Evo ga ovaj presretac u Vijestima :
http://m.vijesti.me/vijesti/policijs...u-clanak-67580
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Evo ga ovaj presretac u Vijestima :
http://m.vijesti.me/vijesti/policijs...u-clanak-67580
eo ispade kriv ovaj sa karavanom?
Ja sam na Joker15-ovom snimku vidio da je samo prednji dio stradao.Jurnjavu za vozačem automobila, koji je od Podgorice ka Gornjim Kokotima vozio neprimjerenom brzinom, zaustavio je stariji Podgoričanin koji se BMW karavan “zakucao” u bočni dio policijskog “pasata”.
Jesam li rekao da ce optuzit vozaca drugog auta, i da ce najvjerovatnije on odgovarat.
Crnjak.
E_K_V: Nista neces moci sa tom kamerom, ako ces zvanicnim putem da prilazes snimke. Mislim da postoji velika vjerovatnoca da ce tebi nakacit nesto oko zastite privatnosti ili nedostatka odobrenja za snimanja (ne mogu se ovako rano sjetit tih papazjanija od papira). Ali ako si regulisao papire oko snimanja, tako da tvoj snimak moze da se iskoristi na sudu, ja bih volio da znam, jer i ja kanim staviti kameru i snimati ludake kamikaze od vozaca.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Koliko lazi na jednom mjestu. Lele nama kakvi su nam novinari.. Moram se selit iz Cg sto prije. Bmw - koji je u stvari audi. Zakucao se u bocnu stranu passata a passat razvaljen od naprijed, a sa strane zdrav i prav. I posle govorimo o slobodi novinara i cudima.. A ovome ce dat dobre pare da cuti i prica zavrsena, bice prica: "Ja sa mojim BMW-om se ukljucijevah na ulicu i ne vidjoh passata sa svom rotacijom i cudima, nego ga udarih malo u vrata, te zavrsismo u jarak. E pa sprdnja. Nego dobro je ako mu ulete sa parama a ne sa batinama da bi cutao.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
VALA NI TI POLICAJCI NISU SVETCI (čast izuzetcima).
Juče pored vlade prolazim i na semafore prije Blažovog mosta, vozim normalno lijevom, svojom trakom, po propisima (iz koje se može samo pravo), u desnu traku nabor saobraćaja jer neki skreću desno. U toliko, bijeli karavan na 3m od semafora, lijen da čeka, NI ŽMIGAVCA NI NIŠTA, samo naglo savi lijevi i oder po gasu iako je to uradio preko pune linije, i bez gledanja u retrovizor (trenutak šoka)... Klizao sam koliko sam jako kočio na motociklu, da ga ne "poljubim" u gepek... KadE me je čuo da svirkam, i vjerovatno vidio zadimljene gume u retrovizor. BoMe ga je nagario da mi utekne jer je pretpostavio da sam bijesan. Ne lezi vraže, ne bih lijen da i ja malo dam po gasu. Taman što ga stigoh, on žmigavac i krenu da skreće desno (puD zgrade uprave policije). Nisam vidio ni ko je ni što je. Samo buckastog čikicu u plavoj uniformi s policijskom značkom :mad: :burp:
Last edited by cvxcomputers; 03-04-12 at 09:21.
ja to dobijam sasvim slucajno...i pravo da ti kazem ne znam ni sto ce miali eto, kad se krene nedje na medjugradsku mzoe da valja... jer dosta puta ispred mene su uleceli ovi sa pasatom, ili su me jednsotavno preleceli....
a nisam znao da postoje tolike peripetije oko snimanja...pa kako onda video nadzor priznaju?a niko nema odobrenje za isto...
Nije BMW, nego Audi A6, C4.
Nego, Ivan...potres mozga? Znaci nije bio vezan...
TAKUMI
Ma lazu, cus mozga, a kako kad nema u pustinji ahhaha
dje imas vrijednost opreme preko 2 500 eura, mozes postaviti video nadzor. E sad to je info koju sam dobio u prolazu. Ako je javna prostorija, onda ona mora biti vidno oznacena da je pod video nadzorom. I da, u javnoj prostoriji preduzeca ne smijes snimati zaposlene sta rade, jedu, piju, puse....
Treba procitati zakon o zastiti identiteta tu ima dosta o video nadzoru. Ali, druga strana je sto niko ne postuje ni jedan zakon, pa ni taj. Zakoni se pisu u ovoj zemlji, da bi bilo da se pise, a ne sprovodi.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Njivice, bas mi je zao sto je umro ovaj Passat: nikad nije imao priliku da te ulovi![]()
TAKUMI
Ovo je stvarno sramota sto su uradile ove dvije neznalice od policajaca !!!!
Bas da vidimo novog direktora policije, hoce li imati kakvo opravdanje za ovu njihovu bahatost !
Nego, kakvo je stanje u policiji, bojim se da ce jos biti unaprijedjeni i postavljeni na neko bolje mjesto
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
I ljudi su čudni...
Stetura se neko neđe autom ili nedaj Bože, pogine - policija nam je kriva - eh, a što nijesu pisali više kazni, eh a što ovo, eh a što ono...
Neko ispuši kaznu - e, pi, kakvi su, samo udaraju po nama.
Treba biti ispravan. Ako je istina da Passat ~el presretače - namjerno guzi na punu liniju izazivajući ljude da ga pretiču - :burp: preJADNO je.
Ako korektno rade svoj posao, nije im lako. Kao da je njima svejedno da letaU i pogibaU. Ma je i narod malo kriv. Ljudi, ako ne ćerate 10 kila kokaina, ili kakve 3-4 Ukrajinke/Moldavke... STANITE, 2 mjeseca bez vozačke nisu malo, ali bar se zna da niste p**** da bježite. No se staje i suočava s posljedicama odmah.
kEDOWNa razumijem. On im je najviše bježao zbog neke njihove izave DIZANJE MOODA STYLE: "Nama niko nikada nije utekao, svi vozači se boje nas ovooo onoooo, nas i Chucka Norrisa niko ne može...". Pa je htio da ih pecne u ego. (vjerovatno).
Sigurno, uloga policije je UTICANJE na učesnike u saobraćaju - da civilizovanije i bezbjednije voze.
No se ponekad od goveda ne može napravit čovjek. ŠOKIRAO sam se kad me 1 idijot vozio. 1.8 benzinjara (kanta), tu mu je svejedno bilo je li puna, nije li, je li kolona, nije li, heklao je pored auta u najnepreglednijim krivinama. (inače mu je bila oduzeta vozačka). Za takve bih uveo zatvorsku kaznu, jer oduzimanje iste sigurno nije dalo rezultate.
S druge strane - negdje su ograničenja preniska (pogtovo kad je lijep, topao dan, a put čist). Brzinu treba prilagoditi uslovima puta i mogućim rizicima na određenim dionicama. Nije ni malo lijepo da se uvale na bezbjednoj dionici gdje bi i oni sami išli bar 25km/h preko ograničenja. Pa se igraju PECAROŠA i na najniži mogući način ispunjavaju dnevnu kvotu za broj ispisanih kazni i uzetih vozačkih. (Eto, imao sam sreću da izuzetno rijetko nailazim na takve).
I ljudi, poštujte pješake. Baš je bezveze što im malo ko staje. Nećete bankrotirat za te par centi goriva, i neće Vam milionski ugovor propast ako zakasnite negdje par sekundi.
OT! Ako je moguće da se uvede kazna za RETARDIRANE majke koje iz nepreglednog prostora (tipa betonska ograda) izviruju full brzinom gurajući bebu u kolicima na prometnu ulicu - pa nek nju prvo auto potkupi.
Ako nije moguće, onda, nek ih ove normalnije malo bolje nauče kako da paze.
Last edited by cvxcomputers; 03-04-12 at 16:45.
Like I said:
Znaci, NISU BILI vezani, kao sto vidite.
Last edited by Goran69; 04-04-12 at 07:06.
TAKUMI
IMHO, mislim da jesu, jer bi garant šoferšajbna bila razbijena na ovu brzinu...
Ne daju begovi da se slomi sajbna, a pazi, zavjese nisu otvorene, to znaci da nisu bili vezani, 100%.
A koliki "policajac" moras bit da juris Bimmere, nevezan?
TAKUMI
fabia mozda se ne bi palile zavjese na ovakav ceoni?
f6
Juce sam bio za PG, i vidjeh jos jednog siviog passata(presretaca) kako kaznjava 2 auta. Znaci isti pasat novi sivi(srebrni) onda ih je bilo tri.Relacija PG-CT.
ako je jos bio neko sa njim u vozilu pa stave zločinačko udruživanje . uh.
f6
ne bi me iznenadilo nista od ovih nasih "pametnih"
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks