Originally Posted by
Djetic
Neke stvari ne treba dovoditi u pitanje.
Apsolutno tvrdim da je u sustini
netacna informacija. Prepustam korisniku koji je ostecen da iznese svoj komentar.
Samo polako

.
Informacija nije u potpunosti netacna jer kako smo ustanovoli greska je ipak na strani T-Coma jer mi je garantovano od strane t-comovog covjeka prije nego sto sam potpisao ugovor da dobijam Optika 30 paket a i godinama placem ADSL Flat 5 sto znaci da je trebalo automacki da se to migrira na Optika 30 po informacijama datim na t-com sajtu i po tvojim rijecima koliko sam ja procitao na ovaj forum a ukacen mi je paket Optika 20 bez konsultacije i moga znanja
Sto se tice onoga da naplacujete Optika 30 a pustate Optika 20 paket to jes bila netacna informacija ali sto sam drugo mogo pomislit kad je rijec o T-comu i kad mi je garantovano jedno a uradjeno totalno drugo bez moga znanja tako da i dalje stojim iza onoga sto sam reko "Da se prica jedna prica dok se ne potpise ugovor pa odna ko vas je***"
T-Com nemam razloga da hvalim ali moram da pohvalim @Djetic sto je izaso u susret za sad pacemo vidjet kako ce se ovo zavrsit
If you don't like my pig you can't play on my gamer rig
If you like my cow you can take it now
Bookmarks