Cilipi imas 1 sat free uz kartu![]()
Podgorica, Budimpešta, Beč, Ljubljana, Girona, Ibiza, Štutgart, Prag, Dubai, Abu Dhabi, Addis Ababa su imali free WiFi, samo Beograd i Heathrow u Londonu nisu![]()
Last edited by ThaHool; 10-04-12 at 15:48.
Globetrotting
Prag, Brisel, Milano - nema besplatnog wifi.
Ja bih za London (sad početkom maja)... Za što manje loveImate li kakve predloge?!
http://skyscanner.polldaddy.com/s/long-haul-low-cost?utm_medium=email&utm_source=Skyscanner+Ltd&ut m_campaign=1278857_UK+Airmail+11+April&dm_i=OAH%2c RERT%2c657CZB%2c27TVD%2c1
Ryan Air je u procesu razmotranja low cost leta London-NYC za 99 funti. Biste li?![]()
Last edited by Mojsije; 11-04-12 at 11:48.
A čega ne!![]()
Globetrotting
A ljudi moji, mozda neko postovao prije al opet jer je predobro..
Gledam turkish airlines karte za skoro svudje u EU po 49* eura! Mislim da se ide preko Istanbula al svejedno, od aprila do marta iduce god promocija.. dok ne pozoves i vidis da je * taxe od 270 i kusur eura![]()
rm -rf /
Možeš iz Trsta. Ja nalazio nekada za oko 400€ povratnu do NYC![]()
Globetrotting
http://www.vijesti.me/vijesti/sa-studentskom-isic-karticom-letovi-jeftiniji-50-70-odsto-clanak-69145
Gdje kod nas može da se izvadi ova kartica i koliko košta?
karta do londona za avgust.gdje da je trazim najeftinije i ako treba rezervisao bi je sto prije
f6
Je li ko izvadio isic ili mora da se ceka septembar?
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
Podgorica Podgoricanima!
ne mora da se ceka mozees je izvaditi kad oces
planiram da putujem za njujork u maju (19-31. maj, +- 5 dana), moze li neko da mi preporuci preko kojeg sajta/kompanije da rezervisem karte? gledala sam austrian, oko 750e povratna. znam da je turskish imao akciju za 570e, ali je akcija prosla. hvala unaprijed!
ima li letova iz dubrovnika za madrid? ili preko beograda?
e da mi je znat sto ce vam internet u amsterdam...
1993-2020
Moze li mi neko reci koliko kosta povratna karta do Beograda ?
Ja sam student, imam ISIC karticu, citao sam nedje da u tom slucaju postoji popust od 50-70%.
Unaprijed hvala.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks