Niko ??????![]()
Galaxy S2 800x480. Hvala ti.
Niko ??????![]()
BLUE_STILL-MN
probaj ovo
Name : t-mobile
APN: tmcg-wnw
Proxy: 10.0.5.19
Port: 9201
username: 38267
password: 38267
Server T-MobileMMS
MMSC: http://19.168.180.100/servlets/mms
mms proxy: 10.0.5.19
mms port: 8080
MCC: 220
MNC: 04
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
kod mene je do sad na androida za GPRS/MMS moralu uvijek da se kreiraju dva profila... ne znam da li radi ovo sve u jedan...
a jel radi kome tapatalk na cafemonteregro??? meni odjednom prijavljuje gresku da je na forumu deaktiviran tapatalk
Name: T-Mobile Internet
APN: tmcg-wnw
PROXY: 10.0.5.19
PORT: 8080
USERNAME: 38267
PASSWORD: 38267
APN type: default
a za MMS
NAME: T-Mobile mms
APN: mms
USERNAME: 38267
PASSWORD: 38267
MMSC: http://192.168.180.100/servlets/mms
MMS PROXY: 10.0.5.19
MMS PORT: 8080
MMS PROTOCOL: WAP 2.0
APN TYPE: mms
ovo je za postpaid
Last edited by E_K_V; 09-04-12 at 11:09.
@ekv
Pisao sam o ovome, ja sam imao problem. Izbrisi mu keshirane podatke na tapatalk.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
oce li mi ko reci kako da boot-jem u recovery Galaxy 551 (i5510) jer nemam vise zivaca trazit slomicu ga u 100 komadarutovao sam ga,imam superuser,pokusao sam sa par programcica iz njega nekako nece...hotkeys sam skoro svaku kombinaciju probao...
![]()
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
Moze li link za iGO navigaciju (Galaxy S2)? Ne mogu-ne umijem da nadjem dobar link.
Moze i neka druga, samo da ne trazi povezivanje sa WiFI ili 3G.
Htc WildFire(android 2.1) kako da pogasim aktivirane aplikacije nemam "advance kill task" ?
Ljudi moze li mi ko pomoc oko rootovanja tableta, pokusao sam sa z4root ne moze, na njemu nema micro usb ulaza samo dva usb i hdmi tako da ne znam kako ga povezat sa kompom da bih pomocu njega to sredio. Ima li iko u PG da to moze uradit ili da to radi? Znaci moram samo izmijenit apns-conf.xml fajl tj ubacit nase parametre da bih mogao koristit 3g modem ali mu nemam pristupa neda se promijenit pa bog.
BLUE_STILL-MN
dje da skinem tapatalk?
BBNSC
imal naka aplikacija koja blokira programe da se podizu i sinhronizuju , dakle blokirao sam im izlaz na net, utulio sync auto suny background sync i opet me jebava 10 programa ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ubi ovaj android ... ubiiiiiii
koci rasasavi me
ha haaaaaaaaaaaa hahahahahahhaahaha kupi ti vw i miran si a ne tu laminu od alfe ( btw i ja jednu kupih juce)
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks