jos jedan i onda moze![]()
Kako je ovo dobrooooooo....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by Fabia_Elegance!; 02-04-12 at 17:57.
TAKUMI
jos jedan i onda moze![]()
Njak Njak Njak
Sad ce se pazit vise majmuni. Njih valja snimit!!!
Imali su me pokupit kod Vuk Petrola, shoulderom, minimum 150 na sat. Bez ikakve potrebe, samo se izivljavaju.
TAKUMI
ja ne mogu da slavim jer :
- ne ocekujem da ce novine pisat o ovome (a volio bih da grijesim u ovome), sa posebnim osvrtom na mjenjanje tablica i registraciju istih vozila
- ne ocekujem da ce vozac pasata biti pozvan na odgovornost sto je vjerovatno letio ko sumanut, nego ce sva odgovornost i krivica biti svaljena na vozaca ovog crnog auta (audi?)
- ne ocekujem da ce iko iz MUP-a odgovarati sto na ovako maloj kilometrazi regionalnih putev u CG ima toliko razlupanih presretaca (ne znaju da voze, izivljavaju se, masine nisu atestirane za nase puteve sta li vec ?)
- sto se trose tolike pare na presretace, umjesto da se koriste radari, radio veze i helikopteri (sto vec sve imaju). naravno radari ne smiju biti oni rucne dopler prevazidjene masine nego laserski, fiksirani na tronozac, bazdareni i sa reprodukcijom snimka (ovo sam svugdje vidio da se koristi sem u CG). presretaci imaju samo jednu funkciju - a to je jurnjava i to besomucna. a sa onom kombinacijom koju sam naveo moze se iskombinovati vise funkcija - preventivna, interventna, jurnjava, osmatranje radi boljeg regulisanja saobracaja, ma sto god...
- i ocekujem da ce opet skocit cjena goriva zbog akciza da bi mup opet kupio kontigent presretaca.
i jos stosta mi ne pada na pamet. toliko od mene za sad.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Njak Njak Njak
I to ono novo auto, a bas mi je za' auta kunem ti se. Lijepo je ovako bilo za vidjet.
Para vrti dje burgija neće.
sta kasno fabia?![]()
Vala bi mogle vijesti napravit neki fancy prilog o nasim preserivacima, kako samo divljaju, pribijaju se uz branike i kad uzmu da jure nekog voze 3x vise od ogranicenja, i onda ovako zavrsavaju, zajedno sa neduznima koje usput pokupe vozeci tim brzinama
ne znam koja je fora vatat nekog? vidio si ga? vidis da leti? znas mu tablice? prijavu fino na kucnu adresu i zavrsi posa.
al ovi neizivljeni izgleda oce da se kurcHe
they share a look in sileNce and everything is understood...
meni za koji dan stize ovo...
http://www.geniusnet.com/wSite/ct?xItem=51505&ctNode=3624&mp=1
eto, mozda budem imao prilike da nekad snimim nase drage presretace...
pa dobro...lizing je jedno..a kasko je drugo
ako uzmes auto na lizing, onda moras da budes osiguran kasko...
e sad kako ih je drzava kupila to je pitanje, cisto sumnjam da se u vlasti bakcu oko lizinga...![]()
e da, jel neko pricao da kad auto uzmes na lizing..i naravno obavezno ga kasko osiguras... u slucaju neke nezgode, dje auto biva totalno unisteno, lizing naplacuje preostali dug od osiguranje, a to sto pretekne ostaje vlasniku??? ili je bila neka prica u novine... kad su bile one paljevine kola kroz pg
Jeste, to je tako kod nas.
A kod nas lizing nema veze sa lizingom.
P.S. Passatlije nisu na lizing, kesom kupljeni.
TAKUMI
I frendov frend, isto Megane (kad su zapalila ona auta na Zabjelo).
TAKUMI
sto ste navalili na stotke jadni?![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Ma ne ova, nego ona karavanka sto su je fakapirali droljani danas.
TAKUMI
nije ovo stotka nego a6
stotke su imale procon ten... nisu imale airbag bar ne ove prve serije od kojih je moja..![]()
Sto je procon ten?
TAKUMI
sajle koje cupaju volan u slucaju jaceg sudara..kad krene mjenjac nazad zajedno s volanom pomjera sajle i sajle uvuku volan ka instrument tabli
Ajme...dobra stvar. A nisam znao da postoji tako nesto.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks