Valencia-2
At Madrid-1
Schalke-1
Sporting-1
da se probaju strijelci:
soldado 1+ (2,80)
huntelar 1+ (1,85)
llorente 1+ (2,30)
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Valencia-2
At Madrid-1
Schalke-1
Sporting-1
Atletiko 1-1
Valensija 2
Sporting 1
Bilbao X
Volleyball Serbia Play Off
Partizan-C. Zvezda 2(1,60)
Russia!
e djeca ti izbacala ovako predobre fixeve po cdm,ka sto ti nesebicno izbacas....davno sam batalio da nalazim fixeve po internetu,bila me paranoja da rade za kladionice
Ali ti si brate krvnik kladionicama.Bravo!
Salke-Bilbao-GG.....ako ovo ne de dodje,raskidam sa kladionicom na mjesec dana......
Makabi-Panatenaikos 1 @ 1.7
Salke-Bilbao GG3+ @2.00
Djokovic-Ferer over 20.5 @1.80
Atletiko-Hanover 1 @ 1.5
Makabi u Sansu 1.9
Cudno mi je sto raste ovoliko kvota na Bilbao, ovaj fudbal sto oni igraju u LE je svemirski...
nisu se bas proslavili u ligi u potonjih par utakmica...
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Evo i ja neki tiket da stavim koji cu ja igrat
Majami-Dalas > 189,5 , Lejkersi-Oklahoma h1 1,5 , Salke-Bilbao 3+,Az-Valencia 2,Fish-Monaco 1,At.Madrid-Hannover h1,Makabi-Panatinaikos 1 ... preko 85 je kv...
Znaci ne pricam ovo navijacki no eto to malo sto se razumijem u odbojku. Priznajem da nisam gledao sve utakmice, al ovako. Zvezda je potpuno zasluzeno dobila prosli mec, al nesto imam osjecaj da ce Partizan da ovo sad rijesi il da ce da ga nece igrat finale. Tako da tu ostaje da se proba ta 1 dje opet nije losa kvota.
Ima li dje da se igra ova nasa liga odbojka da igram da ce buducnost uzet 2 seta danas ?
Para vrti dje burgija neće.
inter t-helsinki dp11 kvota pala sa 16 na 8.55
Bilbao 2
Valensija 2
Sporting 0-2
atletiko 0-2
bilbao gg
valensija 2
sporting xpp
atletiko 1
ako ne dodje jedno od ova dva tiketa... ciao![]()
i ja sam gledao...stvarno fin gol...prvo poluvrijeme mnogo bolji litex po meni....drugo poluvrijeme su potpuno pali i levski je imao masu sansi koje na svu srecu nisu iskoristiliimao sam jak info za ovo i zato se odlucio za ovaj mec ...ipak je tu stoickov trener litexa
veliko ime
Russia!
Sledeci mec sve pare na Zvezdu.
Para vrti dje burgija neće.
Diamantidis 11,5 over
R.Sato 6,5 under
Maccabi 73,5 over
Sporting 1
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Bookmarks