Sjutra je pritisak veliki na Real,bice svega..
[4/4]
1262 10-04 20:45:00 Chievo-Milan
Konačan ishod 2 1,55
0029 10-04 20:45:00 Brighton-Reading
Konačan ishod 2 2,25
0744 10-04 20:00:00 Mainz-Koln
Konačan ishod 1 1,60
1322 10-04 20:00:00 Real Sociedad-Betis
Konačan ishod 1 2,20
e pa ljeptota..
Izbaci me ovaj Crusaderaaaa, ne da mi se, ne da mi se...
Tu es mon héro!
padam na crusaders i to 1x... zadnje pare sam izgubio nocas,sjutra moram cuknut kakvu trafiku tuda,je8es kladionicu
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
siti, junajted, real i juve sa 100e
ja se bojim Juve, jer nema nijednu izgubljenu utakmicu...
čitah da su navijači marseja poručili igračima da MORAJU da pušte ove, samo da titula ne ide u pariz tj u ruke psg-a ... valja probati... dobra kvota
Marseille - Montpellier 2 ![]()
ja bi danas probo qpr, rooseliare i levante kvota 8+
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ne brini. Lazio je izgubio 6 od 8 utakmica na strani, plus danas mu nedostaju Andre Dias, Miroslav Klose, Senad Lulic i Marius Stankevicius. Sa druge strane motivisan i u dobroj formi Juventus, kompletan. Stadion domacina ce biti bastilja za goste.
Sto se tice ostalih meceva.. Dortmund je blizi pobjedi jer je stabilnija ekipa i ne bi me iznenadilo da neko iz Bayerna dobije crveni jer su domacini daleko disciplinovaniji od gosta. Plus, Dortmund ima veliku podrsku vatrenih navijaca. Bayern nije u tako dobroj formi kao sto rezultati pokazuju. Ko je gledao njihove zadnje meceve,zna o cemu pricam. Leverkusen bi trebao lagano da dobije. Inter GG, mada je blizi pobjedi. Atletico GG (Real blizi pobjedi jer ga domacin nije dobio u zadnjih 20 meceva a nedostaju mu suspendovani Salvio, Miranda, Suarez a takodje ne igra Antonio Lopez). I u Madridu moze da padne crveni karton. Man.Utd je u boljoj formi i dobija Wigan, dok je City ocigledno u krizi sto se vidi u igri a i u odnosu medju igracima. Wolves-Arsenal ocekujem golove.
Last edited by cookie; 11-04-12 at 14:08.
Ajax 2
Leverkuzen 1
Levante 3+
kvota preko 5
Ne bih se smio zaklet', ali mi se isto cini da je to onako kako ja kazem
Ipak onaj mec sa Stutgartom koji su odigrali kuci tjera me od razmisljanja da bi Borusija mogla veceras tuci Bajern, jer primit 4 gola od prosjecne ekipe, daje za pravo da isto toliko moze da im uvali i veliki Bajern. Jes da su domacini u zadnje vrijeme uspjesniji u medjusobnim duelima ali kad samo pomislim na imena kao sto su Svajnstajger, Riberi, Roben, Olic, Gomez, Kros, Miler... Bolje odgledati i uzivati, no bet
Evo i nekih zanimljivosti u vezi ovog meca
- Borusija je u nizu od 23 meca bez poraza u Bundes ligi
- Borusija je dobila zadnja tri meca protiv Bavaraca
- Verder je poslednja ekipa koja je ostvarila cetiri uzastopne pobjede protiv Bajerna
- Borusija je u 6.kolu bila 8 bodova ispod Bajerna, da bi u 24. kolu bila 7 bodova ispred njih
- Bajern je u nizu od 9 uzastopnih pobjeda u Bundes ligi, ili 12 uzastopnih pobjeda u svim takmicenjima
- Ako pobijedi veceras Bajern preuzima vrh tabele zbog bolje gol razlike u odnosu na Borusiju
evo i mogucih sastava
(4-2-3-1): Weidenfeller – Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer – Gundogan, Kehl – Blaszczykowski, Kagawa, Grosskreutz – Lewandowski.
(4-2-3-1): Neuer – Lahm, Boateng, Badstuber, Alaba – Luis Gustavo, Schweinsteiger – Muller, Kroos, Ribery – Gomez.
vecina tipuje na Borusiju, ja bih ipak bio uzdrzan sto se kladjenja tice ali navijam da pobijedi Bajern![]()
Last edited by BlackVelvet; 11-04-12 at 09:45.
Who let the dogs out
Marseille - Montpellier 2
been there, done that !!!
Na Real 1,6 kvota???
Pa to je poklon, slobodno su tu mogli staviti 1,25.
Genova-1
Inter-1
Az-gg
Psv-2
Tu es mon héro!
Šta mislite za Mogren - Dečić?
Vidim da ih Mogren kući zadnje tri ubija 5:1, 4:1 i 5:0
1&3+ bi moglo doći danas?
bobby i mufljuze stidite se nad mojim tiketima
evo jedan za djedovinu danas i oprastam se ujedno (na neodredjeno)
juve 1 @ 1.5
arsenal 2 @ 1.4
psv 2 @ 1.7
real 2 @ 1.6
kvota 5.7
vidim i vislu si odigrao![]()
Who let the dogs out
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks