orebro 1-2 vodi
orebro 1-2 vodi
Plzen, aj kad se budete vracali da se slupate nedje!
---Chelsea Fc---
ATL.MADRID 4+ kv.3.05....kako lijepa kvotica
orebro 2-2 i ponisten cist go geteborgu (orebru dvojica morali napolje zbog povrede) jbg padoh strasan tiket
Celzi vodi 0-1
Celzi 0-2
Ako neko zna koji je bio hendikep na New York - Miami poluvrijeme u Olimp kladionice?? Igrao sam H2 a nisam siguran je li -1 ili -2, a Miami je vodio 2 razlike na pol.
Ne znam je li ko gledao highlights meca Viljareala ali sve sto mogu da kazem je da su retardi najveci,zadnji napad njima 2 igraca u odbrani,a protivnikovih 4. Crkli svi odreda,pi sugave li ekpie! Protiv onih mrtvaka! Pi!
prica se da je dojava
cambridge york 1/2
vala sa 2e cu ispratit
ljudi moze li atletiko da dobije ovo ?
gleda li ko utakmicu /?
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ao kakav raspali dan
Vilajrela me baca u zadnji sekund za 40 eura
Malaga zna sam,reka sam vi,na jedan ona na drugi je ufatim gg ali me opet Viljareal sustize.
Posle toga Kortrijk ili kako li vec u 11 min 1-1 i tako ostad do kraja a 3+ igra.
I tako jos neki danas.Nije lose.
A Celzi je bio majka za singlase.
E vala da sam odigrao PSZ, ne bi ovaj Okser promasivao ovolike sanse...
Edit: Pola minuta prodje kad ovo napisah i odma 1:1....
ja cu probat madrid sad pa sto bude
2 je 2,50
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Evo PSZ da upotpuni dan.
Veze nije imao ovaj PSZ, ipak su igrali protiv fenjerasa...
Ne mogu da vjerujem da me ovi raspadi od psz bacaju za 300 sa euro
Pocrkali svi odreda dabogba majku im odvratnu *****
Da ti **** PSG mrtvi !!!!!!!!! Bacio me za 50e pi u p.m !...Dvoumio sam se izmedju njega i Celzija i stavim njega 2-2....PI! jos traljavi go Okser dao.....!
Jos kakav je go dao OKSER.....-.-...i golman onaj nije mogao da uvati u ruku loptu no je odbio do stative i ovome dosla na nogu i cao...pi !
u utorak..
eo vam profil toga dao je dosad 3,4dojave...http://www.facebook.com/drsko
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks