Što primjećujem sve više nezrelih ljudi oko sebe... Ili sam ja to odrasla?
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
Uzas od vjetra,poudjeh popada sav cvijet sa tresanja i visanja![]()
kako su kretivni, bože bože :blah:
nothing comes from violence and nothing ever could
Kotor.
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Kako se ne izmisli neki pesticid za ove poltrone...kakve su to jadne duse, majko sveta...
nervira me ovaj topic top fajv burec, eo 2 dana mi se jede burec
nothing comes from violence and nothing ever could
Ovo vrijeme postova na forum...
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
kiša...
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Zenski umisljeni kreteni mozga bez.
Dženana Lončarević..s mekim l...
lululululludujem...
Sell the Vatican, Feed the World!
poceli su zestoko ovi glavasi da me nerviraju sa ovim porezima od nas nejakih, kako bi' ih rado sve redom po kratkom postupku...
fino uz zid i jedan hans mitraljezac da svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira
i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira
i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira
i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Ljudi koji se konstantno zale, ka' da nemamo svojih problema. Dodje ti neko da histerise i zali se zbog najobicnije gluposti, bas nerealne gluposti, a dobro zna u kakvim si ti govnima. AAAAAAAAAAAAAAAAAA !
Osjecaj kad imas dobar komad ispusis ga i odlucis da udjes na portal vijesti a tamo te sacekaju ulice pune srba iz HN.Automatski se vratis u 90-e i sve ode po kurcu.
Nadja Bacic...
Razocarenja u ljude umesto da nemam ocekivanja.
pogledi ispod obrva...
Sell the Vatican, Feed the World!
Jebena Arena. Je li moguće da ne mogu da gledam rukometašice na našim televizijama ? Pa neka ide sve u ***** lijepi.
Kad ljudi (kreteni) stave dijete u krilo dok voze...
Tu es mon héro!
sve me nervira.sve!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks