Real dupla pobjeda kvota 3 sa 20e i Real 2-2, Buducnost 2 (vise srece no pameti), Bajern 2, Bazel GG3+ i cekam Juve sjutra vece.
Stavicu nesto novca na X i nesto na 2. Mada ne znam sto ga stavih ali eto. Nadam se da ce proci.![]()
Real dupla pobjeda kvota 3 sa 20e i Real 2-2, Buducnost 2 (vise srece no pameti), Bajern 2, Bazel GG3+ i cekam Juve sjutra vece.
Stavicu nesto novca na X i nesto na 2. Mada ne znam sto ga stavih ali eto. Nadam se da ce proci.![]()
danas je bio tezak dan za pogodit..!)
![]()
nisam gledo utakmicu, ali sam bogami bio ubjedjen da bilbao moze jedan da uvali.. jel gledo ko ? kako su igrali ?
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
u 80 minut ljorenteu izbi loptu buskets sa gol linje, bas su dobro igrali, mesija stavili u dzep, penal za barsu nepostojeci
mislim dobro su igrali s obzirom kako drugi prolaze protiv barse u gostima![]()
imali li sto za sjutra?!
danas mi nije bio dan, a fini rezultati bili (donekle)![]()
been there, done that !!!
Celzi .. Real .. ja nzm ima'li jos sto.. sem eto sto je sve doslo P1+
Da vam pricam sto je intuicija.Igrao ja Malagu jedinicu.Tj prvo sam je odabrao i gledam ono razmisljam,sve vuce na 1.Malaga u formu,dobili 3 zaredom cini mi se,daju masu golova,otvara im se sad vec ne za 4. no za trece mjesto.A ovamo Betis nikakav,raspada se nije dobio ko zna otkad,ne treba mu nista,6 bodova iznad crte,.Znaci 1 kao klada.
I od svih utakmica koje sam u kvote gledao ta mi najvise mirisne na iznenadjenje.Znaci ono nesto neobjasnjivo,neki unutrasnji osjecaj,ono kad kazu nesto mi govori,e pa meni nesto govorase,ne Malagu,dobice Betis.I sad ja razmisljam.Na jednu stranu sva ova logika i ovi suvi fakti a na drugu taj neobjasnjivi nepouzdani instinkt.Ajde da samja trazio iznenadjenja na vise utakmica,ne nego samo mi je sinulo,tu ce bit iznenadjenje.Ali ja to zanemarim.Naravoucenije:treba vjerovat svojim instiktima.E sad tu je umijece,osjetit dje pravi a dje je lazna uzbuna.
Salke dp2-2 ne znam kolka je kvota tacno al vrijedi probat![]()
Sreca je uvijek podlozna nevoljama..
http://www.rezultati.com/utakmica/K0xk1cUf/#statistika-utakmice
nego nesto nema matije sa onim njegovim dobrim predlozima ...on + Mufljuz ....taman za pare
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Inter - Genoa Tip 1, Kvota 1.6
Andrea Stramaccioni je novi trener Intera i pokusace da uvede Inter bar u Ligu Evrope. Domacini imaju zadnjih 5 pobjeda protiv Genove,sto im uliva samopouzdanje.
Najavljene postave
Inter: Julio Cesar,Nagatomo, Ranocchia, Samuel, Zanetti, Poli, Stankovic, Cambiasso, Zarate, Milito, Forlan
Genoa: Frey, Mesto, Carvalho, Kaladze, Moretti, Rossi, Veloso, Biondini, Jorquera, Gilardino, Palacio
Inter ce vjerovatno dobit jer je dosa novi trener,kvalitetniji su,po ovoj formaciji bi se isto reklo,ali njih zabolje za Ligu Evrope i nece je igrat.
Svetkavista Targovishte - Kaliakra Kavarna 1-2 , uvrstit u neki sistem...
Bolonja-Palermo 1
Hanover-M'Gladbah 1
i probat ih 2-1
------------------------------
evo vam od jednog lika koji je majstor za ikseve
San Lorenzo - Velez Sarsfield X
Antalyaspor - Bursaspor X
Last edited by Mufljuz; 01-04-12 at 12:34.
Russia!
Fiorentina sigurna pobjeda 1 2.70
da se proba danas:
koge 0-2 (1,80)
siena gg (1,72)
juve 1 (1,80)
molde 3+ (1,65)
-----------------
copenhagen 2i3+ (2,20)
juve 1id2+ (2,01)
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Imate od mene siguran tiket za danas
Fiorentina-Chievo 1 1.80
Bologna-Palermo X 2.60
Cagliari-Atalanta 1 2.20
Kerkira-Aek 1X 1.55
Xanthi-Doxa 1 1.35
Kvota: 21
ispratih ovog bugarina sa 1 e....poluvrijeme ide dobro
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Rennes Lyon 1
There are currently 44 users browsing this thread. (0 members and 44 guests)
Bookmarks