Mehanicari debili,usrali su mu trku.No bar Mecka ima odlican tempo u trci,bar jos uvijek.Rozberg dominira!
Probaj na justin.tv...
Ili na BBC, skini BBC iPlayer i onaj program za unlock...imas na google sve objasnjeno.
TAKUMI
Mehanicari debili,usrali su mu trku.No bar Mecka ima odlican tempo u trci,bar jos uvijek.Rozberg dominira!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Steta za Schumachera, bio je odlican chep Rosbergu dok je bio u trci.
Release Yourself
Smaras
Rozberg sad gubi od Pjanice i Alonsa
Ahahahaahah sto radi Mecka jbt,Baton ima sek i po po krugu,jedino ako Mecka odradi do kraja na bijelim,a nema sanse realno.
Pjanicu tim kosta pozicija,Grozan trenutno najbolje krugove vrti na koriscenim gumama
Dobro je,hvala mehanicarima Meklarena koji su upropastili Batona,sad Niko samo polako da odvozi do kraja i dolazi do pobjede!
Oce li ko mac' babu od Pjanice sa staze,svi mu se sprdaju,nije fora![]()
Kakva voznja Lewisa........bravo i za Rosberga
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Stari kazu Ko ceka taj doceka,Rosberg je docekao posle 111 trka prvu pobedu svaka cast.
Ipak mogu mislit sta bi bilo da se nisu desile dve greske mehanicara
Speed85
Zna li ko sto se desilo sa sumaherom u boxu? vidio sam onoga mehanicara da se nervira ali ne znam sto je bilo...
067-572270
Bravo za Nika i Mecku i sramota za Mecku![]()
Nema veze,Sumi je zadovoljan,ima bolid,izgleda da je rijesen i race pace,normalno mora dosta toga da se poklopi ali se za podijum mogu borit'
Napredovace se jos posle Bahreina,pred Evropu sigurno.
Odlicna trka. Milo mi je zbog Rozberga al mi isto zao sto Batona ne pustise da se probaju malo. Hamilton dobar, Kimi-steta, ovaj drugi iz Lotusa odlican, Perez naaaaaajaci!![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Dobra trka je bila.Rosbergu svaka cast.
Ne,nego veze nema.Kad mrzitelji Sumahera,a obozavaoci Pjanice tako pricaju zasto sad ne bi vidjeli kako je to.
Svi su se sprdali sa njim,nema ko ga nije preteka'.Cak i Masa.
Inace Lotus nije normalan,30 krugova drzi vozaca na stazi i ne namjerava da zamijeni pneumatike.
Ko je Pjanica?
In vino veritas
Kimi je dobro startovao ove godine, tako da kad ima los dan, to mora biti do bolida ili do guma.
Sto se tice Shumija...co'ek nije napravio nista evo godinu dana, a samo se o njemu prica.Ja ne vidjeh to "N" od NAJVECEG.I ja navijam da nesto napravi,
ali evo prolazi vrijeme, a od njega nista...Samo neka opravdanja.Ako Shumi ne pravi rezultate, onda to sigurno nije do bolida, jer je Rozberg dokazao da imaju sasvim konkurentan bolid. Oldman, face it, it's over.
Koliko bodova ima Shumaher?
LPGTECH 067 854 548
Koliko ima Masa?
Inace i danas timska naredjenja,mada danas Ferari nije krio.Rekli su mu otvoreno da je Alonso na drugacijom strategiji i da ga pusti :lolblue:
Crni pogledaj rezultate iz prosle godine,pogledaj kvalifikacije iz ove,pogledaj race pace na prosloj trci,ne znamo sto bi danas bilo,bolji je Rozberg bio nema price,ovo mu je omiljena staza inace,Sumaher je mrzi.
Inace SUmaher je gubio vrijeme u prvom sektoru,u drugom i trecem ravnopravan,u trecem bolji od svih od ostatka grida.
Ali on je F1,Berni ga oce u Red Bul,oce da ima bolid,zato njihov F-Duct i nije zabranjen iako je ILEGALAN.
Kad se vratio gledanost u Njemackoj porasla za 50% i sad ima ubjedljivo najvise navijaca,covjek je ziva legenda,on je F1!
Last edited by Jakuza; 15-04-12 at 10:51.
Ma do guma je i bilo jer ako si primijetio i Sauberovi ludaci su dimili kad ih prati McLaren jer jednostavno moraju da imaju kasno kočenje ako žele ih zadrže iza sebe a Kimi je držao iza sebe sve njih 10 krugova dok nije potpuno izlizao gume ... nema što ... neki timovi imaju bolji bolid i to je jasno ...
deuscroix
Nema sumnje da je legenda, otkad znam za formulu, navijao sam za njega. Vrijeme je vise da nesto uradi, samo neki pehovi...
Mclaren za sad najbolje izgleda, ali izgubice titulu zbog konkurencije u timu, to obicno tako biva. Ne mogu iscekat SPA, da stavim pare na pobjedu "PJANICE".
Ne bacaj pare...
Vece su sanse njemu da pobjedi u SPA nego sto su Rozbergu bile da pobjedi u Kini.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks