Grande Batrovic![]()
Widzew Łódź je u pitanju
http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/1...?kategoria=661
Dick Laurent is dead!
Grande Batrovic![]()
BISOGNA VINCERE !
Batrovic sto je u Arsenal bio? Jes mlad ali slabo se nesto probi...
to mlad samo za nase uslove dje nam je mlad svako do 27 godina. Mali ima punih 18 godina
Slabo....To je sin ,sjetice se stariji na ovom forumu,od Zorana Batrovica..bivseg igraca Partizana..cak je i u la korunju igrao...
E sad,gledao sam mu sina dok je bio djecak.Kao da je rodjen s loptom.Vunderkid u svakom smislu te rijeci.Ali kako je rastao,sve je bilo vise marketinga,youtube,arsenala,barselone....i pozdrav.Kod nas trebaju prvo da shvate roditelji,pa onda djeca,da ako im sinovi zungliraju po 450 puta i prave makazice od 5 god.,da to u stvari ne znaci puno.Mogu da postanu akrobate koji ce da snimaju reklame,ali to nema veze sa fudbalom.Predug je proces od talentovanog djecaka do profesionalnog fudbalera.
Imao sam prilike da sudim(jedan od gorih sudija ikad),utakmicama na koje je igrao Jovetic,najnize kategorije fk mladost...Na oci to bjese jednostavna igra kovrdžavog djecaka,a u stvari svaki potez savrsentvo,pun ideja i resenja...Naravno,zabijao je skoro na svim utakmicama...Sa samo 10 god. igrao je VELIKI fudbal.Moram pomenut i Mladena Miročevića koji ga je vodio(zna li neko što je sa njim?),jedinog trenera u to vrijeme koji je koristio štopericu tokom treninga,i mjerio puls djeci poslije svake vježbe.Školovani trener mlađih kategorija...sto se sada recimo ne moze reci za selektore A i mlade selekcije.....Mada ruku na srce klasi kakav je Stevan,nijedan trener ne bi mogao oduzeti ovakav uspjeh i karijeru koja je pred njim....
Ovo vam napisah,cisto ako vam se mali bude druzio sa fudbalskom loptom,polako s njim...![]()
Last edited by Insua; 03-04-12 at 09:08.
Momak je uz to sto je stagnirao sa fudbalom stagnirao i sa rastom i razvijanjem uopste,izgleda kao dijete od 12 god. cini mi se da bi ga svaki odbrambeni fudbaler pojeo......
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Svaka chast za post! Sjajno si sazheo citavu problematiku ovdasnjeg gledanja na fudbal-maniju za "lijepom" igrom, i procjenjivanje igraca na osnovu kolicine akrobatskih trikova koje umije izvesti sa loptom, a ne na osnovu njegovog stvarnog doprinosa na terenu. Fudbal je odavno igra u kojoj se broji korisno, a ne lijepo igranje, i gdje je rezultat najvazniji. To MORAJU da shvate svi mladi igraci, mora im se vec od 7-8 godine usaditi zelja za pobjedom u svakom mechu, svijest o rezultatu i takozvani killer instinct-zelja da unishte protivnika. Bez toga nema uspjeha u sportu, bilo kojem, posebno u danasnjem fudbalu sa svim novcem, medijskom pokrivenoscu i ostalim.
Ne kazem da ljepotu igre treba zaboraviti-ali mora se naci balans izmedju dobre zabave, tehnicki dotjerane igre i rezultata, cak i kad su u pitanju djeca od 10ak godina. A ne po nashem sistemu: aj mali dodji na trening, pikaj loptu sat vremena pa idi u shkolu. Ne ide to tako. Ne postoje rodjeni pobjednici, pobjednici se stvaraju u fudbalu![]()
Deserve's got nothing to do with it.
. Radoslaw Mroczkowski coach gave youth a chance. He made his debut in the Polish league 18-year-old Montenegrin Batrović Veljko, who scored a few brave, unconventional drybling.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!
Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!
Kako mi je milo.... Pa ljepše mi dan nije mogao počet
Sad još poziv za A tim - i miran sam!
Mislim da ovaj dečko nikakve veze nema sa nama.
Baš mi je drago,ja sam mislio da on ni ne zna gdje je Crna Gora.Iz kog je grada on?
http://www.pobjeda.me/2012/04/05/dino-islamovic-mladi-napadac-porijeklom-iz-crne-gore-ceka-debi-u-premijer-ligi/
da ti ne prepricavam, sve ti pise ovdje
Bože zdravlja.
Dečku Svaka Čast.
Joveta opet odlican. Fin gol i asistencija za drugi gol.
I kujovic 2 prva gola...
I asistencija za Kujovića.
Daj Dejo osevapi se, ne jedi *****.
Mislim da mu poziv ne gine. Osim ukoliko nas neko ne pretekne![]()
Dick Laurent is dead!
Hahaha, ako ga ekspert Duško ne izbaci, ne znam ko će :lolblue:
Nekako je Kujović proradio u nevakat. Pratio ga je Cico, kad se odjednom povrijedio. Ove sezone u početku uopšte nije igrao, i u ovoj polusezoni bum! Nadam se da su ga kontaktirali ovi iz saveza već. Samo da nije to onaj misteriozni igrač s kojim su pregovarali a on nije prihvatio da igra za nas. Pošto nijesmo saznali o kome se radi svako je sumnjiv. Mada, iskreno, ne vjerujem da je to on već će prije biti da je neko ko igra na poziciji beka iz Srbije a ko je "poreklom odavde".
Dick Laurent is dead!
Znaci obavezno ga moraju zvati. Ne vjerujem da bi odbio jer je prosle godine za Arenu rekao da je spreman da igra za CG ako dobije poziv.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks