dje ima da se sipa loz ulje?![]()
ipak onda ostaje sipanje dizela na kuce Rakica. dizel D2 po cijeni 1.15e.
Ljudi, otrkio sam sistem da vam ne mogu ukrast gorivo!!!
Samo parkirate stranu auta dje vam je rezervoar maksimalno pribijenu uz zid, da se machka ne moze uvuc, a ne "komsija" s bidonom![]()
Ja busim rezerovare i pretacem u kanistere, tako da tesko da ima sistema za zastitu.:livid:
prodajem sisteme za pretakanje goriva,7e komad,navali narode :triumphant:
Sto je ovo, bunili ste se dok je trajao dnevnik, a onda ste posli svi u grad ?Biciklima ?
![]()
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Prolazeći pored pumpe juče na relaciji posao kuća vidio sam nešto što nijesam ima 15 godina i više.
Ljude sa autima na pumpama, i iz gepeka vade kanistere, bidone, boce i u sve to sipaju gorivo.
Sama ova pojava me asocira na grozna vremena u kojima je većina nas odrasla. I Definitivno je sve pošlo po đavolu.
I to jeste katastrofalno i poražavajuće kad tako nešto vidite, i vrati vam sjećanje jednog grdnog vremena, ali možete sebe da ubijedite, bez pomoći drugih ljudi i medija, da neko zaista misli na vas i tjera vas da idete pješke na posao.
Ako se sjećate snijega i vanrednog stanja, tada je ministar Numanović reče čisteći snijeg u lakovane cipele - kao u stara dobra vremena kad ste u školu išli pješke tako i sad na posao. Naravno nije mislio na sebe koji je u vanredno stanje službenim PG CG autićem od 43298017408932174908321 cm3 pošao do Delte sa familijom da se prošeta.
Tako dragi formuaši, biciklima i pješkobusima na posao. Kolima na relacije dalje od 10km i. Živite zdravo, budite ekološki korektni prema majci planeti Zemlji.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Kad smo kod prolazenja i gledanja odvratnih i ciganskih stvari.... i ja sam vidio STOKU na djelu....
Sinoc se vracam oko 11 ipo iz grada, pali se lampica od goriva, skrecem na pumpu novu prije podvoznjaka, stoje znakovi "istakanje goriva, ne radi pumpa...ili tako nesto" , vidim nidje ni kamiona za istakanje ni nista, jednostavno zatvorili pumpu dok ne poskuplja gorivo.... ajde da produzim malo, na zlaticu, opet isti znak, i nidje nikoga.... i na zadnju pumpu isto novu kod stadiona koma, 10 kola sipa gorivo... pitam radnika o cemu se radi, on odgovara da svaki put prije poskupljenja jedino oni rade, sve ostale EKO pumpe se zatvaraju i prave da rade nesto drugo... znaci STOKA .... i treba im neku stetu napravit
Naravno, kad sam zavrshio sa svim, sacekao sam 12 sati i "dan poskupljenja" i provozao se pored istih pumpi, svaka je u 12 radila, tacnije, samo makli one znakove....
Prodajem bombe kasikare, idealne za dizanje pumpi u vazduh
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
I sto je najgore od svega, guzva u grad je ISTA.
P.S. ne sipajte plin na Castellanu.
TAKUMI
Ko jos sipa kod pilicara na EKO kada ima PETROL kod autobuske
EKO u CG nikad meni nije izdao fiskalni racun u ove tri ratne godine. EKO u SRB druga prica, samo sto Vas ne maze (prvo sto mi pade na pamet da kazem) dok sipate gorivo: operu Vam sajbe i stakla i farove, dobijete gratis tecnost za sajbu ili neki CD/DVD, na izlazu Vas saceka nesto sto lici onaj finis u formulama sa sve balonima, dje se nalazi pumpa za gume, aparatura za dodavanje vode u hladnjak, i jos Vas pitaju da vam provjere nivo ulja.
Ja se drzim ovih Niksicana (Euro Petrol?) sto su sad dobili PETROL u nazivu (jel bjese to ona SLO fransiza?).
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Euro Petrol su Tuzani kad smo već kod geolokacija
Petrol je u pregovrima da ih kupi ali još ništa zvanično...
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
ja sam metnuo ceradu preko vozila. a poceo sam polako pjeske.
"zdravije je"
they share a look in sileNce and everything is understood...
za 15 dana gorivo ide opet gore...
Jos malo pa papirnu za litar :P
Last edited by DzOnI93; 27-03-12 at 15:58.
Ja ugrabih ovo jeftinije juce![]()
Zivo me interesuje kolko ce mi bit para kad budem tankao kamiondo sad nije moglo ispod 100e a sad.....
Jesu li dirali cijenu plina?
TAKUMI
Pa rekao sam kamionnisu dirali plin srecom :P
Ne daj boze da ga smanje nekad, nego samo gore ide, stoka, a evo u srbiju je skoro bilo snizenje goriva, i to kazu ako se bude mijenjala cijena uskoro da moze ici samo dolje
http://www.rts.rs/page/stories/sr/st...ne+goriva.html
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks