Ja bih rado al nemam iskustva sa ti brzim pošiljkama i servisima. Al pošto se često žale ne bi trebalo da fali materijala.
Za koliko obično dolazi paket(mali) iz USA USPS First Class-om ???
hoće li mi doći za 20~30 dana ??
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Pa bi trebalo. To jedino ako se desi da zapanu u kakav ušljepak pa onda dok ga neko ne izvuče da nastavi put.
Mene us sada zvali iz DHL i rekli dam oram pošiljku da prebacimna firmu.
Pošto firmu nemam šta sada da radim? Oće li ovo oni vratiti automatski nazad ili može da se plati špediter pa da se ne prebaca na firmu?
poslat je paket iz kine 6og mart-a. kaza je prodavac da sacekam 20-30dana i evo to je proslo.naravno covjek se ponudio da posalje opet ili da odradi povraćaj. e sad ja bih volio pogledati da to nije doslo ili se zagubilo pa ako bi ko mogao da mi objasni dje da podjem to da provjerim i na sta da se pozovome na paket iz kine ili na moju adresu kako?
ili sta da pitam njega da mi posalje neki broj ili nesto?
f6
Idi u postu na zeljeznicku i reci da ti provjere da nije sta stizalo na tvoje ime...
Njak Njak Njak
Zna li neko koliko se krece provizija kod nasih banki za Wire transfer, treba laptop iz USA da porucim, a to je jedini nacin placanja
EDIT: Jel carina 5% i jos na sve to 17% PDV?
Last edited by Wolverine; 06-04-12 at 14:13.
nisi jedini , kasni svima . Meni je prekjuce stigao paket koji je porucen u januar (samo sto sam ja bio skroz zaboravio na taj paket, jer sam to nesto drugu narucivao on se nije oglasavao ) samo mnogo brate mili skoro 3 mj. pad a je obisao cijeli svijet stigao bi prije
ps. ovo za spediciju sam pitao iz razloga , sto npr. bih li ja mogao da ponesem to da mi odradi spediciju moj spediter tj. spediter koji radi spediciju za firmu dje radim
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Moze , meni je radio moj spediter, za UPS , ali sam i dalje morao da platim otkup tovarnog lista 25eura...
Kreč, kolica i mešalica.
mene samo interesuje da pitam pise mi na order ussualy dispatched in a month, znaci li to da ce mije poslati za mjesec ili da ce mi stici za mjesec ???
Da ce je poslati za mjesec.
Kreč, kolica i mešalica.
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
ne vidjeh nidje na ove prethodne stranice, a mozda nijesam dobro ni gleda', pa da pitam
postoji li kakvo pravilo koji paketi tj. koje posiljke pristigle iz inostranstva podlijezu toj nekakvoj spediciji te traze da se plati otkup tih listova?
od cega to zavisi? kojom postom stigne? velicine/tezine paketa? vrijednosti? namjene?...
ne znam jesam li postavio pitanje dobro jer do sad nijesam trgovao nista preko 20 eura vrijednosti i to mi je sve dolazilo doma uz +1 eur postaru...
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
samo bi htio da napomenem za ovaj otkup tovarnog lista da mislim da isto ima veze salje li ga fizicko ili pravno lice. nisam siguran. ali ovo moramo razjasnit nekako i sa nekim!
f6
For this we request that you send a copy of a recent paper bank statement, utility bill or an official correspondence, sent in the last 3 months, which clearly show your name and address.
Da li neko moze da mi pomogne da znam sta traze da im i ovo posaljem ? unaprijed hvala
Traže ti dokaz o mjestu boravka. Što znači pozdravi se sa nalogom
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
ovo se odnosi na entropay , a neko napisao da nema potrebe da njih lazem za podatke i sta podrazumijeva taj dokaz sta je to koji papir
Nije tacno, ja sam im poslao recimo racun od bet365 uplate novca, dovoljno je samo da im posaljes neki racun sa tvojim imenom na njemu i adresom tvojom..
sto rade kinezi ludi ...
porucih neke kablove 25tog i namjerno sa tracking numberom , i prodavac ih je poslao odmah sjutra dan i dao mi TN i sad da provjerim na sajt kad : The item (RT1256XXXXXXHK) left Hong Kong for its destination on 6-Apr-2012 ...
treba im tacno 10dana da bi poslali posiljku pfff
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Jes, zavisi dosta često koliko je mjesto đe je radnja smještena udaljeno od izlazne pošte itd. A nekad se i malo zagubi itd.Vjerovatno čekaju da se pokupi određena količina pošiljki za neku destinaciju.
Jel' probao neko Entropay na Moneybookers, naime treba da platim nesto ali prihvataju samo VISA na moneybookers gateway, naravno onu vec postojecu nlb ne mogu pa jednio entropay, ako neko zna nek mi odg da se ne za***** da uplatim pare na entro karticu![]()
Moneybookers koliko znam regularno posluje ođe. Ne mora se ništa lažirat.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks