Page 44 of 177 FirstFirst ... 344041424344454647485494144 ... LastLast
Results 1,076 to 1,100 of 4411

Thread: T-Com | Optika

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    znam to nego nego...jesu li sva 4 kanala u HD-u?
    Da, da .

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by Djetic View Post
    * do 5 STB uredjaja
    Cijena dodatne STB opreme, odnosno preplata (3eur) po vazecem cjenovniku za dodatne STB uredjaje

* Internet brzina, ... frcera u okvirima kupljenog paketa
    Ne trebam na ovom portalu pricati o o tome da download brzina ostvarena preko WiFi nije ista kao preko eth. kabla, ... zbog moguceg slabljenja wireless signala, "istih kanala" u zgradi i sl.
    Preporucujem da probas testirati preko eth. kabla. Takodje, moguce zamijeni kanal na kojem se broadcastuje WiFi signal. Podrazumijeva se znamo sta nam rade "peer to peer" i slicni programi,... Vazno je "cimnuti" izvjesni fajl za Interneta i vidjeti koliko "ide" download. Mogli bi i preko lokalnog FTP serera (u CT),... ali upravo provjeravam i kao sto vec napisah, sve OK.
    Ne znam da li se ovo odnosilo na mene ali ponavljam kao u gornjem postu ono sto je bitno (i navela sam zbog toga da me neko pogresno ne shvati):
    1. Kao sto se vidi mjerila sam brzinu i preko wirelessa i preko kabla i postavila rezultate.
    2. Naravno da znam da preko wirelessa ne moze biti full brzina, i bas zbog toga sma i napisala da je wireless radio u pocetku sasvim ok i normalno. Bilo je tu oko 15Mbps.

Znaci ja ne bolujem od brzine, do 15Mbps bi bilo ok, tako je uvijke i bilo, ali obratite paznju na brzine, ispod svakog nivoa.
    Nijesam zeljela rjesavati ovaj problem preko foruma, nego cisto da vidim kako je kod ostalih, a problem je prijavljen na 1500.
    Ono sto je do mene bilo ja sam testirala, u zgradi ne znam da li iko vise ima optiku tako da tesko da ima istih kanala, ne koristimo nikakve torrente.

Evo rezultati od veceras, wireless je u pitanju (nije wireless N kartica) i definitivno nije do njega, jer ne moze uticati toliko na brzinu, jer je bila konstantna na 15Mbps, a kao sto se vidi prema Skadru je sve ok, dobra brzina, tako da, ipak nije do wirelessa.

Beograd:

Skadar:

Probala sma da skidam recimo Service pack za Windows 7 i brzina je oko 240KB/Sec, mislim da je to bas lose, ali nisma sigurna tako da necu tvrditi. Koliko je vama ostalima sa Optikom20 brzina downloada?
    Djetic ako imas da mi sugerises neki download an kojem se najbolje pokazuje brzina, nema nikakvih problema da to odradim.
    U svakom slucaju hvala.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Njivice_Orano_Nepreorano View Post
    Tvoja rijec protiv njegove. Nikome ne vjerovati.
    Neke stvari ne treba dovoditi u pitanje.
    Apsolutno tvrdim da je u sustini netacna informacija. Prepustam korisniku koji je ostecen da iznese svoj komentar.
    Samo polako .
    Last edited by Djetic; 02-04-12 at 10:22.

Thanks Thanks Given 
    1,104
    Thanks Thanks Received 
    662
    Thanked in
    375 Posts

Vjerujemo mi tebi, ali je tvoja firma ispucala kredite kod korisnika :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Apsolutno tvrdim da je u sustini netacna informacija. Prepustam korisniku koji je ostecen da iznese svoj komentar.
    Samo polako .
    Informacija nije u potpunosti netacna jer kako smo ustanovoli greska je ipak na strani T-Coma jer mi je garantovano od strane t-comovog covjeka prije nego sto sam potpisao ugovor da dobijam Optika 30 paket a i godinama placem ADSL Flat 5 sto znaci da je trebalo automacki da se to migrira na Optika 30 po informacijama datim na t-com sajtu i po tvojim rijecima koliko sam ja procitao na ovaj forum a ukacen mi je paket Optika 20 bez konsultacije i moga znanja
    Sto se tice onoga da naplacujete Optika 30 a pustate Optika 20 paket to jes bila netacna informacija ali sto sam drugo mogo pomislit kad je rijec o T-comu i kad mi je garantovano jedno a uradjeno totalno drugo bez moga znanja tako da i dalje stojim iza onoga sto sam reko "Da se prica jedna prica dok se ne potpise ugovor pa odna ko vas je***"

T-Com nemam razloga da hvalim ali moram da pohvalim @Djetic sto je izaso u susret za sad pacemo vidjet kako ce se ovo zavrsit
    If you don't like my pig you can't play on my gamer rig
    If you like my cow you can take it now

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Jos kad bi bili ljubazni da kazu sta je glavni okidac za @Optika do KUCE, kad se ona dovodi do stambenih zgrada i stanova, za rejone van Podgorice.
    Sta je okidac za fizicka lica, a sta je okidac za pravna lica ?
    Jer ovo prijavljivanje na sajtu, bez igdje ikavke povratne informacije, ne da nije neozbiljno, nego te tjera da mislis kako se neka susa igra s tobom.
    Po ovome sto sam ja dosad prikupio, u HN na teritoriji podrucja centra Igala, kod biznis i fizickih korisnika, vi ne planirate krociti prije sredine 2013. Bilo bi lijepo da to kazete, a ne da nudite i ne mozete izvesti.
    Za selo u kojem ja zivim ni ne ocekujem da cete sa optikom krociti prije 2025-e, posto ni ne znate da li ste je sproveli.
    Ali bitno je da ste akciju nazvali Optika do kuce! Ne Optika do stana, ili optika do vaseg doma, ili optika do vaseg kamina, ili optika do vaseg kauca, ili optika do vaseg kompjutera.
    Eto Djeticu, zato koliko god cjenio tebe i Saleta i Emilla, ja na svo postovanje za Vas troje imam nepostovanje na kub prema firmi koja Vam isplacuje za ljebac. I to nepostovanje ce teskom mukom ta firma da prevazidje.
    " Damn the cargo, we'll be on our way tonight "

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,871
    Thanked in
    3,593 Posts

Jel' moguce da se ti pracakas oko imena usluge?

Ja zivim u stan pa vazda kazem 'kuci sam'. Nije to kuca u smislu 'objekta' nego kuca kakvo svi dozivljavamo mejsto dje zivimo bilo to kuca, zgrada ili kamp prikolica.
    --------------------------
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Kod mene i dalje ne prelazi 5 Mbps na sve ostale serever osim Skadra na Optiku20.
    Prijavljeno na 1500 ali niko nista.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Procitah par stranica unazad da je dodatna pretplata za drugi STB 3 eura ali nevidjeh nidje koliko se place uredjaj ima li ko tu informaciju posto je na t-com sajtu informacija stara 8 mjeseci Stranica je posljednji put ažurirana 19/08/2011

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,871
    Thanked in
    3,593 Posts

Kad smo vec kod T-com stranice... Zasto 'Kotakt' uopste ne funkcionise?

http://www.telekom.me/Kontakti.aspx?akcija=498
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a kako se prebaca na te hd arene?gledah u neki kafic prije neki dan?

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
    Jel' moguce da se ti pracakas oko imena usluge?

Ja zivim u stan pa vazda kazem 'kuci sam'. Nije to kuca u smislu 'objekta' nego kuca kakvo svi dozivljavamo mejsto dje zivimo bilo to kuca, zgrada ili kamp prikolica.
    Pracakam se, jer ako mi obicni ljudi mozemo da se razbaskarujemo neznanjem, to ne znaci da firma koja ima veliki marketing moze da koristi isto to neznanje da bi svima rekla da nudi tu uslugu svima.
    Ako T-Com ne zna, google zna, a ja u ucih, i dosta toga na radu naucih, da korisnika(potencijalnog/postojeceg) ne smijes motati terminima koje ti hoces, nego nedvosmislenim i jednoznacnim .
    Ovo jeste mala zemlja, ali bez obzira na sve kumove i rodbine, nemojmo da se vrijedjamo frljanjem termina.
    Za tebe ako zivis u stanu, a ruzno ti je reci da si u stanu, po navici je pravilnije reci 'Doma sam'. Ako kazes da si kuci, a ti nemas kucu, u cijoj si kuci ? (Karikiram, naravno).
    U koliko kuca je T-Com uveo Optiku ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Masni View Post
    Informacija nije u potpunosti netacna jer kako smo ustanovoli greska je ipak na strani T-Coma jer mi je garantovano od strane t-comovog covjeka prije nego sto sam potpisao ugovor da dobijam Optika 30 paket a i godinama placem ADSL Flat 5 sto znaci da je trebalo automacki da se to migrira na Optika 30 po informacijama datim na t-com sajtu i po tvojim rijecima koliko sam ja procitao na ovaj forum a ukacen mi je paket Optika 20 bez konsultacije i moga znanja
    Sto se tice onoga da naplacujete Optika 30 a pustate Optika 20 paket to jes bila netacna informacija ali sto sam drugo mogo pomislit kad je rijec o T-comu i kad mi je garantovano jedno a uradjeno totalno drugo bez moga znanja tako da i dalje stojim iza onoga sto sam reko "Da se prica jedna prica dok se ne potpise ugovor pa odna ko vas je***"

T-Com nemam razloga da hvalim ali moram da pohvalim @Djetic sto je izaso u susret za sad pacemo vidjet kako ce se ovo zavrsit
    Da se sada ovo ne pretvori u "skupstinsko nadgornjavanje", ....
    Tehnickih problema sa funkcionisanjem vaseg servisa nema, sto zapravo daje ono osnovno za sta se "borim" da imate servis koji vam je ugovoren (za koji treba da vam pristigne racun), ... u vasem slucaju 20Mbits.
    Kao sto sam vam i poslao u pm iz xx razloga je doslo do "greske" u provisioningu, tj. za vas je pokrenut proces migracije na Optika 20, ne kako vi navodite Optika 30. Sada opet dolazimo i na Ugovor koji ocigledno ne gledamo ni mi sami .
    Idemo dalje, ovo ce biti korigovano.

I sami znate u cijem dzepu ce ovakvim greskama manje novca biti.
    CT je "greskom" vama smanjio iznos preplate za Internet servis za 5€. Internet paket na koji je migrirana Internet brzina (Optika 20) je 4x brza od ranijeg paketa koji ste koristili (ADSL Flat5). Takodje, bakar je zamijenjen za opticki pristup - 0€.
    Last edited by Djetic; 03-04-12 at 07:22.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Masni View Post
    Procitah par stranica unazad da je dodatna pretplata za drugi STB 3 eura ali nevidjeh nidje koliko se place uredjaj ima li ko tu informaciju posto je na t-com sajtu informacija stara 8 mjeseci Stranica je posljednji put ažurirana 19/08/2011
    Mjesecna preplata za STB3 iznosi 3€.
    Cijena zakupa STB3 uredjaja iznosi 87.5€.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pitanje za one kojima je T-com uveo optiku u kucu/stan!

Interesuje me koji uredjaj je T-com postavio kao prelaz sa optike na paricnu infrastrukturu u stanu? Da li se radi o nekom media konvertoru ili ruteru koji ima to integrisano? Kako je rijesen Internet, kako je rijesen fiksni telefon ?

Trebaju mi model tog uredjaja i ako ih ima vise navedite ... Htio bih na Internetu da pogledam karakteristike i da vidim ima li mogucnosti da ja kupim svoj uredjaj...ili moram uzeti njihov ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nema nikakvog prelaza. Opticki kabal ide do uticnice u stanu i odatle ponovo optickim kablom do ONT-a(Optical Network Terminal) na koji kacis Extra tv, racunare....
    U pitanju je ONT Huawei HG8245.... http://www.huawei.com/en/products/fi...8245/index.htm

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

super, to je to... network terminal ...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    389
    Thanked in
    249 Posts

ponovo pitam
    DA LI NEKO IZ TELEKOMA UMIJE PROCITAT ELEKTROSNKU POSTU I NA NJU ODGOVORITI ???

hvala lijepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mjesecna preplata za STB3 iznosi 3€.
    Cijena zakupa STB3 uredjaja iznosi 87.5€.
    Hvala na Info

Quote Originally Posted by guest View Post
    Masni javi kako se optika pokazala za gaming!!!

Obecaj da ces javit!
    Ocu cim se rijesi ovaj problem sto imam
    Ja sam mislo da si i preso na Optiku prije mene

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Bozo to je upravo ono sto sam htjela reci, mislim da sam detaljno objasnila da bude sto lakse da mi se pomogne u rjesavanju problema.
    Sinoc sam odradila iste testove (da ne bude da je los momenat) i dobila iste rezultate.
    Znaci sasvim je logicno (ako grijesim ispravi me, jer vidim da se bolje od mene razumijes u ovo), ako prema Skadru wirelessom imam 20Mbps da prema beogradu ipak ne moze biti 5Mbps, a da je to nesto do mene.
    Posebno naglasavam da je sve normalno radilo, znaci i wirelessom je brzina bila uvijek ne ispod 15Mbps.
    Imamo dva laptopa i na oba je ista stvar, eto cisto da iskljucimo i tu mogucnost.
    Trenutno sam na poslu ali kada budem kuci probacu ovo sto si mi rekao.
    Na Optika20 ping 99, to je totalno nenormalno.
    Niko sa 1500 nas jos nije kontaktirao.

Evo radi poredjena rezultati sa posla, gdje je ADSL Flat5, znaci 4 puta losije od onoga sto imam kuci.

Beograd (ping 33, znaci tri puta bolji nego kod mene. Jedino je kod mene upload prilicno bolji):

Skadar (zanimljivo je da se Beograd i Skadar ovdje ne razlikuju, a kod mene drasticno):

Dubrovnik:

Ponavljam i sve da je do mene, ja to ne mogu znati dok neko iz Telekoma ne reaguje.
    Svaki racun od useljenja u ovaj stan (2009god), placamo do 15og u mjesecu.

Thanks Thanks Given 
    107
    Thanks Thanks Received 
    163
    Thanked in
    113 Posts

@montenegrina
    Kad mjeriš prema Beogradu, izaberi VeratNet, jer ovaj Serbia BroadBand hoće da zeza ponekad, baš ovako pokaže mali download i veliki upload. Evo sad je ok i on, ali je možda potrefilo tad kad si ti mejrila. Pokušaj da izmjeriš prema Budimpešti, izaberi Magyar Telekom. I inače, najobolji način da provjeriš je da uzmeš nešto da skidaš, ako je brzina 2,5 megabajta po sekundi (ili malo manja) onda je ok.

Edit: Evo sad vidim da si napisala kolika je brzina, to je loše. Uzmi recimo da skidaš http://kat.ph/the-descendants-dvdrip...-t6205964.html , ne mogu trenutno da nađem bolji, ne pada mi na pamet ništa. Ali evo ovaj je dobar i trebalo bi dostigneš punu brzinu.
    Last edited by Rada; 04-04-12 at 15:04.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Nesto ne vjerujem da ce tracert pokazati mnogo drugacije rezultate za korisnike Optike u odnosu na ADSL korisnike. Ali evo da vas prosvjetlim. Tracert kaze da "nalazenje" verata i SBB-a ide preko hrvackog tcoma, dok npr za google ide preko madjaronskog telekoma. Kod koga god, preko oba nadprovajdera (da ih tako krstim, iako su ista firma), postoje lagovi, kako na magyar telekomu tako i na hrvackome tcomu.
    Da ne bi djetic i sale skocili da izmisljam, evo rezultati pa nek cesljaju malo gore, a ne prema nama smrtnicima :
    Tracing route to www.l.google.com [173.194.35.144]
    over a maximum of 30 hops:
    1 18 ms 1 ms 1 ms 10.1.1.1
    2 10 ms 9 ms 9 ms 195.66.160.9
    3 10 ms 9 ms 9 ms 195.66.191.193
    4 10 ms 11 ms 10 ms icg-mipnet-bb.43.crnagora.net [213.149.127.43]
    5 12 ms 11 ms 11 ms icg-mipnet-bb.106.crnagora.net [213.149.127.106]
    6 12 ms 10 ms 11 ms icg-mipnet-bb.105.crnagora.net [213.149.127.105]
    7 24 ms 25 ms 24 ms 81.183.0.50
    8 28 ms 24 ms 24 ms 81.183.0.203
    9 114 ms 124 ms 94 ms 81.183.2.217
    10 28 ms 25 ms 25 ms 209.85.243.121
    11 41 ms 41 ms 41 ms 216.239.48.144
    12 35 ms 36 ms 34 ms 216.239.48.114
    13 48 ms 35 ms * 209.85.250.35
    14 35 ms 34 ms 35 ms muc03s01-in-f16.1e100.net [173.194.35.144]

Tracing route to home.verat.net [217.26.64.151]
    over a maximum of 30 hops:
    1 6 ms 1 ms 1 ms 10.1.1.1
    2 10 ms 10 ms 10 ms 195.66.160.9
    3 11 ms 11 ms 10 ms 195.66.191.201
    4 11 ms 11 ms 11 ms icg-mipnet-bb.8.crnagora.net [213.149.127.8]
    5 20 ms 20 ms 21 ms hdr01-gdr02-3.ip.t-com.hr [195.29.241.129]
    6 30 ms 26 ms 27 ms hdr01-gtr11.ip.t-com.hr [195.29.240.209]
    7 28 ms 27 ms 26 ms hos01-hdr01.ip.t-com.hr [195.29.241.174]
    8 26 ms 27 ms 26 ms gos15-hos01.ip.t-com.hr [195.29.241.34]
    9 29 ms 29 ms 29 ms 195.29.241.150
    10 30 ms 31 ms 31 ms 212.200.6.165
    11 31 ms 31 ms 30 ms 195.178.34.126
    12 31 ms 32 ms 31 ms powerslave.noc.verat.net [62.108.96.68]
    13 32 ms 33 ms 31 ms home.verat.net [217.26.64.151]

A ako bas volite da mjerite brzinu downloada, toplo preporucam.
    Prema ovome, posto su glavni cvorovi T-coma : Budapest (iliti Budimpesta) - Magyar Telekom i Zagreb - T-Com Croatia, ostaje vam da prilikom rada speedtestova radite prema ta dva cvora. Treci cvor, neka bude Tirana (ali ovaj se tako rijetko javlja u tracert prema bilo cemu, tako da ga ne bih uzimao za zbilja).

E sad, posto T-Com stedi guzicu na Herceg-Novome, ja nisam uspio probati optiku da vidim kuda to ide. Novljani se nisu useljavali na Bajkovinu, pa nikoga ni ne znam tamo. Ostaje samo na vama koji imate optiku da izvrtite par puta tracert (ali kumim vas, preko kabla) prema bilo kom sajtu, pa da puknete vamo (ili neki drugi thread), da vidimo koliko ima preskoka u odnosu na ADSL korisnike.

Hvala uvazeni T-come sto uslisujete zelje vasih korisnika.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

moze li ova optika da se uzme bez fixnog, tj da ne placam onu pretplatu kad ga ne koristim

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Jedan nas kolega forumas, a i kao predstavnik telekoma mi se javio i pokusacemo da rijesimo problem.
    Hvala puno.

Quote Originally Posted by guest View Post
    @Montenegrina
    Samo da dodam. Ruta kojom ti komuniciras sa serverom u Beogradu bi trebala da bude ista kao i za ostale korisnike Optike (u istom momentu posmatranja). Kako ja nazalost jos uvijek nijesam korisnik Optike mogu samo da zakljucujem na osnovu rezultata koje drugi objavljuju na ovom forumu. Do sada se niko nije zalio na protok preko Optike u slucaju da koristi kabal a ne wireless. Zbog toga su nam potrebni tracert (Traceroute) podaci kako bi bolje razumjeli sto se tacno desava. Sa Tracert podacima cemo vidjet kroz koje sve rutere prolaze paketi da bi dosli do servera u Beogradu i koliki je ping prema svakom od ovih rutera. Ako je neki od rutera na ruti "zagusen" prema istom ocekujem povisen ping.
    Nijesam stigla juce odraditi tracert, pokusacu danas.

Quote Originally Posted by Rada View Post
    @montenegrina
    Kad mjeriš prema Beogradu, izaberi VeratNet, jer ovaj Serbia BroadBand hoće da zeza ponekad, baš ovako pokaže mali download i veliki upload. Evo sad je ok i on, ali je možda potrefilo tad kad si ti mejrila. Pokušaj da izmjeriš prema Budimpešti, izaberi Magyar Telekom. I inače, najobolji način da provjeriš je da uzmeš nešto da skidaš, ako je brzina 2,5 megabajta po sekundi (ili malo manja) onda je ok.

Edit: Evo sad vidim da si napisala kolika je brzina, to je loše. Uzmi recimo da skidaš http://kat.ph/the-descendants-dvdrip...-t6205964.html , ne mogu trenutno da nađem bolji, ne pada mi na pamet ništa. Ali evo ovaj je dobar i trebalo bi dostigneš punu brzinu.
    Pokusacu i to danas pa javim rezultate. Hvala.

Quote Originally Posted by Njivice_Orano_Nepreorano View Post
    A ako bas volite da mjerite brzinu downloada, toplo preporucam.
    Prema ovome, posto su glavni cvorovi T-coma : Budapest (iliti Budimpesta) - Magyar Telekom i Zagreb - T-Com Croatia, ostaje vam da prilikom rada speedtestova radite prema ta dva cvora. Treci cvor, neka bude Tirana (ali ovaj se tako rijetko javlja u tracert prema bilo cemu, tako da ga ne bih uzimao za zbilja).

E sad, posto T-Com stedi guzicu na Herceg-Novome, ja nisam uspio probati optiku da vidim kuda to ide. Novljani se nisu useljavali na Bajkovinu, pa nikoga ni ne znam tamo. Ostaje samo na vama koji imate optiku da izvrtite par puta tracert (ali kumim vas, preko kabla) prema bilo kom sajtu, pa da puknete vamo (ili neki drugi thread), da vidimo koliko ima preskoka u odnosu na ADSL korisnike.

Hvala uvazeni T-come sto uslisujete zelje vasih korisnika.
    Moj ujak je uselio prije ravno GODINU dana na Bajkovinu (u kucu koja je vec imala telefonsku liniju), trebalo je samo da se prenese broj telefona, sa Extra TVom i ADSLom, i neces vjerovati u nesposobnost ljudi u novskom Telekomu, ali telefon je dobio tek prije PAR dana. Inace Bajkovina je medju prvima pokrivena optikom. I to je isao u centralu Telekoma u Pg, inace bi jos cucao bez telefona. Uzas.

Evo sam odradila ovo sto si mi rekao, i rezultati su (ako sam dobro odradila, a ako ne uputi me dalje):

Results ..:::
    Download Connection:: 819 Kbps or 0.8 Mbps
    Download Test Size:: 0.7 MB or 717 kB or 734003 bytes
    Download Speed:: 102 kB/s
    Upload Connection:: 1384 Kbps or 1.4 Mbps
    Upload Test Size:: 1013 kB or 1013 kB or 1037610 bytes
    Upload Speed:: 173 kB/s
    Tested At:: http://TestMy.net version:12
    Test Time:: 2012-04-05 08:29:09 Local Time
    Validation:: http://testmy.net/db/TFqw1gG.CkJvGpT
    User Agent:: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident

Evo i testova od jutros sa drugog laptopa u kuci.
    Beograd
    Beograd Verat
    Zagreb
    Dubrovnik
    Tirana
    Budapest
    Skadar

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

@Montenegrina: Blago receno, katastrofa.

Page 44 of 177 FirstFirst ... 344041424344454647485494144 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)