Cekaj, ti ili tvoj otac, ili obojica koristite ovaj nick?
Eo ja sam lud sto ga imam 12god a vi svi pametni sto nikad guz**om nijeste sjeli u njega... E kakav smo mi narod. Ako na netu ili u novine pise da je danas 6 avgust 2035 I da je 50° stepeni napolje to mora tako biti je li?
Sent from my HTC HD2 (android 2.3.7) using Tapatalk
Cekaj, ti ili tvoj otac, ili obojica koristite ovaj nick?
TAKUMI
Otac ga ima 12 god a ja ga vozim zadnje 2-3...
9 po gradu je l?
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Prosjecna potrosnja
Ja reko da nije natprosjecna..
Ja mislio na godisnjem nivou
Sa lijepim šaltanjem što da ne. Moj ujak ima E200 i gle čuda ima čak i manju potrošnju, samo kod nejga nema preko 2500 obrtaja... Doduše više (oko 80%) je van grada
I ti vjerujes u te price?
250TD trosi 11-12, 250D ne moze ispod 10...
Moj frend ima 200K, 1998, presao je oko 80 000 (prava kilometraza), rekao mi je da ne moze ispod 14 da ga jebes.
TAKUMI
Ma mora da mi je neispravan cim tolko trosi![]()
jeste 115.000, mada tu je problem kakva oprema dodje za te pare, full nije sigurno, jer bi mu bila cijena oko 140.000e
U USA je oko 100.000$,sa ne bas dosta opreme a full bi izašao oko 105.000e na naše table, ima jedan bijeli u CG, ne znam jel AMG ali je uvezen iz Amerike.
![]()
aaah.
kako nijesi znao da ta pumpa ima bolje gorivo no u minhen?!
hahah
sto se tice potrosnje KOMPRESSORA-A C KLASSE 2002...imam ga.i recimo juce mi je trosio podgorica-bar 8.7-9 litara.a budva cetinje 10-11....zavisi kako ga vozis i kakvo si gorivo nasuo...nerjetko se desi da pokaze i 7.8-8 ali zavisi od goriva.
Ja imam 1.8 kompresor od 184ks i potrosnja mi ide kroz grad oko 12-13 i na otvoreno oko 7-8 naravno sve lagane voznje
ne moze
Tesko...
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks