1.60 kvota sad uzivo na mancester
e pa ***** ti posrani mancester
1.60 kvota sad uzivo na mancester
neka miruju mreze![]()
Ja od sada igram samo golove, i to kvota preko 100. Sa 1e uplatim pa ako dodje-dodje.
nant me sjeba na kraju ee
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
je8em ti manchester
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
public bet sto se kaze.... ko sto rekoh prije 0-2 poklon ipo
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
ahaha izmalerisacu sam sebe kako sam krenuo xD
samo nek ne daju preko ovoga
danas mnogo glupi rezultati... bar na moje tikete xD
treba mi ovaj rosario x2 ljudi oce li dolaziiiiiit
uh uh jedva man utd dodje
na ova dva tiketa je isto ulozeno po 10 eura
rado bih vam pokazao tikete koji su dobijeni ali nazalost ne mogu.naravno ovo nisam ja odigrao nego majka hahahahaha 19 eura u dobitku i to je nestokrivo mi je samo sto nije kopirala sa zurnala X na vaslui nego je odigrala 1
------------------------------------------
[4/4]
9834 *** Eindhoven-Dordrecht
Konačan Ishod 1 2,00
9813 *** F. Dusseldorf-St. Pauli
Konačan Ishod 1 2,02
9819 *** Blackburn-Manchester Utd.
Domaćin Daje Gol Ne 2,11
9797 *** Sevilla-Mallorca
Konačan Ishod 1 1,62
e pa strasno... piha imali su igraca vise...
Samo da kažem svaka čast dečku koji je preložio Mančester 0-2 a ja ga izneverovao.
jebeni rosario
mislim da cu preskocit ls danas... uopste neznam sta bi igro na ove utakmice..
probacu ovo:
senica 1 (1,65)
slovan gg (1,75)
b. bystrica 1 (1,85) ovo svrstavam pod fix dana
z. moravce 3+ (2,00) zasto je kvota ovolika neznam, vecina susreta na terenu z. moravcea se zavrsavala sa 3 ili vise golova, mislim da ovo vrijedi probat na ovu kvotu...
--------------
birmingham gg (1,73)
luzenec 3+ (2,10)
lincoln gg3+ (2,10)
Last edited by Shadow'91; 02-04-12 at 23:22.
Burnley - Birmingham Tip GG, Kvota 1.7
Ovaj tip se bazira na statistici H2H kao i trenutnoj formi oba tima koji primaju i daju golove. Gosti se bore za playoff a domacin je dobar na svom stadionu. Oba tima imaju veci problem da sacuvaju svoju mrezu, nego da postignu gol.
Posljednji mečevi: BIRMINGHAM 30.03.12 CHA Doncaster Birmingham 1 : 3 25.03.12 CHA Birmingham Cardiff 1 : 1
Posljednji mečevi: BURNLEY 31.03.12 CHA Portsmouth Burnley 1 : 5 24.03.12 CHA Burnley West Ham 2 : 2
Međusobni mečevi: BURNLEY - BIRMINGHAM 22.11.11 CHA Birmingham Burnley 2 : 1 01.05.10 PRE Birmingham Burnley 2 : 1 03.10.09 PRE Burnley Birmingham 2 : 1 07.02.09 CHA Birmingham Burnley 1 : 1 18.10.08 CHA Burnley Birmingham 1 : 1
za sve koji su glasali Majdu Mehmedovic iz bet at home-a su mi poslali mail da ce kod za vaucer biti poslat nakon zavrsetka glasanja, sto znaci da nije u pitanju prevara a evo i maila @
Hi,
thanks for voting. And thanks for writing us again. Let me inform you that we are going to send out the codes and even the result after ending the entire vote. It has technical reasons. Thanks for your understanding, We are going to contact you in some days.
All the best
Best regards,
Gabor Karpati
bet-at-home.com - LIFE IS A GAME!
. . . . . . . . .
Gabor Karpati
Country Manager, Hungary
Marketing & Media Coordination
bet-at-home.com Entertainment GmbH
Hafenstrasse 47-51
4020 Linz, Austria
do sjutra traje glasanje valjda, tako da se u naredne dane ocekuje taj vaucer kod![]()
Who let the dogs out
SAD w -Brazil w 1
There are currently 71 users browsing this thread. (0 members and 71 guests)
Bookmarks