Odgledah ove dvije epizode Touch, i bas mi se svidjela. Cudna je serija malo, ali bas fina za pogledat'.
Pala je i druga epizoda serije Touch. Baš simpa, osvježenje u tmurnim danima![]()
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Odgledah ove dvije epizode Touch, i bas mi se svidjela. Cudna je serija malo, ali bas fina za pogledat'.
DICIOTTO
Previse je sve povezano, mislim jeste da je to cilj ali ajde... svejedno je bas zanimljiva za gledanje![]()
Meni je ova prva epizoda Toucha go *****.
cek da vidim sta sam gledao u medjuvremenu...Luther, hm, ne mogu reci da nije dobar, ali nekako mi je doshao posle sjajnog The shadow line, a i neki zapleti su vec vidjeni, i to u mnogo losijim serijama. Ipak preporuka.
Skidoh Lilyhammer ili kako li vec, jer je hvale neki ljudi. Prvo mi recite da liima sub sa prevodom i engelskog i norveskog, ili prevode samo engleski, jer jos nisam pocheo da gledam.
Awake. Hm, ako uskoro ne pocnu sa glavnom pricom odustacu od gledanja detektivskih prica gdje dedukciju, intuiciju, csi metode
zamjenjuje ono sto si vidio kad zaspes...
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
Meni Touch nije bash toliko uzasan, ali nije me odusevio, uopste. No, dacu mu josh koju sansu [isto vazi i za Awake].
Justified, s druge strane. Opstenje s roditeljkom u zadnjih nekoliko epizoda!
Fire in the hole!
Touch odgledao i odushevio se jer tachno vidim da se razvija neka dobra pricha...
One Ring to Rule them all...
Ja vec znam da ce da useru Touch. Mozda prvu sezonu izguraju da bude dobra, kasnije vjerujem da ce smece bit. Tacno znam da ce ovaj mali nekim cudom progovorit, i da ce sprijecit smak svijeta, ili nuklearnu katastrofu, nesto slicno tome.
Btw, what's the scoop on Modern Family? Oce li se snimat vise?
DICIOTTO
Odgledah prve dvije epizode Touch. Meni se svidja. Lijepo je opet vidjeti Jack Bauera.![]()
Kad porastem hocu da budem Raylan Givens. Ili barem Art. Ili Boyd, ali bez problema sa zakonom
Justified je, sto se mene tice, najbolja aktuelna serija.
Fire in the hole!
Ja eo skidam sad zadnju, jedva cekam da je odgledam. Kako se uzbudim dok mi se skida Justified, bruka
FAK JU, T-COM! OCU BRZE!![]()
DICIOTTO
pocecu nocas da gledam Justifed, ne svidi li mi se, svima vam na kucu dolazim![]()
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Pogledah zadnje epizode Community-a i The Vampire Diaries i nisam nesto odusevljen......
odgledah tri epizode Justified-a, nije lose
Raylan me neodoljivo podseca na Reynoldsa iz Firefly-a
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
^
Samo ce da ide na bolje, obavezno nastavi sa gledanjem.
DICIOTTO
ne mogu nikako naci dobar prevod za Entourage s03e11...moze li mi ko pomoci?
probaj da skinesh vise verzija te epizode,mada ne vjerujem da cesh nac hdtv,ali eto,meni se desavalo da nekad izguglam neki prastari torent koji bi vukao po dan-dvaja nemam seriju odavno,jer sam brisa sezone kad ih odgledam,ali se sjecam da sam imao slicnih problema sa nekim epizodama,pa sam gledao sa eng.titlovima.
1993-2020
Moze li ko da da link za Arrested Development dje je dobar titl, engleski ili srpski svejedno? Zahvaljujem!
It could be made into a monster if we all pull together as a team!
sve na warez imash,dvd ripove,i mkv format ima.regni se,to ti je minut![]()
1993-2020
Bored to Death fina serija, šteta što su je otkazali ..
White Collar odlična, na foru Hustle-a, samo što je po meni bolja .. Con artisti i zaEbancije ..
U zadnje vrijeme pratim: Awake,Nikita i Desperate Housewavies. Prve dvije serije su odlične...
Originalna Nikita je bolja. Mnogo je mracna serija.
http://www.imdb.com/title/tt0118379/
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Odgledala se i treća epizoda serije Touch. Sve je zanimljivije![]()
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks