Page 24 of 992 FirstFirst ... 142021222324252627283474124524 ... LastLast
Results 576 to 600 of 24778

Thread: Crash / sudari u CG

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    ajde ne mlatite! Đecu nemate i ne znate o tome ama baš ništa!
    Zamisli ti Fabia da si bio kreten kao taj 16-godišnjak i ipak i pored očevih "prijetnji" i savjeta ukrao auto da impresioniraš neku djevojčicu?
    Dokle ta priča? Šta ja treba da radim sa mojim 17-godišnjakom koji jedva čeka da dobije dozvolu? Koji dana nema da mi ne traži ključeve a ja svakog dana vičem da ne dam i da ne smije, pričam i objašnjavam ali on opet pita i traži...još mi ih nije ukrao, ali šta predlažete, o vi stručnjaci, pedagozi i didaktičari da uradim???? Da li biste i da je moj sin sinoć bio u tom autu rekli da sam ja, roditelj, idiot koji sinu od 16 godina kaže "idi srce majkino, jedina srećo majčina, uleti u auto, razvij 190 i uključi brisače, pa ko preživi pričaće"?!
    Ne mlatite da ve zamolim!!! Niko normalan tako ne vaspitava dijete, ali neko je baksuz, neko nije, neko ima sreće pa ukrade auto deset puta bez posledica, a neko prvi put nastrada jer bi iz pune vreće kolača izvukao go**o!
    Tako da, roditelj jeste odgovoran, ali je mali kriv koliko ga ima! I neka ide malo u popravni, možda mu i pomogne, mada sumnjam!
    vidiš, ja kao roditelj NIKAD ne bih krila u sopstvenoj kući ključeve od sopstvenih kola! Da li predlažeš da krijemo i hladno i toplo oružje da nas ne pokoka, ili možda i novac da nam ga ne ukrade?! NSX, đeca se tako ne vaspitavaju, anđeli stobom!?
    Dijete se uči šta valja a šta ne valja, od ranog djetinjstva...neko nikad ne nauči...a iskušenja su svuda oko nas, NSX...ne ide to tako
    nijesu ni roditelji svemogući ma ni đeca tako lak "materijal" za oblikovanje kako vam se čini.
    +1....

Thanks Thanks Given 
    288
    Thanks Thanks Received 
    183
    Thanked in
    119 Posts

Vozim čini mi se od 12.-te... "Odrastao" sam po starim krivudavim putevima... (koji su sigurno teži i rizičniji za vožnju od regularnih). Nikad nikome od familije nisam "krao" auto. No se znalo šta i kako. Do dobijanja vozačke, sam - SAAAM sam vozio manje od 5 puta. (Ne jer nisam umio, no jer se znalo)

Trenutno imam 20 godina. Prevrtio sam 50ak hiljada kilometara.
    Jedini udes koji sam imao bijaše kad sam izlazio iz uske sporedne ulice, s lijeve strane NEPROPISNO parkiran kombi, izvirujem da vidim ima li koga - i GOSPOĐA s Golfom II juuurila to što je mogla 8a još vlažan asfalt - poslije kiše) - vidjela me - legla na kočnicu - dobila "sanke" i potrefila me po sred točka. Šteta na oba auta: ~80EUR

Ko je maloljetan, a uveliko ima praksu i vještine vozi - odlično zna princip - KRIV JE i kad nije kriv. Šta god da se u saobraćaju desi, neko njega da cukne (iako je on vozio perfektno po propisima) - maloljetnik je taj koji plaća oba auta - i pije krivično gonjenje, pa sve da je odreagovao bolje od instruktora za vožnju ili reli vozača zajedno
    Tako da. Maloljetnik koji iole mozga ima, ili izuzetno pažljivo i u slučajevima teške nužde vozi. Jer je mnogo bolje sačekati tu mrčenu vozačku. A do tad se može trenirati već na nekom poligonu uz nadzor roditelja.

Ovo pomamljivanje đečine: facebook stajl, kajla, štoljpi iPhone i 100 eVra je :burp:
    Eto. Neki lik je iscenirao pljačku svoje kuće i pošao kod Nika s parama da kupi bijesni motor (naravno, pošteni forumaš mu ga nije htio prodati bez saglasnosti roditelja mu). Poslije je sve to izašlo u novine. (lik je imao vozačku)

Svakako. Vozilo je izuzetno odgovorna stvar. Nečiji život se može promjeniti - u koliko traje jedan treptaj.
    Last edited by cvxcomputers; 07-03-12 at 23:59.

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Ja sam bio kreten, i naravno da bih uzeo kljuceve i posao, ali onda ne bih smio vise da dodjem kuci.
    jesi li siguran? Jesi li probao i znaš da bi te otac ostavio ispred kuće, tj na ulici???? Vidiš li tikoliko ne znaš o roditeljtvu? Misliš da ovaj otac, da ja ne pričam mome sinu da ne smije to da radi?
    Sad ti tvrdim odgovorno, da je moje dijete ovo dijete od 16 godina koje je maltene ubilo ovo dvoje đece što je vozikao po Tuza, NIKAD GA NE BIH ostavila na ulici i nikad mu ne bih uskratila pomoć zbog ovoga što je uradio! Ne pomoć da ga izvadim da ne snosi posljedice... neka snosi, neka jede što je posijao, kad je znao "vozit" neka sad odgovara, ali ga se ne bih odrekla! Rodila sam nesoja pa što ću! Moj je!
    A znaj da moje dijete nikad od mene nije čulo da ako ga neko kršem gađe smije vratit, no je krvave glave dolazio, a nije vratio jer nije smio! Tako da roditeljska priča je jedno, dječija želja da proba drugo, isto kao što je roditeljska prijetnja (zaključat vrata, izbaciti iz kuće) jedno, a postupak drugo! Još ne čuh da je neki od vas ostao vječito na ulici zbog pijanstva, a sad bih se zaklela da vam je otac svima rekao bar jednom u životu da će vam vrata bit zaključana ako zakasnite i pjani dođete...tako da nemojte mnogo o tome...ti nijesi Fabija smio, fala bogu, ni ovaj moj zasad, ali ovaj je bio malo veći mangup od tebe i moga junoše pa je ukrao auto! A ni tvoj otac, ni ja, ni otac ovoga srećka i pored prijetnji da ćemo ve pobit ako nešto pogriješite, niti smo, niti ćemo ruku na vas dizat...no nadam se da ćeš biti otac, samo se nemoj zalijetat i "klet" što ćeš i kako ćeš...neko namjesti već da ne bude tako kako se kuneš
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nijesam vjerovao da ce doci dan kad ce mi ovolicko faliti da ti dam pozitivnu reputaciju.

A ovo za krs... promijeni to.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

ti nijesi Fabija smio, fala bogu

Vidis, opet si dosla na to, a to je: strah od roditelja.
    Opet ti kazem, da nisam imao straha da ce me izbit, kao sto me je izbio min 10 puta, uzeo bih auto i trkao bih se sa klincima po selu.
    Odlicno se sjecam kad sam zavrsio osmi razred, zamolio sam ga da idem do osnovne Felicijom (400 metara od kuce), i nije dao.
    A kladim se, da je dao, bilo bi slajfovanja, kocenja, mozda bih udario necije dijete.

Znaci, ne postoji jedan klinac koji ne sanja da uzme auto i da se ***** pred frendicama. Jedino sto ce ga zaustavit je STRAH od roditelja.

Sad ti tvrdim odgovorno, da je moje dijete ovo dijete od 16 godina koje je maltene ubilo ovo dvoje đece što je vozikao po Tuza, NIKAD GA NE BIH ostavila na ulici i nikad mu ne bih uskratila pomoć zbog ovoga što je uradio!
    Tako je, kazes mu: bravo sine, kupice ti mama drugo auto pa ces opet tako.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    121
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    12 Posts

niujedne mi gace lastike nema

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

uh koja sreca!
    they share a look in sileNce and everything is understood...

Thanks Thanks Given 
    2,058
    Thanks Thanks Received 
    1,047
    Thanked in
    420 Posts

kakav idiot
    As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Katastrofa.
    Kod nas vozaci autobusa su totalni bolesnici.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

ovdje su oboje krivi, ali on je dobio sto je tražio, jer je prvi udario, a ona mora dam u je nesto dobacila iz auta...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    28 Posts

Preprijecila mu put prvo i onda sigurno nesto rekla
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    1,180
    Thanks Thanks Received 
    250
    Thanked in
    123 Posts

Beograd: U trci automobilima, nastradalo dvoje ljudi
    Click image for larger version. 

Name:	udes03bgok.jpg 
Views:	151 
Size:	6.5 KB 
ID:	85513Muškarac M.O. (73) i žena G.G. (52) sinoć su tragično nastradali u Borskoj ulici kada ih je na stanici gdje su čekali autobus udario automobil marke “škoda”, prenosi Blic.Po nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo pošto se “škoda” trkala sa drugim automobilom u toj ulici u smjeru ka Banjici.Zbog velike brzine vozač “škode” izgubio je kontrolu nad vozilom i uletio u autobusku stanicu i od siline udarca odbacio nastradale u jarak pored puta.Prema riječima očevidaca dva automobila, od kojih je jedan bila “škoda” kojom je upravljao M.G. (20), a drugi najvjerovatnije “BMW”, vozili su jedan pored drugog brzinom preko 100 kilometara na sat.Kada su došli do dijela ulice gdje put postepeno skreće u lijevo, vozač “škode” izgubio je kontrolu nad automobilom i sletio sa puta.Jedna od komšinica koja je izašla da vidi što se dogodilo, kaže da nastradali muškarac živi u kući udaljenoj nepunih 50 metara od mjesta nesreće.- Živio je u kući blizu stanice i ima tri sina koja studiraju. Nije ni prvi put da se ovako nešto događa, bilo je i ranije mrtvih ovdje zbog trka. Stanujem blizu puta i gotovo svakodnevno viđam trke koje organizuju mladi neiskusni vozači. Policija je neko vrijeme kontrolisala ulicu, ali kada su prestali da dežuraju, trke su ponovo počele - priča uznemirena komšinica.Na suvozačkom mjestu “škode” bila je i djevojka M.G. koja je od udarca ispala kroz vrata. Od pada djevojka nije zadobila ozbiljnije povrede, ali je poslije udesa najvjerovatnije pobjegla u nepoznatom pravcu.Portparol Urgentnog centra, Drago Jovanović, kaže da je M.G. sa teškim povredama prebačen na odjeljenje za reanimaciju i da je njegovo stanje teško.Vozač drugog automobila je pobjegao sa mjesta nesreće.Po dolasku hitne pomoći, ljekari su mogli samo da konstatuju smrt muškarca i žene koje je udario auto. U Hitnoj pomoći je rečeno da su vatrogasci intervenisali kako bi izvukli vozača iz automobila.

http://www.portalanalitika.me/region-svijet/srbija/56706-beograd-u-trci-automobilima-nastradalo-dvoje-ljudi.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Koja je ovo škoda ?

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

Mudas.
    17 Al-Isra, 37:
    Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

kako laže stari.. mora da je bio ka letva..

Razbio Ferari da ne bi zgazio ježa

Vlasnik skupocjenog Ferarija razbio je svog limenog ljubimca kako ne bi pregazio malenog ježa koji se našao na ulici.

Rijetki su vozači koji će da rizikuju svog limenog ljubimca kako bi spasili život nekom šumskom biću koje se zabunom našlo na ulici. Jedan od njih je i njemački biznismen Joerg Deker.

53-godišnji Deker je pri povratku s posla na ulici uočio malenog ježa, i okrenuo volan kako bi ga ne bi pregazio pri čemu je skliznuo na mokro lišće, i sletio s ulice i udario zaštitnu ogradu, piše Daily Mail.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

oce taj oversteer zbog jezeva...
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Da se vratimo malo na CG tacnije na Podgoricu

Sad prije po sata - sat

Click image for larger version. 

Name:	11042012616.jpg 
Views:	159 
Size:	24.6 KB 
ID:	86297Click image for larger version. 

Name:	11042012617.jpg 
Views:	164 
Size:	24.4 KB 
ID:	86298Click image for larger version. 

Name:	11042012618.jpg 
Views:	165 
Size:	23.4 KB 
ID:	86299Click image for larger version. 

Name:	11042012619.jpg 
Views:	160 
Size:	20.8 KB 
ID:	86300Click image for larger version. 

Name:	11042012620.jpg 
Views:	164 
Size:	24.5 KB 
ID:	86301Click image for larger version. 

Name:	11042012621.jpg 
Views:	155 
Size:	22.4 KB 
ID:	86302Click image for larger version. 

Name:	11042012622.jpg 
Views:	147 
Size:	23.2 KB 
ID:	86303Click image for larger version. 

Name:	11042012623.jpg 
Views:	148 
Size:	23.4 KB 
ID:	86304Click image for larger version. 

Name:	11042012624.jpg 
Views:	135 
Size:	22.2 KB 
ID:	86305

Molim sajt "Vijesti" da ne uzima moje fotografije i objavljuje kao svoje jer cu podnijet tuzbu. Hvala

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Svaki udes min po jedan Audi...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

klizavo je a i asfalt je vise za drift stazu nego za saobracaj
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vidjeh prije par dana na slepu udarenu onu crvenu edition30 mk5
    vidjeh je u prolazu od iza,s desne strane,vidjeh podiknutu haubu zinuti branik,blatobran i tocak

Thanks Thanks Given 
    1,180
    Thanks Thanks Received 
    250
    Thanked in
    123 Posts

Ovo sam stavio odje jer sam svaki čas očekivao da dodje do udesa-pogibije:

http://acidcow.com/video/31630-crazi...ycle_ride.html

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by Martin Mcfly View Post
    Ovo sam stavio odje jer sam svaki čas očekivao da dodje do udesa-pogibije:

http://acidcow.com/video/31630-crazi...ycle_ride.html
    ovo je neki mu*ati profi..

Page 24 of 992 FirstFirst ... 142021222324252627283474124524 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)