brington reading x/2 kv 5
brington reading x/2 kv 5
Moji večerašnji "dobra kvota, pa što bude" eksperimenti:
Nju Džersi - Filadelfija 1 (2,80)
Netsi jure četvrtu pobjedu u nizu na domaćem terenu, Filadelfija četiri uzastopna poraza u gostima, tačnije, izgubili su na jedanaest od posljednjih četrnaest gostovanja. Mada, Filadelfija je svakako kvalitetnija i mora da zapne ako ne misli da ispadne iz plej-of trke.
Vašington - Orlando 1 (2,80)
Orlando vrlo vjerovatno bez Hauarda i večeras, mada se vratio Anderson. Orlando je pobijedio u sva tri meča ove sezone, ali ko ga šiša.
Vašington je ove sezone pobjeđivao kući Oklahomu, Lejkerse i Filadelfiju; tako da je sve moguće.
Last edited by [kinetic]; 10-04-12 at 15:37.
probat
Atvidabergs 1 (2.0)
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
gostima nedostaju : David Miskelly 33/0 First goalkeeper
Keith O’Hara 22/0 Defender
Ross Redman 29/1 Defender
Chris Ramsey 27/0 Defender
Matthew Paget 3/2 Defender
Tim Mouncey 16/3 Midfielder
Wesley Boyle 19/3 Midfielder
Shane McCabe 22/3 Midfielder
Conor McCloskey 16/2 Midfielder
Kevin Braniff 30/17 Forward (best player)
Momci 1 pitanje...
Moze li se na meridianov sajt odradit sledece npr ja imam racun ovdje u PG,a da mi drug koji je u BG podje u kladionicu,da moj br racuna i uplati mi pare?!
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
trebalo bi da moze... mada nisam nikad probavo
edit: kolko ja znam, barem u mom slucaju, nikad mi nisu trazili neke druge podatke osim broja racuna bilo da je u pitanju uplata ili isplata... tako da mislim da ce moc to.. al da budes siguran najbolje da on proba 1e da ti uplati pa ako prodje moze vise![]()
Last edited by Shadow'91; 10-04-12 at 18:17.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
da oce valerenga dat jos jedan gol bilo bi fino
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
u meridijan kvota na mec Blekburn-Liverpul over3.5 kartona bila @1.90, doslo vec u prvo poluvrijeme, koma
Who let the dogs out
reko bi da se sutra moraju ispostavat juve (1,45) i real (1,55)
ja nadjoh u meridijan blekburn-liverpul vise3.5 kornera, dodah atvidaberg 3+, majnc 3+ i ova visla 1
juve i real bi trebali.
Who let the dogs out
Lovcen
Rudar
Inter
Real
nema promasaja . kvota : 5.8
1908.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks