liga![]()
1 Seongnam Chunma - Seongnam Chunma Seongnam Chunma v Central Coast Mariners
(Half Time/Full Time)18/04/2012 None 2.60 Won
1 Seongnam Chunma Seongnam Chunma v Central Coast Mariners
(Half Time Result)18/04/2012 None 2.20 Won
1 Seongnam Chunma Over 1.5 Seongnam Chunma v Central Coast Mariners
(Team Total Goals)18/04/2012 None 1.83 Won 2 Kashima Antlers Consadole Sapporo v Kashima Antlers
(Draw No Bet)18/04/2012 None 2.75 Won
Bravo bravooo. I procitah da neko predlaze rezultat 2-2 nocas, dijelimo misljenje
1 Draw 2-2 Chelsea v Barcelona
(Correct Score)18/04/2012 None 15.00 To Run
Ljudi ne mogu vam opisat kako zelim da se vrati nocas Barsi za onu kradju 2009te !!! Sve bih dao,samo da se g*vnarima vrati sve sto su uradili ! ! ! Da dobije celsi nocas produzio bi mi zivot za 15 god ! Uljepsa bi mi mladost !
Lambda
Neka ti ta prica, gurnuo si pare na celzi, priznaj.
Iskljucenje mozga samo osta.
Nisam duse mi,nego se razmisljam,ali mi je presrala ova barca vise ! Makar da ih dobije celsi kuci,jer je na kamp nou to nemoguce ! teorija sama sa sudijama....lopovi teski
Lambda
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks