i mene ukopa malaga sve im ***** eo citam da je imala milion sansi ali golamn sociedada cudo radio s odbranama...a jos mi je crnje sto makoh minhengladbah a ubacih malagu
prosle su 3 cini mi se spusti malo dolje pa vidi na njegov zid ..
eo sad gledam ove mrzne rezultate, i jel moguce da danas od cijele Spanske lige samo 1 mec dosao 3+ !?? e pa.
Pratim danas spanske rezutlate i vidim da prvi povedose betis i saragosa,ovi nebitni i onda rekoh nema sad trika da dodju i viljareal i malaga,kad ono ni jedni ni drugi.
ovaj arsenal dupla pobjeda sto mislite ?
kvota nedje oko 3
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Moj tiket za danas:
ARSENAL WIGAN pk 1-1
RENNES NICE tgg GG
DINAMO DRESDEN F. DUSSELDORF ki 2
OSTRAVA LIBEREC tgg GG
TAVRIA CHERNOMORETS ODESSA ki 1
BESIKTAS GALATASARAY tm2 2+
Oce li ko pratit ovu 'dojavu'?
Što mi je napravila Malaga juče.
Vitesse 1
Malaga 1
sa 30 eura
Borusija M. 1
Mančester J. -1.5
Malaga 1
Sa 20 eura
Neka idu bre u tri lijepe i oni i liga šampiona. Tačno nikoga liše Reala i Farse ne treba igrat iz te lige.
Ocu ja sa 2eura ne kosta me nista a mogu uzet 54 sigurno..
danas je najjaci dan za kladionicu,prosto obozavam ponedeljak,ima dusu... ahahhaha
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Evo vam da bacite taj euro,dva
Arsenal
Getafe
Dresden
Ren
sve gg
kvota 10
Arsenal-Vigan- Realno gledajuci, ovaj Vigan je bas opasan u zadnje vrijeme...u 4 utakmice imaju 3 pobjede, protiv mancestera i stouka kuci i u gostima protiv liverpula...Imaju samo poraz od celsija i to u 92. minutu...Ne bih igrao arsenal na 1,25 nikako...
moze li da se igra ova dojava u meridian?
juce me baci viljareal za 35e :nightmare: i ti primise go u 93+
arsenal dup. pob. (2,10)
molde 3+ (1,75)
jonkopings 3+ (1,75)
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Koja je to dojava ?![]()
Cembridz-Jork 1-2![]()
ren 1
nant X
polonia 1
aarhus X
krasnodar 2
ulg:1 isplata:62.41mislim nadam se
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks