25marta je roba predata pošti u Hong Kongu i tad se pojavila na trackingu. Do dana današnjeg nije napuštila HK. A kleo sam se u njih![]()
Mozda ce nekome valjati ovaj info.
Robu sam narucio 17.02 iz Hong Konga i stigla mi je danas (12.04), nakon 55 dana. Ja je bio vise i prezalio.
25marta je roba predata pošti u Hong Kongu i tad se pojavila na trackingu. Do dana današnjeg nije napuštila HK. A kleo sam se u njih![]()
naravno da ce pristati, ne brini, vise mu se to isplati nego da kupis i das mu negative feedback
nego, meni vracen jedan paket i sad mi trazi lik da platim novi shipping... 17$... ne pada mi na pamet i ne znam kako ce se to zavrsit...
mozda se ponavljam sa pitanjem,jer ne mogu sada da citam sve postove ima ih dosta..
ako neko moze da mi odrovori jer nisam sigurna?.. pay pal nalog mi je registrovan preko grcke,i kartica je grcka, a na e bay-u su podaci iz crne gore, da li treba i na pey pal nalogu da stavim isto crnogorsku adrsu ili ce stici bez obzira ?
Ne ni za živu glavu
Na PP neka ostane adresa ta iz Grčke ili unesi neku iz Bosne. Al stavi grad,poštanski broj i ulicu našu a za zemlju Bosna. Tako će ti predmeti eventualno poslati na PP adresu stizat bez problema tj ovi iz BIH pošte će ih proslijediti.
hvala vam ..![]()
kolege, da nije ko uspio da plati rapidshare nekom karticom iz cg? prije je moglo ali ja probah sa 2 i nije htjelo.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
sto znaci ovima u nasu postu ovoPrispjela u Izmjeničnu poštu
11-04-2012 15:00 INO Razmjena Prispjela u Izmjeničnu poštu
znaci li ovo da odem po nju ili ce posle praznika postar donijet , mada 11.stiglo , 12tog se radilo?
ps. jel neko nekom slao odje FedEx-om posiljku , jel to slicno kao i DHL-om da se ocekuje one 30e za pretovarni i ona chuda
Last edited by Stivi; 15-04-12 at 11:59.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
http://www.dhl.de/en/paket/geschaeft...weltpaket.html
ako mi neko posalje paket na gore navedeni nacin, dje da ocekujem posiljku, u dhl ili u nasu cg postu?
[QUOTE=Stivi;2748582]sto znaci ovima u nasu postu ovoPrispjela u Izmjeničnu poštu
11-04-2012 15:00 INO Razmjena Prispjela u Izmjeničnu poštu
znaci li ovo da odem po nju ili ce posle praznika postar donijet , mada 11.stiglo , 12tog se radilo?
To znaci da ti je posiljka na carinu,dostavit ce ti je u utorak (osim ako ne prelayi 150e)
Ako je ne dobijes u utorak do 16h mozes poci sam do poste da je preuzmes.
Ne slusaj ove sto ti govore drugacije... ponovit cu opet
ako ti salje DHL EXPRESS uslugom, stici ce ti preko DHL-a naseg, i oni ce te zvati sta li vec, to me ne zanima...
ako ti salje DHL obicnom uslugom (paket itd...) stici ce ti u nasu postu i dostava ce biti regularna, doci ce ti na kucnu adresu, ako te nema , ostavit ti papir sa kojim sam u postu mozes da preuzmes...
Ovo tvoje je internacionalna paket uskuga, koja cini mi se nije expressna, sto znaci da ce ti stici regularno
Njak Njak Njak
Ja ovo sto sam rekao govorim iz iskustva.DHL UPS itd su kurirske poste.Ja nemam nekog velikog iskustva sa ovom vrstom dostave samo znam da sam jednom morao da platim 40e speditora za neku sitnicu i od tada ih izbjegavam.Cuo sam i ja da DHL ima opciju da ide kao obicna posta ali kako ja mogu znati jeli obicna ili kurirska.
e svaka ti dala. isto ovo je i mene zanimalo.
znaci meni je ovaj reka da je poslao kao PREMIUM, sto se na kraju ispostavilo da je ova neka welt posiljka, a nalazi se na njihovom sajtu pod "paket" a ne pod "express".
razlog zbog kojeg takodje mislim da je to neka da kazem "obicna" posiljka, je to sto mi na traking vec peti dan nema promjene, pa mi pada na um jedino da je neko pjeske nosi ili mozda cak i biciklom. pretpostavljam da to kod "express" postiljki ide brze, kazem pretpostavljam jer dhl-om nista do sad mi nije stizalo.
evo kako izgleda traking
ja koliko sam mogao onako ofrlje da vidim www.dhl.com i www.dhl.de kao da su dvije razlicite firme, tako da nije ni cudo sto su odgovori kao i iskustva razliciti
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Ovo ti stize u obicnu postu... dobio si tracking broj tipa 384923483295839285 koji ce ti se na taj tracking sajt pretvorit u neko normalni tipa GG2032032DE i taj ces kucat na sajt nase poste da vidis kad ce stici...
DHL je kupio detche post, tako da je to u sustini jedna firma... samo expresne posiljke se salju DHL EXPRESS servisom, to je vec skupo...ove obicne idu detche post-om ili dhl obicnom
Imao sam iskustva vec nekoliko puta, pa znam sto pricam...
Njak Njak Njak
Hristos voskrese!!! pa danam bog podari još puno ovih posiljki kako iz Hong Konga tako i iz Poljske,Engleske i ostalih :-)
Dosa mi paket oko 3kg donio postar da se potpise nesto ali moram na carinu da odem i da podignem (ono standardno 4€ car.pregled samo sad da odem tamo i jos nema tamo radnika no je na pauzu :P ) jez bzv. al OK
Dolazi neki nazovi postar prije neki dan donosi neku malu posiljku ni uplatnicu nije donio 2€ uzeo(do sad je 1€bilo) ja nisam bio kuci pa ga nisu ni pitali no mu dali te 2€. Jesu li oni to mijenjali tarife? malo im je pljachke i haracha neka uvedu jos dodatni postanski porez i osiguranje za zastitu od gadluka (sto bi mugi reka boze ih pogledaj). Bas sam mail posla da vidim jesu jos i postari poceli da se grebu
Imate li vi ovakvih problema? :-)
Pozdrav
Last edited by Miki_Pg; 16-04-12 at 03:17.
ima li nkeo da je raspolozen da mi pomogne oko jedne kupovine jer nemam iskustva, radi se o kupovini preko eBay_a?
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
@komsija: Reci, komšo, šta ti treba?
Je li narucivao ko kuciste sa ebay-a ili bilo kojeg drugog sajta? Zanima me bi li me odrali ovi nasi?
ima li ko iskustava sa shopto i tinydeal ?? za koliko stize i tako to ?
Da li sa EntroPay kartice ili MoneyBookers-a mogu poslati nekome pare u drugu zemlju li to ide samo preko SWIFT-a ?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks