Justified doista objasnio. Kakva scena na početku sa Wynn Duffy-em.
Gleda li neko The Walking Dead ? Odgledah par trailera, sviđe mi se tema, skinuo sam prije neki dan I i II sezonu, odgledah komplet I i jednu epoziodu II sezone.
Priča full, gluma OK ali naivnost serije... ako ko gleda, da obrazložim![]()
Justified doista objasnio. Kakva scena na početku sa Wynn Duffy-em.
He is a man of logic and should not be taken seriously.
je li se to zavrsila treca sezona? valjda cu stici da pogledam sve do pocetka cetvrte
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Ja cu nocas da odgledam to finale. Ja to za uvece ostavljam. UHHH JEDVA CEKAM!!! A najvise mi se Dicky gleda :lolblue:
DICIOTTO
A Man With A Hat...
Odlicna sezona.
I am the one who locks.
Odgledah Justified... Jizzed my pants.
DICIOTTO
[very funny gif from the finale]
Last edited by Roy Fokker; 12-04-12 at 16:46. Reason: Ovo za koji dan. Može link u međuvremenu.
Fire in the hole!
Last edited by Roy Fokker; 12-04-12 at 16:45. Reason: Koji vam je stvarno, evo ni ja ne stigoh da odgledam od posla...
DICIOTTO
Nastavila se Moderna Familija.
DICIOTTO
Ne vjerujem da ce prije naredne godine. No, polako ali sigurno se blizi nova sezona Breaking Bad. Najeze mi se dlake na mooda kad pomislim na to.
DICIOTTO
Izvinjavam se na spojleru, ponelo me![]()
Fire in the hole!
Što se radi ođe, svako svoju priču, gledate nekakve turske serije, ao, odoh sa ovog topica...
Evo skinuh i tu trecu sezonu, nisam mogao gledati jednu po jednu. Prvih nekoliko epizoda su odlicne, mada su mi Mama i njena djeca iz prosle sezone prirasli srcu, fale u ovoj
![]()
mene fale one tegle iz kojih su lokali rakiju...
1993-2020
The Walking Dead - Odgledao prvu sezonu i drugu nijesam mogao. Prosto je serija glupa. :/ drago mi je sto nijesam izgubio vrijeme zatupljujuci se njome nego sam pogledao dobrog Sherlock-a.![]()
Trebao si odgledat drugu, u početku je szvarno dosadna međutim kasnije se zakomplikuje fino. *spoiler alert* Stim što serija ima mnogo mana tipa ne mogu da vjerujem da voze one kršine koje ih stalno dovede u neke probleme, kraj je svijeta i imaju na raspolaganju 2304249 vozila a oni se dohvatili one kamp prikolice iz 1902 koja se stalno kvari. Onda prva sezona, kamp koji su izabrali, pf, sa svih strana su otvoreni, šuma oko njih, nije ni čudo što su ih na kraju prve sezone onako napali...
Last edited by JOLE; 14-04-12 at 00:39.
spoiler attack
preporucite mi neku seriju a da nije Grace anatomy.
ovu seriju baš volim...
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks