View Poll Results: Da li u NATO

Voters
437. You may not vote on this poll
  • Da

185 42.33%
  • Ne

252 57.67%
Page 14 of 199 FirstFirst ... 41011121314151617182464114 ... LastLast
Results 326 to 350 of 4975

Thread: Da li u NATO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sad će biti da su isto NATO i Ruski zulumćari. dvije bande medalje. kao četnici i partizani? nije Draža bio loš. neshvaćen. kao i Ruski zločini iz Čečenije. NATO! guvernaduri! vas i Rusa trt.

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

Не рекох да су исти, него да не бих ни са једним ни са другима да смо у такве савезе.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pred Kinom je dobra budućnost još ako se udruži sa majkom nam Rusijom to će biti jači vojni blok od Nato-a.

Živio Staljin i svjetska revolucija!!!!!!!!!!!!!!!

Mjesto za Vasu reklamu !

Thanks Thanks Given 
    1,039
    Thanks Thanks Received 
    4,134
    Thanked in
    2,330 Posts

Немате ви појма што је НАТО.

У НАТО се не улази из љубави већ због користи и ако је Црној Гори то корист, а ја сматрам да јесте, она ће ући у НАТО.
    Предности чланства у НАТО-у смо могли да видимо и у овим природним непогодама које су задесиле ЦГ.
    Такође у НАТО морамо ући да би се у политичком смислу изједначили са сусједима.

А Ратни злочини се дешавају.Американци су их направили прилично у Авганистану и Ираку и процесуирали су их и жестоко казнили починиоце.Руси су исте ако не и горе стварили радили у Авганистану, Чеченији и Дагестану; Срби, Хрвати, и Муслимани широм Босне, а богами ни наше оружје није остало имуно на ову појаву.Додуше за разлику од осталих наши су углавном крали и палили, евентуално опалили какву усташку мачку или магарца.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

ja sam za ne bi li dobili ozbiljnju vojsku da se mogu ka coek uclanit
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Naravno da DA! To inace vidim i kao vojsku ujedinjene nam Evrope.Moramo imati vise poglede,nekad za 200,1000 godina vojska ce biti staromodna u svijetu ali za ovo vrijeme kad ima opasnosti u svijetu mora biti.NATO je najmodernija i najsavrsenija vojska do sad,koja se svakim danom vise uzdize i radi na ocuvanju mira i ljudskih vrijednosti.Protivnici toga su opasni,a zna se ko,kakvi pokreti i organizacije i stare i nove.

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,624
    Thanked in
    2,729 Posts

Nato ne, trebamo zaboraviti ikakve vojske naovim prostorima.
    Članarine i ostalegluposti nam u ovomdobu zaista nijesu potrebne.

Po meni NATO me podsjeća na moderno vazalstvo, po dva principa "plaćaj me da te štitim" i "pozajmi mi vojsku kada idem u rat". Naši stari su se borili protiv istog (u doba Turske) i mislim da su radili prvu stvar. Ako se to sada pjeva kao junaštvo, a mi odradimo suprotvno od toga šta je to onda...
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bugi potpuno je nemoguce bez moderne civilacijske vojske da se opstane posebno na Balkanu dje se i ovako ne mogu jedni druge gledati a ne da je rat.
    NATO je moj izbor.I sto prije to bolje!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Vjerujem da ce vlast opet biti pametna(za sebe naravno), i da nece ni pokusavati da udju u Nato. Bolje im je da se drze samo Amerikanaca, u nato nisu samo oni, nego i mnogi drugi, a i na domacem terenu bi mogli reci da su, eto opet, oslusnuli voljju naroda.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Nato ne, trebamo zaboraviti ikakve vojske naovim prostorima.
    Članarine i ostalegluposti nam u ovomdobu zaista nijesu potrebne.

Po meni NATO me podsjeća na moderno vazalstvo, po dva principa "plaćaj me da te štitim" i "pozajmi mi vojsku kada idem u rat". Naši stari su se borili protiv istog (u doba Turske) i mislim da su radili prvu stvar. Ako se to sada pjeva kao junaštvo, a mi odradimo suprotvno od toga šta je to onda...
    Potpuno se slazem... Uvijek su "mali" bili potcinjeni "velikima"... Bice da je NATO-u toliko stalo do CG, pa nam kazu:"Dodjite vi, da vas mi branimo, a to je sve dzabe..." Oni su zrtvovali svoju omladinu u dosadasnjim ratovima, pa su se sjetili da ove nesrecne zemlje, kao ove nase balkanske uvedu u neki savez, dje cemo mi potrcati, k'o muve bez glave, pa da ratujemo za njih... Kad su se amerikanci borili za nezavisnost, obecali su crncima slobodu, odmah po sticanju nezavisnosti, ako se budu borili za nju... i dan danas se bore za svoju nezavisnost... tako i nama obecavaju, pridruzi se odje, pridruzi se tamo, pa ces onda biti dio EU (koja se inace raspada) i sl. Mi sa platama od 250e da idemo u EU i da se nosimo sa svim obavezama koje NATO i EU zahtjevaju? Pa recimo budzet opstine NK, a i uopste budzet CG = 0!!! Sa takvim standardom mi nidje nijesmo prispjeli, treba da se napravi politika unutar drzave, 600000 ljudi je lako prehraniti, jedna uluca u vecem evropskom gradu ima toliko stanovnika, 1/5 CG stane na Wembley... i 70% ljudi je bez posla, gladno... Daj da se mi okrenemo nasim problemima, da gledamo u nase dvoriste, a ne problemima Amerike, Francuske, Velike Britanije... koji samo cekaju da nedje pripucaju, ne bi li se ograbli za prirodna bogatstva te nesretne drzave! Manje vise svi pricaju kako se u Libiji lijepo zivjelo dok je bio Gadafi ziv... E pa ta politika NATO-a je dovela do toga da se po Libiji jos uvijek puca, mada to vise nije interesantno medijima! Sramota je biti dio te politike!!!
    Last edited by Goran87JH; 19-04-12 at 11:29.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Mislim da neki gube konakt sa realnoscu, i prave se kao da su okruzeni Njemackom, Svajcarskom...
    Last edited by Rave92; 20-04-12 at 17:52.
    "Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ulazak u NATO je po mnogim stvarima vazniji nego ulazak u EU i ne postoji realna osnova za stav da CG ne treba u NATO

Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    206
    Thanked in
    136 Posts

najlakse je reci Ne,ja sam neutralan. ali...nema toga vise. sto neko rece iznad,neki ljudi su izgubili realnost pa misle da smo okruzeni Svajcarskom i Njemackom. ljudi moji,pa granicimo se sa dvije zemlje koje su vec usle u nato a to su ujedno i jedine zemlje sa kojima smo u proslosti imali sukob (što ratni, što "verbalni"). i nama bukvalno ostaju dvije mogucnosti . prva, nato,.....a druga,...da slobodno rasformiramo vojsku i ne trosimo pare na nju jer u eventualnom sukobu sutra mi bi mogli ratovati samo protiv tog istog Nato-a! eventualno ako nisam sto propustio,pa se nedje gradi kakav nosac aviona da intervenisemo samostalno po svijetu. i ne mislim da smo mi sad nesto pametni a svi ostali glupi.

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

А зашто би ратовали против нато-а?
    Или нато против нас?

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    206
    Thanked in
    136 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    А зашто би ратовали против нато-а?
    Или нато против нас?
    onda,zbog cega ce nam vojska ? sve je mirno oko nas, i svi su miroljubivi? daj onda da ne trosimo pare bez veze??

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

У недостатку рата војска није беспослена, увијек има шта да ради ево нам доказа ове зиме.
    Имаш још земаља окружених натоом па имају војску иако је све мирно и лијепо око њих а нису у нато-у и не зна се оће ли ући.

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Samo da ne gledam domace GENERALE KOJI BOMBARDUJU GRADJANE JUGOSLAVIJE koji su im kupili oruzje i municiju,
    na JADE smo od tih rasipnika,na stotine hiljada toma municije su nakupovali,
    a ja sam 1982 cega 4 ure za 200 grama kafe,
    a samoposluga na Zlaticu puna personala i "radiona" za pranje vesa, i dva hljeba izlomljenja od pipanja na praznim rafovima, danas mi PRICAJU O RAJU NA ZEMLJI SA TITOM I PARTIJOM I MOSKVICIMA I FICAMA.

NATO JE NASE ZLATO.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Tito 1982. nije bio ziv, ako cemo da budemo dosljedni
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Znam da je umro 1980,
    Njemci su se KRSTILI na Velikoj Plazi, kad je TITO silazio sa neba na stadion JNA,
    ja sam se STIDIO od CIVILIZOVANOG SVIJETA,
    da ne pricam o ZLOBU, ADZICU, MLADICU i ostalim naslednicima, pocetkom devedesetih, i BORE JOVICA I SEJDA BAJRAMOVICA,
    nvala BOGU i svim svecima nebeskim,
    jednom bilo, nikad se ne ponovilo,
    a smece na sve strane, gradonacelnik Titograda Kavaric je nabavio prvi KOTENJER ZA SMECE, inovator KOMUNISTICKE PARTIJE, a Ribnicka Vrela su NONSTOP GORELA i sirila SMRAD za TITOGRAD.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

ja ne bih mario da sidje ponovo..pa cemo za stid lako, malo vise me je stid od ovih kapitalaca zadnjih 20 godina
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    9 Posts

Obavezno za

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Stvarno je bivsa nam drzava bila za stid, dobro je da se razbuca na zasad sedam djelova, da se taj uljudni kapitalizam namiri.
    Sto je tek zastidje bio komunizam i biti gazda u svojoj kuci, ovako kad nas zive glodju je puno bolje, sad bar imamo zivot dostojan covjeka.
    Ono sto nato radi po Svijetu je svakako za ponos, narod ce svuda dobiti svoja ljudska prava i demokratiju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Niko nas nebi RAZBUCA,
    da nijesmo razbucani RODJENI, ne mozemo ni tih sesto hiljada drzat na OKUP, nego bi oci povdili zbog razlika, vjerskih, naZijonalnih i ideoloskih.

Nije nam ni prvi ni potonji put, da KOLJEMO PO KUCAMA,
    nas jedino NATO moze kontrolisat, da OCI NE POVADIMO jedni drugima i braca iz iste PMaterine su jurisali jedan na drugoga, jedan u Cetnike, drugi u Partizane.

Kracega pamcenja ni kokoske nemaju, samo pogledajte u RETROVIZOR od 1918, koliko smo DRZAVA POTROSILI i uvijek o jadu radili,
    nikad nijesmo imali DOMACINA, i dok je TITO VLADA , samo su OFICIRI I PODOFICIRI zivjeli solidno i vucarali mirne GRADJANE PO SUMAMA I GORAMA NASE ZEMLJE PONOSNE na PREDVOJNICKU.
    IM - Old Bone

Thanks Thanks Given 
    9,755
    Thanks Thanks Received 
    6,071
    Thanked in
    2,316 Posts

NATO nema alternativu... Sve to što vi mislite da se ne može bez vojne zaštite je sjajno i bajno, ali to je daleko od realnosti... Ako je cijena razumna, nikad se ne bih kockao sa sigurnošću države... Nego kod nas se uvijek unaprijed osuđuje... Nekad su cijepali vaučere da ih Milo ne pokrade pa su poslije plakali... Toliko pametnijeh ljudi se nije nalazilo na manjem prostoru od kad je svijeta i vijeka...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A da li ce NATO u nama?
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Page 14 of 199 FirstFirst ... 41011121314151617182464114 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)