Moze li skidanje katalizatora na passat b5 85kw, da utice na rad turbine u negativnom smislu? Citao sam nedje na neki forum da turbina ne dobija bez njega odredjeni pritisak koji joj je potreban pa da tako radi pod opterecenjem non stop.. Tako nesto koliko sam laicki zapamtio.. Evo sad trazim na google al rekoh da vidim ima li ko ovdje iskustva sa tim.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
ima li dje po tih otpada po pg da se uzme senzor za mjerenje temperature, onaj sto ide u retrovizor desni, za klija i koliko bi kosta odokativno?..stari model klija je u pitanju..ovakav ko na slici
![]()
Procitaj ovo fabija: http://www.vw-club.rs/forum/index.ph...8153#msg238153
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
evo ti broj otpada u pg, čovjek drži vw program, uglavnom trojke, pa vjerovatno dosta tih sitnica ide i na pola.
Nikačević otpad - Dalmatinska ulica 067 222 897
a pogledaj i u "TEU" na petlju u Igalo, tamo je bilo mehaničkih podizača isto za stare vw. cijena mehaničkih podizača ti je oko 20 - 25 eura zavisi kako kod koga nadješ.
archi, napisah vec na MR ali evo i odje.
Turbo sam stvara backpressure, za razliku od NA kojima treba pomalo 'restrikcije' u izduvu.
Tako da micanjem katalizatora (ne znam koliko je udaljen od turbine u tvoje auto) turbina prije zavrti, lakse zavrti, manje su temperature (katalizatori se uzare like a motherfcuker)
ovo sto si quote-ova je glupost. Turbina ce da radi na vecem broju obrtaja jer si makao restrikciju ? wtf lol
Male turbine ce manje DOBITI sa micanjem katalizatora...dok npr u slucaju big turbo - idealan auspuh je 'straight pipe' od turbine do zadnjeg lonca
Sto bi rekli forum masteri - Ask me how I know ?![]()
Originally Posted by my name is ...
evo ti spisak,sa te teme, ali su telefoni uglavnom zastarali...
https://docs.google.com/open?id=1CVI...USd9sxS9ik38OG
Ko zna zašto je to dobro?
Ima li neko da prodaje samo prednji znak od opel astre g ? Na otpadima prodaju cijelu masku.
broj elektricara Marovica ili tako nesto u donju goricu ?
ako ne znas dje se nalazi evo ti loakcijavaljda se mozes orjentisati sa slike dje se nalazi... ja sam imao broj, ali promijenih tel...
Last edited by E_K_V; 29-03-12 at 19:11.
KOLIKA slika sunce ti ebem
znam da se NEDJE skrece sa magistrale samo ne znam dje tacno...skrece li se na makadam ili na asfaltirano i vidi li se sa ulice servis![]()
odradio sam edit... ovaj upload slike sa kompa je ******...pa je umanjio forum sam... evo sad imas veliku
p.s.
ovo sa crnim krovom pored njegove garaze je magacin bar-koda....pa mozes i na osnovu nejga da se orjentises ako ptias nekoga...
Oket. Kakvo ti je experience sa njim? Preporucise mi ga par ljudi ali bas nemam pojma ko je i kako radi
ja sam cuo sve same pohvale za momka....
eo se cuh s njim... tek za 10 dana 'slobodan'.
cuda mi cine majstori.
Raso u Masline nikako da napravi mjesta isto tako. Sprdnja.
pricaj mi o tome...ni ulje vise ne mozes zamijenit a da ne zakazes nedje 5 dana unaprijed![]()
nije meni problem cekat da imam alternativno sredstvo prevoza..ili da auto radi normalno tj da ne trosi 99999 litara![]()
pravo da ti recem greota....sve mi se kroz glavu vrti da covjek pocne nesto da radi... frizer i mehanicar vazda posla imaju![]()
Odavno je kod nas bit zanatlija najisplativije, posebno mehanicar, ubijaju sa cijenama a posla kao sto se vidi gore ne fali, jos ljudi vecinom auta sa placeva kupuju, sve kante presle po pola miliona, i njima banja![]()
Oce li mi kacit gume 225/55/15 na fiat bravu,sad su mi zimske 185/55....vjerovatno oce nego eto da mi neko potvrdi da znam samo![]()
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks