Ja bi proba barsu 0-2. Ne znam zasto al imam taj neki osjecaj![]()
Para vrti dje burgija neće.
eo jedan kec koji bi trebo da dodje danas:
http://www.betexplorer.com/soccer/po...atchid=6781959
kvota u meridian 1,65
edit: danas ovako
lech 1 (1,65)
bayern 2 (1,85)
milan gg (1,65)
Last edited by Shadow'91; 28-03-12 at 00:33.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
To je vrlo jeftino, vrlo moćna.
http://2sms.ru/qtnc3
Evo danas CRNOGRSKI KUP
Jedinstvo - Celik 2 ! ili X-2
Rudar - Petrovac 0-2 golova
ja sam s eurom odigro duple pobjede lech i bayern 21.00 je kovta... a vala sam moro ispostovat pa doslo ne doslo
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Milan X-X
Bajern 2-2
Sefild 1-1
Đe imda da se prati rezultat Jedinstvo-Čelik?
Na radio![]()
na bet365 imas
Budućnost
Jedinstvo 1 - 0 Čelik
Rudar 2 - 0 Petrovac
![]()
Love, peace and respect.
Dep. Cuenca - Olmedo 1 1.60 singl dana
Russia!
Bices ispracen kad je singl dana pored ovakvih utakmica![]()
1908.
Milan-Barsa 2-2 i 3+ 3.65 ima u Sporting da se igra
sto ste svi veceras zapeli za barsu i bajerna nije mi jasno..jesu favoriti, ali opet igraju u goste..Marsej je uzasan, zadnjih 7-8 kola sve skoro sami porazi, ali to ne moze dovijeka.Taj Marsej je puno izgubio jer im je Luco otisao, nemam pojma sto su ga vratili Portu, mislim nonsen saamo takav sa njihove strane, jer je to po meni igrac no1 u Marsej kada mu se da prostor. Bajern moze da igra na ove 'lagane' odbrane, a francuzi ako ga ne umiju dati, umiju se odbraniti.....Milan susta suprotnost, ne igraju lose, ali biljeze nekakve rezulatate...Nije Barsa toliko superiorna ove godine na strani (u LS igraju mnogo bolje nego u prvenstvu, ali mecevi kuci i na stranu= 2 bitno razlicita svijeta)..
Nesto sto se meni ucinilo da bi moglo doci Marsej i Milan daju gol u Ip..dobre su kvote..
A zna li neko koje kladionice daju % na broj pogodjenih meceva i koliki?
Milan x-x
Maresile 2-x
moj tiket :P
ooo i sad cu panut na barsu gg e u tri ljepe vise!
Ufatih Bajern duplu pobjedu,kvota je bila 6 ipo a padoh na Barsu 2-2
Konjina igram 3+ i padam. Jesam kreten kad sebe ne slusam :/
Al sto je jos gore stavljam na Bajern 20 eura 2-2 na posrani sajt meridiana i ono kliknuh potvrdi i poce da se vrti waiting for autorization kako li se pise i ja reko makse necu i brze bolje da maknem i aj zdra'o :/
Para vrti dje burgija neće.
[1/1]
0717 28-03 20:45:00 Marseille-Bayern Munch
Dupla Opklada 2&G2+ 2,16
Hvala,prijatno.
Juce i danas ih zakinuh posteno,lijepo li je gledat ove nule na sajtu Meridiana![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
There are currently 33 users browsing this thread. (0 members and 33 guests)
Bookmarks